צפייה בגרסה מלאה : 4 קפיצים להגבהה 4״
שלום לכולם,
אני מחפש 4 קפיצים חזקים על מנת להחליף את 4 הקפיצים שיש לי כרגע.
שלי הם של ראף קאנטרי שנחשבים רכים יחסית.
מדובר בwj שנת 2000 מוגבה 4״.
תודה ושבת שלום לכולם
תחליף בולמים, לא קפיצים.
יש לי על הגיפ 4 בולשים של בילשטיין עם גז שמתאים לג'יפים כבדים
לא נראה לי שהבולמים זאת הבעיה כי אם קפיצים רכים שלא מתצאימים למשקל הג'יפ שלי
דווקה הסט של RC ל WJ נחשב לקשה, ואצלך החלפו את הבולמים.... למה אתה לא מקשיב?
רבין צודק. קפיצים של RC הם רכים יחסית. בשילוב עם ה הבילשטיינים הרכים (אבל מצויינים) קבלת נדנדה מעולה להרדמת התינוקת..
בולמים קשים יותר יכולים לעזור. פתרון גם יותר זול וזמין (אם אתה לא מתעקש על מונוטיובים)
רבין צודק. קפיצים של RC הם רכים יחסית. בשילוב עם ה הבילשטיינים הרכים (אבל מצויינים) קבלת נדנדה מעולה להרדמת התינוקת..
בולמים קשים יותר יכולים לעזור. פתרון גם יותר זול וזמין (אם אתה לא מתעקש על מונוטיובים)
תודה חברים.
אם אכן הולכים על בולמים קשים יותר מה ההמלצה ומה המחירים פחות או יותר?
הבעסה הכי גדולה זה שהשקעתי ב-4 בילשטיין לפני חצי שנה....
אולי אני אפרסם אותם למכירה ובמקום אקנה מה שתמליצו..
תודה על הכל.
קבל:
http://www.doetsch-shocks.com/2.asp
סדרת ה 8000 : לא יקרים ויעשו את העבודה. ייצא לך כ 1200ש"ח בארץ אחרי משלוח ומיסים לדעתי.
אם אתה צריך עזרה במספר קטלוגי ספציפי דבר איתי...
אם יש בארץ במחיר דומה אז עדיף. אבל לא צריך להתרגש מלהזמין מהדוד סם - עובד כל פעם.
לאאאא
הדויטש-טק 8000 אחלה בולם, למי שמחפש רכב רך. הוא יספק לך יותר רכות מהבילשטיין.
מה שאתה צריך זה FOX אם יש לך תקציב, או פרוקומפ MX6 , יש להם 5-6 מצבי כיוון, כוון אותם למצב הקשה ותקבל קרש גיהוץ.
אצלי בWJ הזצ"ל הם היו מכוונים לדרגה 3 ונתנו תחושה מאוד יציבה ובהחלט לא מתנדנדת.
לאאאא
הדויטש-טק 8000 אחלה בולם, למי שמחפש רכב רך. הוא יספק לך יותר רכות מהבילשטיין.
מה שאתה צריך זה FOX אם יש לך תקציב, או פרוקומפ MX6 , יש להם 5-6 מצבי כיוון, כוון אותם למצב הקשה ותקבל קרש גיהוץ.
אצלי בWJ הזצ"ל הם היו מכוונים לדרגה 3 ונתנו תחושה מאוד יציבה ובהחלט לא מתנדנדת.
נשמע מאוד מעניין.מה המחיר של בולם MX6?
אני עם הבולמים של rc מזה כמעט שנה והרכב מאוד קשיח, כל אבן מורגשת, בהשוואה לרכב המקורי.
עד כיוון, אוליי המייצב מנותק ואתה מרגיש שיוט?
בניי כמה הבולמים שלך?
כככןןןןןןןןן
רמי'לה. הו כמה רבו ידיעותך ומלשונך המנוסה למדנו רבות !
אך הקשב נא הו חכם זקן בא בימים
ה DT 8000 הוא קשה .. לא קיצוני אך קשה מאד בהשוואה לבלישטנים (שטובים ממנו עשרות מונים- אבל רכים יחסית)
ומדוע זה תטען ההפך :)
MX6 עדיפים ברור. אבל יקררררר
יכול להיות שאני טועה אבל קושי זה עניין יחסי, אתה יודע..
בימי ה ZJ העליזים חלק הביאו קיטים של רוביקון אקספרס 4.5 עם בולמים של רוביקון , הרכב היה כל כך קשה עד בלתי נסבל. הבולמים של רוביקון הם מסוג מונוטיוב ואגב עובדים נפלא על WJ , מישהו טיפה פחות זקן ממני ( דני השועל) החליף ב ZJ שלו ל DT והיה מרוצה כי קיבל רכב רך ונוח.
כך שניסיון עם ה DT על WJ אמנם אין לי, אבל אין מצב שבולם דואל-טיוב יהיה קשה יותר ממונוטיוב.
השואל צריך לקחת סיבוב על רכב עם DT לפני שהוא מזמין, זו דעתי.
נכון שה MX6 יקרים יותר ( צריך לשאול בינוביץ משהו כמו 800 לבולם) אבל זה בולם מוכח שעובד מצוין על WJ, ושורד זמן ארוך ללא בעיות ולפעמים היקר יוצר הזול.....
boaz avrahami
31-12-13, 10:02
לבילשטיין יש 3 סדרות רלוונטיות לכאן.
אני אגב עם 5125 על ZJ 3.5 ולטעמי הם עושים עבודה מצויינת ולרוב אני מקבל מחמאות על הבולמים מאנשים שמצטרפים אלי לנסיעה.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.