צפייה בגרסה מלאה : גראנד ויטארה 98 , מנוע חדש , מה צריך בשביל יישור קו ראשוני והמלצה למוסך (שרון/ת״א)
היי לכולם, ניוב בפורום וניוב בג׳יפים - קניתי השבוע גראנד וויטארה שנת 98 , מנוע 2000 אוט׳ , המנוע הוחלף לפני כשלושה חודשים לחדש מייבוא .
מה אני צריך לבדוק בשביל יישור קו שייתן לי לצאת איתו לשבילים בראש שקט ?
ואם אפשר (הכי חשוב בעצם) המלצה למוסך טוב ( אני משער שדרך השטח וגאתוס יקרעו לי את הכיס ללא רחמים בגלל המוניטין וכמויות הפרסום שלהם). :)
תודה לעוזרים :cool:
תתחדש, ממליץ לך על מוסך ארז 4x4 באזור התעשיה חולון
קניתי השבוע גראנד וויטארה שנת 98 , מנוע 2000 אוט׳ , המנוע הוחלף לפני כשלושה חודשים לחדש מייבוא .
התכוונת למשומש מייבוא.
מה אני צריך לבדוק בשביל יישור קו שייתן לי לצאת איתו לשבילים בראש שקט ?
לא בדקת את הרכב לפני הקניה ? אם לא,
בדוק שמן ונוזל קירור, סע בזהירות ותהנה.
אל תמהר למוסך, זה יגיע אם במוקדם או במאוחר לטיפול שגרתי.
תתחדש !
רענן
אני מניח שהסטוריית טיפולים יש והכל בוצע בזמן.
מה שנשאר זה... לטייל.
שמור את יישור הקו לשלב הבא.
בתור צעד ראשון בדוק שמנים בכל המכללים, נוזל קירור, גרז להנאתך את כל הצלבים.. וסע לטייל.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
תודה חברים , לא ציפיתי לתגובות כל כך מהר :)
תודה על ההמלצה למוסך ,
כמו שציינתי אסף (אחלה שם אגב) אני ניוב , ככה שאין לי מושג (עדיין) מה זה ״צלבים״ אבל אני אלמד... בינתיים אני יודע להחליף מצבר ואלטרנטור (יהה, זה התחלה)
לאט לאט מתעמק פה בפורום ולומד , הלמידה האמיתית תקרה כנראה באחזקת השבר הראשונה (והיא תבוא.. אני בטוח שהיא תבוא!)
לא מצאתי פה עדיין אם יש טיולים מתוכננים של חברי הפורום בכלל (או של ויטאריסטים בפרט) אבל אם יש אשמח להצטרף , נראים לי פה אחלה אנשים
סופ״ש מעולה, כריסטמס שמח, וסילווסטר יעיל לכולכם !! :)
היי אסף.
אם אתה מאיזור המרכז אז יש מוסך שמומחה לגראנד ויטארות...מטפל בהרבה רכבים כאלו.
קוראים לו סלמן, נמצא בטירה. הטלפון: 0546958040.
גילוי נאות: הוא גם המוסכניק שלי וגם חבר שלי.
האם אתה מרגיש משהו בנסיעה שהוא לא בסדר?
ויברציות?
התחממות? הרכב נוטה לצד אחד? רעשים כלשהם?
היי שגיא , תודה .
כן קצת רעידות מעל 80 קמש , צריך עין מיומנת לראות את הרצועות והצינורות ליובש ושחיקה, המלצה אם להחליף צמיגים או שהם עוד בסדר, בולם קדמי שמאלי נוזל שמן לראות אם להחליף וכנראה כיוון פרונט , מעבר לזה. האוטו עובד מעולה משלב הילוכים מקסים ובכללי מתנהג מאוד חמוד יחסית לרכב שנולד במאה הקודמת ... :)
אני מניח שהסטוריית טיפולים יש והכל בוצע בזמן.
מה שנשאר זה... לטייל.
שמור את יישור הקו לשלב הבא.
בתור צעד ראשון בדוק שמנים בכל המכללים, נוזל קירור, גרז להנאתך את כל הצלבים.. וסע לטייל.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אישית אני לא סומך על שום היסטוריית טיפולים, מעדיף להחליף שמנים, פילטרים, נוזל קירור, פלאגים ורצועות אם יש צורך ולהתחיל לפחות בהקשר הזה בראש נקי
משם והלאה טיפול ותחזוקה שוטת
רעידות ב80 קמ״ש - אם ההגה רועד ייתכן וצריך איזון לגלגלים אצל פנצ׳ריסט. ייתכן גם ויש מכה באחד הג׳אנטים או צמיגים מפירמות/תקופות על אותו סרן.
Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.