צפייה בגרסה מלאה : יבוא סעפת פליטה - סיכוי לבעיות?
סעפת הפליטה בסופה שלי הולכת ומתפוררת. הרעש חזק ולא יפה ומפריע מאוד בלשון המעטה.
ספק גדול אם שווה לנסות לתקן/לרתך את חלקי הפאזל הזה.
בגלל שממילא צריך להחליף סעפת, חשבתי לקנות סעפת חדשה. ואם כבר, אז משופרת. 6 - 2 - 1. "הדרס" בלשון העם. לא שחסר כוח היום, אבל מה רע בעוד כמה סוסים?...
מצאתי באחת החנויות המקוונות ברשת משהו שנראה טוב במחיר טוב. כולל המשלוח.
1. האם שווה להתעסק בזה? מישהו כאן ייבא דבר כזה ויכול לחלוק מנסיונו?
2. מה הסיכוי שהנשמות הטובות בדואר/מכס/משרד התחבורה יערימו קשיים?
3. האם בכלל סעפת פליטה מותר או אסור לייבא לבד? חלק "בטיחותי" או לא? (ההגיון אומר שלא, מה הקשר בכלל. אבל אני תמיד חושש במשרד התחבורה, כמו בצה"ל, ההגיון בד"כ נשאר בחוץ, בש"ג)
4. כמה בערך המדינה עומדת לגנוב ממני תמורת התענוג?...
אני הבאתי הדרסים כבר כמה פעמים, אין שום בעיה עם משרד התחבורה, סעפת פליטה נמצאת ברשימת המוצרים בשחרור מהיר.
פעם ך
לפני כמה שנים היתה לי בעיה דומה של סדק שנוצר וגדל עד מאוד והרעש היה נוראי. באזור בו שתי השלשות מתאחדות.
פירקתי את הסעפות, לקחתי את סעפת הפליטה לרתך אומן ברחובות, זיו פורת שמו, והוא ריתך לי שם השלמה לאין-סעפת בחור שנוצר.
שילמתי לו כמה שביקש. קניתי ערכה של אטם חדש לסעפות (שעלה אז 80 ש''ח) הרכבתי בחזרה ועד היום זה מחזיק.
כיף חיים.
בהצלחה רבה.
יכול להיות שאפשר לתקן, אבל את זה יודעים רק אחרי שמפרקים הכל. וזו עבודה לא קטנה.
מחיר ההדרס + משלוח לארץ = בערך 280$.
כמה המדינה עומדת לגנוב ממני תמורת שחרור החבילה?...
מוני אורבך
30-12-13, 07:09
חלקים לרכב זה בסביבות ה 30 אחוז, יש מחשבון מיסים ברשת שמאפשר לך לבדוק.
הכי נוח זה דרך חברות השילוח האינטרנטיות, ויש כמה מהן. עולה יותר אבל חוסך כאב ראש.
אבל למה אתה לא רוצה לתקן את הישן? הוא עשוי ברזל רגיל ואין שום בעיה לתקנו בריתוך.
אלטרנטיבה אחרת היא לקנות משומש, עלה לי בזמנו בסביבות ה 400 שח לאחד במצב מצוין.
הדרס לבד לא יתנו לך הרבה שיפור, נידרש לשפר את כל מערכת האוויר ואולי גם ההזרקה.
לא נראה לי שאתה רוצה להיכנס לזה, אבל אם כן, כדאי שתבין לאן אתה הולך
אתה יכול לצרף לינק לטובת אלו מאיתנו שיש להם בעיה דומה?
אני הייתי בודק כמה יעלה לך דרך buy2usa, אני לא יודע אם הם הכי זולים, אבל הזמנתי דרכם כמה פעמים והייתי מאוד מרוצה...
זה בסדר, יש לי נסיון מהעבר הרחוק עם הדברים האלה ממכוניות כביש משופרות מאוד (אלפא סוד, חיפושית). זה עובד וזה מוכח.
על מנוע סופה, הדרס לבדו שווה תוספת 10-15 כ"ס שבאחוזים זה לא מי יודע מה, אבל גם תגובת דוושה יותר חדה וצליל יותר יפה.
ביחד עם יניקת אוויר משופרת (פילטר פתוח וכו'), דוד אגזוז חופשי ועבודה על כל מערכת ההזרקה (בית מצערת מוגדל, מזרקים EV6, וסת דלק מוגדל) זה ייתן הרבה יותר. בעיקר בסל"ד גבוה - אבל אני ממש לא מחפש את זה.
סעפת הפליטה שלי כבר לא סדוקה, היא שבורה בכמה וכמה מקומות - וכל מה שמחזיק את החלקים ביחד זה הלחץ. ברגע שאפרק אותה מהמנוע היא תתפורר.
אני לא מתפעל מרכישת סעפת משומשת "תקינה" שתיסדק/תישבר שוב בעוד חצי שנה או מתיקון הסעפת השבורה שתיסדק ותישבר שוב ושוב.
כל התכנון של החלק המקורי דפוק לדעתי - למעט הדגם עם הגרמושקות שלא נסדק שאיתו יש לי נסיון מעולה ואני מעדיף אותו באופן ברור, גם על הדרס. אבל לך תמצא אחד כזה משומש תקין ובמחיר סביר.
אני הייתי בודק כמה יעלה לך דרך buy2usa, אני לא יודע אם הם הכי זולים, אבל הזמנתי דרכם כמה פעמים והייתי מאוד מרוצה...
1+
יש להם באתר מחשבון (מזינים מידת האריזה, משקל, סיווג המוצר ח"ח לרכב) שאיתו תקבל מחיר עד הבית (דואר ישראל ).
במידה ואתה לא לחוץ, תבחר שילוח ימי (זה יכול להוזיל בחצי).
כמובן שזה יוזיל את המשלוח בתוך ארה"ב בצורה ניכרת (אם לא בחינם).
בכול מקרה, רק לא FEDX ושאר חברות השילוח המהירות !
רענן
מוני אורבך
30-12-13, 08:29
במרכז אני לא יודע אם יש אבל בנצרת אצל ראוף יש (או בכל מקרה היה לפני שנה)
הגרמושקה תעלה יותר מ 400 שח, אבל עדין משמעותית פחות מהדרס.
יש לי ניסיון לא רע עם הסעפת ללא גרמושקה, נוסע איתה כבר שנה ללא בעיות.
נכון, זה על רכב אספנות, ולכן הקלומטרז נמוך מאוד, אבל גם הסופה שלך לא ממש זזה מהחניון התת קרקעי שלה..
בכל מקרה אם כבר החלטת לך על זה , זה לא יעלה הרבה יותר משנים או שלושה בקבוקי ווסקי טובים.
גם אני ממליץ על buy2usa' יודעים את העבודה וחוסכים כאבי ראש עם הרשויות.
אני הזמנתי הדרס לסופה, הגיע בלי בעיות....
יש לי אחת עם גרמושקות על הגיפ כבר כמה שנים אין בעיות בכלל... ויש לי אחת שהגיעה על מנוע מיבוא שהרכבתי על הגיפ... גם עם גרמושקות... אני מוכן למכור לך
יונימוג אדום
01-01-14, 17:44
דרור , ערב טוב .
בעבר קניתי סעפת משומשת אך לא הורכבה מעולם .
קניתי אצל גיא ורועי - היה להם מחסן שלם רק עם סעפות פליטה כאלו - רק תבחר .
אילן
סופת המדבר
01-01-14, 18:26
יש לי סעפת עם הגרמושקות ישנה אך תקינה
הוחלפה לטובת הדרס 6-2-1
אם אתה מעוניין צור קשר.
בכל מקרה נראה לי קצת יקר 280$ אני לפני שנתיים בערך קניתי ב120$ בערך
עם אטם תלוי גם איזה סוג אתה קונה
אני שלחתי במזוודה עם גיסי(מסכן חח) אז לא יודע מה הבעיות במכס
אני כן יכול להגיד שהצליל הרבה יותר יפה יכול להיות גם שמוסיף משהו בכ.ס
לא יודע להגיד כמה אני עם דוד של ספידרקס ובית המצערת 62 מ.מ
שלום חברים אני גם רוצה לקנות הדרסים. יש משהו ספציפי שצריך לחפש?תודה
אני הבאתי הדרסים למנוע v8 דרך יושופס ולא היו שום בעיות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.