צפייה בגרסה מלאה : זקוק לעזרה בנוגע לדגם נעילה ARB ועוד..
שלום לכולם.
כידוע אני בעל דיסקו 97 ( עם דיפרנציאל אחורי של 98 ) ומעוניין להזמין לדיסקו מארצות הברית ( על ידי אדם שישלח לי משם) נעילות קידמית ואחורית של ARB לדיסקו.
אשמח מאוד ! במידה ואחד מחברי הפורום יציין את דגם הנעילה שמתאימה לי , מה לסרן הקידמי ומה לאחורי ( למשל RD56 ...זו הכוונה) ובנוסף לכך אשמח מאוד במידה ומישהו מכיר , חנות באינטרנט ( לא מחייב) בארצות הברית עם מחירים טובים לנעילות ARB לדיסקו , ועם אפשרות לשליחה עד לבית החבר ( ארצות הברית , מיאמי ) .
מודה מראש על העזרה , העיניין אמור להיות מדוייק בשביל שלא יווצרו בעיות בהזמנה , לגבי החנות שממנה אזמין (ואתן את כתובת החבר) אני מאוד מתלבט ואשמח לעצתכם.
תודה רבה! ליאור.
אוקיי...חיטטתי קצת בכתבה של מוני על התקנות ה ARB בדיסקו , לאחר בירור עם בעל הרכב הקודם שני הסרנים משום מה הוחלפו לזוג סרנים של דיסקו 98 מפירוק , בקיצור הסרנים שעל הרכב הם של 98 .
בכתבה מצויין שמשנת 98 דגם הנעילה השתנה ל RD57 מ RD 56 , האם כוונת המשורר שמשנת היצור של ה TD5 השתנה דגם הנעילה ( כלומר 99 ומעלה ) או שזה כולל גם את שנת 98 (TDI ) .?
ליאור
מוני אורבך
29-06-05, 08:15
אם הרכב בא עם ABS כלומר הסרן מותאם ל ABS אזי זה RD57
ואם סרני ה 98 שלך מיועדים לעבודה עם ABS אזי RD57
אגב אני התאמתי RD57 לסרן שבו מתאים RD56, אני מתאר לעצמי שאפשר גם הפוך.
אבל זה די הרבה עבודה, ואם אתה קונה חדש, עדיף לקנות את הדגם הנכון.
אישית אף פעם לא ראיתי סרן של ABS כך שלא אוכל לומר לך מה ההבדלים חיצונית
בסרנים עם ABS יש חיישנים שמתחברים לבית הפעמון (יש לשטות הזו שם - באנגלית Chrome balls) ושיניים על הצד החיצוני של הפעמון.
לפי הפרטים שבעל הרכב הקודם מסר , גם בסרנים (כלומר ב98 שהוא לקח ממנו את הסרנים) לא קיים ABS . כלומר שב 100% אני צריך להזמין שני נעילות ARB מדגם RD56 ???
שוב תודה רבה על הייעוץ.
במידה ומישהו מכיר חנות/אתר אינטרנט טוב ועם מחירים טובים שניתן להזמין ממנו לבית החבר במיאמי אשמח מאוד להמלצות!!!
ליאור
:oops: מצטער רק דגם הנעילה היה אמור להיות מודגש ולא חצי הודעה.
www.safarigard.com
הזמנתי מהם לפני כחודש, המחיר הכי זול שמצאתי היה אצלם - 698$
ירון
ליאור,אל תלך על עדות שמיעה - תבדוק ותוודא בעין אם יש או אין ABS. אני לא יודע מה ההבדלים החיצוניים, אבל עמי נתן לך כיוון, ואני בטוח שקצת שיטוט בגוגל ימצא לך את מה שצריך לבדוק כדי לזהות את הסרן חד משמעית.
ירון - תודה רבה על המידע המאוד חיוני , אני נבהלתי ממש כשראיתי ARB לדיסקו במחיר של 800 דולר ללא קומפרסור , האם אתה הזמנת גם קומפרסור ?
בכל מקרה אכנס וכנראה אזמין מהם קידמית ואחורית , אני מעריך שלא תהיה עם משלוח לבית הלקוח (בארצות הברית) .
נמרוד - אכן אני מתכוון לאמת את הדבר ( יש חופש אז למה לא? :lol: ) אחפש בגוגל , אפתח את הסרן ואבדוק.
אני מעוניין אך אשמח מאוד במידה ומישהו יכתוב שלי במידה ואין לי ABS אז בטוח שאני צריך rd65 ולא rd57 ( אולי זה נשמע טיפשי אבל זה יכול להיות לא נעים במידה וטועים בנעילה..).
תודה בכל מקרה , ליאור .
RD56 זה הדגם ללא ABS.
קניתי מהם גם את הקומפרסור - שוב המחיר היה הזול ביותר אצלם - 230$.
שים לב שאתה לא מזמין את הקומפרסור הנייד שהוא לא מה שאתה צריך.
ירון
ירון לפני כמה זמן רכשת מהם את הנעילה?
נכון לעכשיו בדקתי באתר , המחיר הוא 748$ לנעילה RD56 ARB (כמובן ללא קומפרסור).
המחירים עלו? במידה וניתן להוזיל עלויות אשמח אם תעדכן בפומבי או בפרטי.
תודה , ליאור .
כתבתי לך גם בפרטי:
כשאתה נכנס לדף הראשי שלהם, משמאל תבחר ב Products ובדף שייפתח לך תבחר ב Defender 90 (כן כן, לא טעות).
המוצר הראשון ברשימה (ובדקתי את זה עכשיו) הוא RD56 בעלות של 698$ ועוד כמה סנטים.
ירון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.