צפייה בגרסה מלאה : שידרוג מ"בנדים" ל"u-bolts" לקיבוע הצלבים בגלי ההינע.
שלום.
נתקלתי בסרטון הזהhttp://www.youtube.com/watch?v=tHfY2HAwiHM שמציע שיטה פשוטה וזולה לבצע מעבר מה"בנדים" הפשוטים שמחזיקים את הצלבים, ל u-bolts רציניים יותר.
האם מישהו ביצע את זה ו/או יכול להמליץ בעד או נגד?
נמרוד - מערד
08-02-14, 21:44
שידרוג מומלץ ביצעתי על מ"ס ג'יפים שלי.
נמרוד
באופן הזה, של קדיחה בהברגות של היוק?
אני זוכר שתי בעיות -
אחת היא שלא בכל היוקים היה מקום שטוח לאום והיה צורך לכרסם
השנייה היא שהיה צריך לפסק את היובולטים כדי להכניס אותם ואז ההברזות היו נשחקות כי הן היו צריכות להיכנס באלכסון. צריך למעשה לקדוח באופסט פנימה ולא רק להרחיב את החור הקיים.
ביוקים המקוריים שבאים עם היובולטים המרחק בין החורים הוא גדול יותר מאשר ביוקים עם הברגים, אם יש יובולטים שמתאימים למרחק של החורים ביוקים הרגילים זה יכול פתרון מצויין
six 4 life
10-02-14, 01:02
אישית אני נוסע רק 12 שנה עם אומגות וברגים סטנדרטים ביוקים שלי ומעולם לא נתקלתי בבעיה בסט אפ הזה.
בכל מקרה אם הקומבינה שהוא מציג עובדת טוב ועמידה לפחות כמו האומגות המקוריות זו אופציה הרבה יותר זולה ומעניינת מהסבה מלאה ליוקים עם יו-בולטים.
יונימוג אדום
10-02-14, 05:47
לאחר 30 שנות ניסיון עם סיקסים וסופות , יוקים עם אומגות ויוקים עם ברגי U - האומגות יותר אמינות !
עיגון הצלב ליוק באמצעות אומגה מעביר את רוב העומס ליוק , ואילו עם ברגי U העומס גדל על הברגים ובמאמץ הם קורסים .
שים לב שיוק אשר נסגר עם אומגה - עומק התושבת של הצלב עמוק הרבה יותר .
דבר נוסף באומגה שורש ההברגה צמוד לאומגה ואילו בU ההברגה רחוקה - הדבר יוצר מומנט גזירה לא רצוי .
אילן
מוני אורבך
10-02-14, 06:56
כמו שנאמר לפני אם רוצים להשתמש ביוק הרגיל (עם ההברזות לבורג) נדרש לבצע את הפעולות הבאות:
א. לפסק את האומגה. הוא מתאימה ליוק היעודי שלה, כדי להתאים צריך לפסק אותה כך שההברגות יהיו באלכסון.
ב. לקדוח את ההברגות באלכסון כדי שיהיה מקום לאום מהצד הפנימי. זה אומר להגדיל את הקדח בכ 2 מילימטר.
מיותר לציין שזהו הליך בלתי הפיך.
אפשר לקנות יוק יעודי לאומגות ולהחליף (בזמנו היה אצל ינוביץ) אבל הוא לא זול.
אישית ירדתי מהענין ולו בגלל שצריך לפסק את האומגה ובכך חששתי שאחליש אותה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.