צפייה בגרסה מלאה : איזה שמן/תוסף שמים לסרן עם LSD ?
מישהו יודע איזה שמן שמים או איזה תוסף לסרן דנה 35 עם LSD?
בספר כתוב 75/90 עם תוסף ללימיטדסליפ,
רק שאין לי מושג מה זה התוסף הזה, מישהו מכיר?
תודה,
סער.
יש תוספים כאלו של כל מיני ייצרנים. כשמם כן הם. המקום הטבעי להשיג בקבוקון כזה - ינוביץ' כמובן.
איציק - 4X6ZH
05-07-05, 11:50
אני לא הייתי ממהר להכניס תוספים כאלה לשמן .
מאחר והתאמת השמן לסוג השימוש שנעשה בו היא קריטית . כל יצרן שמן שמכבד את עצמו
דואג שכל תוספי השמן יתאימו לסה"כ המוצר המתקבל .
לכן עדיף להשתמש בשמן מוכן המיועד לסוג השימוש הספציפי !!
כאשר מדובר על נעילות דפרנציאל \ כאלה שיש להם דיסקיות החלקה \ כאלה שיש להם בוקסות בורנזה או רכיבים אחרים מחומרים " רכים " .
לא כל תוסף כללי יתן לך את התוצאה הטובה ביותר .
את השמן הספציפי שאתה צריך יש להשיג בקלות ( נכון הוא יקר ) אבל בטוח שהוא מיועד לשימוש שלך .
בהחלט יתכן תוסף כל שהוא המתאים לשימוש שלך אבל מי מבטיח לך ?
מנסיוני למדתי רצוי מוצר סופי מיצרן איכותי . ( זכור אתה מדבר על כימיקלים = תרופות לברזל ) .
אז למה לך לחפש צרות . מה גם שהאמריקאים אלופים במוצרי קרח לאסקימוסים :) :)
ולאחרונה העולם כן כן העולם מלא בזיופים במיוחד על מותגים מפורסמים .
בסה"כ מדובר על כמה עשרות שקלים למערכת שעולה כמה אלפי שקלים .
איציק
תודה,
איציק,
הבעיה היא שזה מה שכתוב בספר - "תוסף" - לא מצויין שם חברה (למיטב זכרוני, אבדוק בערב)
סער.
סער ליפני שאתה מוסיף תוסף או מחליף לשמן יעודי היה בטוח שהנעילה אכן מתפקדת.
איך אתה בודק את זה?
סובבתי את הגלגל בידיים, שני הגלגלים מסתובבים לאותו כיוון, זה אומר משהו?
סער.
אהלן סער להלן הסיפור שלי עם שמן באק אקס
יש לי גראנד 97 V8 , במהלך יישור הקו החלפתי שמן מאחור ל שמן 80-90 לא זוכר איזו חברה ,היה רשום עליו כי הוא מתאים לLIMITED SLIP .נסעתי בדיוק יום והתחילו רעשים של ברזל בברזל עד שאני לא הרשתי לעצמי לנוע יותר בחניה . מיד טלפונים לכל העולם....
נזרקים לאויר כל מיני שמות GL5 ו80-90 שים תוסף וכל מיני...במהלך חיפוש הGL5 עם הרכב השני שלי עברתי פתאום מוסך קרייזלר באיזור בן אביגדור החלטתי להכנס לשאול עם יש להם GL5+ תוסף כי אני צריך לבאק אקס ככה אמרו..ואז פונה אלי כנראה מנהל המוסך שומע אותי ואומר לי עצור!!!!! יש שמן מ י ו ח ד לסיפור הנ"ל קוראים למנובל 75-140 היצרן הוא MOPAR וחשוב להוסיף תוסף לSLIP הדמיקולו שאצלי לא מורגש... נסעתי בטיל למוסך המרכזי המנותק מהעם(מיד תשמע המחיר) קניתי השמן במחיר מצחיק של 5 7 1 שקלים חדשים לליטר אבל צריך 2 תעשה חשבון רגע תוסיף 90 לתוסף . הגעתי הביתה מיד החלפתי שמנים ומה אומר?מדהים .לא חשבתי בחיים שהבדל בשמן יכול להיות שמיים וארץ אני לא מגזים אין רעשים בכלל
זה השמן שווה כל גרוש -זה השמן האולטימטיבי שכיום משתמשים במוסך המרכזי ומאז גם להם יש שקט-לדיברייהם-מקווה שעזרתי
תודה,
לפי הספר אני צריך 80/90 עם תוסף.
אין לי רעשים ואין לי מושג עם ה LSD עדיין עובד אצלי...
בשבוע הבא אקנה תוסף,
וכשאמצא מישהו שטס לארה"ב ומוכן להביא איתו חבילה קטנה אפטר גם מה - LSD וארכיב נעילה....
אין לי כוונה לשלם 175 ש"ח לליטר X2
תודה,
סער
כשתמצא אחרי כל המחקרים איזו נעילה אוטומטית מתימה לרכב שלך ספר לי......שאדע
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.