התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קניית לנדקרוזר 75

עמודים : 1 [2]

foxy
28-03-14, 00:34
לא מבין הצעתי את הגראנד שלי למבחן והוא מקורי כמו שנולד (חוץ מכמה שינוים קלים) ועדין לא עונה על הדרישות של האירוע ........... ניראה לי שיש פה התעלמות מעליבה
אני קורא למרד בפורום

boaz avrahami
28-03-14, 00:40
האינדיאנים הם הרוב פה... במי תמרוד?

דרור החליט שרכב שהחלון הקדמי שלו לא מתקפל עביר פחות.
לך תבין

JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex

foxy
28-03-14, 00:44
אז אם ככה הרוב קובע

Bernard
28-03-14, 01:38
האינדיאנים הם הרוב פה... במי תמרוד?

דרור החליט שרכב שהחלון הקדמי שלו לא מתקפל עביר פחות.
לך תבין

JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex

הרסת אותי...
הבן אדם רוצה מרד, למה לקלקל?

חוץ מזה, איך הבנת את זה, מדרור?
אני הבנתי שמי שלא מסריח ודבוק מעיסת אבק+זיעה, הוא לא נהג טוב/ראוי- לא שמעתי כלום עלעבירות של רכב זה או אחר...
"האדם שבמכונה ינצח" - לא זו האימרה (אני הייתי חי"ר, בגילגול הקרבי... כך שאני לא בקיא).
ואם הבנתי טוב את תו"ל, זה צריך להיות טרי,משום שבערב מתקלחים...

GodsFather
30-03-14, 11:12
נוסע לי בבקעה אי שם בשלהי אחה"צ של אתמול. מימין נוף, משמאל נוף. מלפני עדר כבשים/עיזים חוצה את הכביש

מאט את הרכב, מסתכל שמאלה ומי זה אם לא חיים רכס בכבודו ובעצמו עם הל"ק שעצר בצד הדרך לבחון איזה פגר של דביבון.

"מה נשמע?"

"מצוין, בדיוק חזרנו מהרש"פ, סיבוב שכנים, אתה יודע"

רכס, אם לא היית קיים, היו צריכים להמציא אותך!

אם ראיתי נכון, גם ZIVO עם הGV היה שם ?

שבוע טוב!

רכס חיים
30-03-14, 19:53
היה גם היה עם אקדח צמוד מאוד. וזו היתה גירית מדהימה שנדרסה - לא דביבון.

עשיתי לי מנהג - לעצור ולבחון כל חית בר שנדרסה על הכביש - ולבחון את פרטיה - מה שאתה לא יכול לעשות כשהיא כבר מופיעה לעתים רחוקות בשטח בעודה חיה.

ממליץ לכולם.

GodsFather
30-03-14, 20:03
יש תכנית אמריקאית שמתעדת משפחות שחיות מארוחות המבוססות על חיות דרוסות... road kill

opl
30-03-14, 20:06
85701

משום מה זאת התמונה שעלתה לי בראש...

ואחרי זה זאת - שזה בעצם לוף יחסית טרי

85702

איל מ
31-03-14, 19:54
עכשיו בואו נספר את הסיפור כמו שהוא באמת היה:
נתקענו עם הטויוטה בצד הכביש,
כשראינו מרחוק מג'יפ מתקרב מיד סגרנו את מכסה המנוע (אוי לבושה).
מזל שהיה בשוליים חתול דרוס כדי שיהיה תירוץ.
(:cool: בצחוק, בצחוק... מה נדלקתם..).

ואגב התמונה של מכרזי הצבא, הרבה יותר עניינה אותי העובדה שברבנות הראשית צריכים חדר נקי...:confused:
רק אני מריח קונספירציה?

GodsFather
31-03-14, 20:31
איל, בסיטואציה שרכס היה אין שום סיכוי לכזה בימוי והוא גם לא היה רכב בודד לשם שינוי.

אבל אם זה היה דיסקו הייתי מאמין

amit1
31-03-14, 20:39
במיוחד לעמית...
לפני כמה חודשים כתבתי כאן שלהערכתי מתמודד רציני במכרז לכלי שיחליף את הלנדרוברים של היחידות המיוחדות יהיה טויוטה.
בינתיים הוגשו הצעות וכנראה מדובר באחת הפלטפורמות המובילות.
אבל היום אפילו אני הייתי מופתע לראות את זה...
85586
אסף.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

נשמע טוב, אולי בעתיד הנראה לעיין נראה דפנדרים במכרזים של משרד הבטחון.....ובעתיד הרחוק (לנכדים) גם ארקו חמדמוד :)

השמשוני יחיעם
01-04-14, 16:50
86015

קונסטון
13-07-14, 19:00
האם הטיול של דרור של הגיפים מהסוגים השונים התקיים? יש דיווחים?

דרור ברלי
13-07-14, 20:29
לא התקיים.
לא יצא מכל מיני סיבות. בעיקר שלי.
גם החום הגדול קצת הקדים.

אבל יתקיים ועוד איך.
לקראת פתיחת עונת הטיולים - סוף ספטמבר-אוקטובר-תחילת נובמבר כזה - עם מזג אוויר ידידותי יותר.

קונסטון
13-07-14, 21:03
לא התקיים.
לא יצא מכל מיני סיבות. בעיקר שלי.
גם החום הגדול קצת הקדים.

אבל יתקיים ועוד איך.
לקראת פתיחת עונת הטיולים - סוף ספטמבר-אוקטובר-תחילת נובמבר כזה - עם מזג אוויר ידידותי יותר.

יופי , נעקוב בעניין

קונסטון
19-05-15, 12:59
ברשותכם, אני חוזר שוב להצעה הזו ומקבל אותה (שוב) בשתי ידיים.
אחרי שההצעה להתמודד מול הסופה במעלה המדרון הדרומי של הר טמון נענתה בשתיקה רועמת... (מעניין למה... נעזוב את זה), אני מציע משהו חלופי, יותר שפוי.

לא מבחן השוואתי, אלא מסע חווייתי - מחווה לאבירם, איש יקר, ולהשוואה שלו - ומחווה להשוואה הרחבה יותר שעשיתי פעם ב"הגה בשטח" זצ"ל.

רשמית - אנחנו רוצים לתהות, אחרי 10 שנים ולא מעט ג'יפאים צעירים וחדשים שהצטרפו לקהילת השטח - האם כל מה שחשבנו אז, עדיין בתוקף.
תכל'ס - כאילו שלא ידעתם, כל זה סתם תירוץ כדי לרדת למדבר... פשוט כי מזמן לא עשינו טיול כזה.

קודם כל - אנחנו זקוקים לסופה, דיפנדר 110 ולנדקרוזר סדרה 70. אבל לא רק.

אני מביא סופה ארוכה פתוחה.
לביא - אתה בא עם ה-73?...
מי מגיע עם 110?... רצוי TDI300 או TD5.

מכיוון שהשלישיה המקודשת הזו זה קצת מעט, יש מקום לעוד סופה, עוד דיפנדר ועוד סדרה 70. שיהיה מעניין.
סה"כ שש עגלות. כל הקודם זוכה. אבל כל מי שהכריז שהוא מגיע - זו התחייבות. אני בונה עליכם אז אל תבריזו ברגע האחרון.

זה המקום לבקש - כלים שכל קשר בינם לבין תצורתם המקורית מקרי בהחלט ומקומם הראוי הוא בקטגוריית אדוונצ'ר של ליגת העבירות - לא הפעם. גם תורכם יגיע.
בואו נשתדל שהגיבורים המשתתפים יהיו קרובים ככל האפשר למקור, משופרים בטעם. כדי שההתרשמות תהיה נכונה ואמיתית ככל שאפשר.

בוקר שישי עד מוצאי שבת. יומיים כמעט מלאים במדבר.
חניון לילה כרגיל: עם הרבה כולסטרול מעולם הבקר, הצאן ובעלי הכנף + הרבה אלכוהול משובח + זיוני מוח על ברזלים לתוך הלילה.
למחרת - לנסוע במדבר. מהר, לאט, מה שיבוא לנו. למקומות יפים שמזמן לא ביקרנו בהם.
הרבה מכל דבר - אוויר, אווירה, עבירות (אפשר להירגע - אין כוונה להתאבד בסגנון הר טמון, אבל שיהיה מעניין) , והעיקר - שכולם ינהגו קצת בכל הכלים כדי שתהיה להם פרופורציה.

בסוף יהיה סיפור - כאמור לא בדיוק מבחן (כי כבר לא ממש משווים בין כלים שחוטים בני 15-20 שנה, במצבי צבירה שונים) אלא התרשמות אישית שתכלול הרבה ירידות אכזריות על אייקוני השטח האהובים שלנו - הכל כמובן רק מאהבה ואני יותר מאשר אשמח אם משתתפי הטיול הזה יתרמו נקודת מבט אישית מפרי מקלדתם. יהיו צחוקים.

אתם מוזמנים להציע מסלולים, חניוני לילה שווים ותאריכים.
מכיוון שפסח באמצע ואני מנחש שלכולכם יש התחייבויות ומשפחות, מצידי אפשר גם בתחילת מאי. הנגב לא בורח, בלילה יהיה פחות קר ויש מספיק זמן לתכנן, לקבל מראש פס מהמפקדת שלכם ולרענן קצת את הגרוטאות למצב מכני מיטבי ככל שניתן כדי שיהיה מושלם.
,

בהמשך, לשרשור ה 79, אולי עדיין יש עניין בניסוי המעשי
מהידע שצברתי בשנה האחרונה, הרבה תלוי בנהג. לכן אם יהיה מחסור ב 110, "אתרום" את שלי למשימה אבל עם נהג אחר, שאני אבחר שיחזור עם 4 מגני הבוץ

-->