צפייה בגרסה מלאה : קרטון ביצים לחדר מוזיקה - זה באמת עובד?
אנחנו רוצים להפוך מקלט תת קרקעי במושב לחדר מוזיקה. בידוד אקוסטי עולה הרבה (תקנו אותי אם אני טועה) ועלתה הצעה מסורתית במסגרת קמצנות ואילתור של מושבניקים לחבר קרטונים של ביצים על הקירות ושטיח על הרצפה.
זה יעבוד?
אם זה לתופים זה לא באמת מספיק.
לספוג טוב יש עוד יתרון בזה שבוא לא דליק.
ועוד עצה קטנה - טעות נפוצה היא לרפד מכל הכיוונים - זה חונק את הסאונד. בגדול צריך בין חצי לשני-שליש.
בהצלחה !
Sent from my XJ
לא רחוק ממך, יש את קלקר עין כרמל בכניסה לקיבוץ ממול למפעל יש חנות מפעל . תקנה פלטות קלקר (מגיע בעוביים שונים) וממש לא יקר למיטב זכרוני .
:cool: אתה מאוד מאוד פעיל שם במושב . האם יש סיכוי שבעוד 5 שנים תביס את עוזרד וקאופמן ? או שתהיה ראש הועד ? :cool:
יש לי שטיחונים של בערך 50x50 ס״מ
יש בערך משטח
תבוא
תעמיס
קח הכל
לא רחוק ממך, יש את קלקר עין כרמל בכניסה לקיבוץ ממול למפעל יש חנות מפעל . תקנה פלטות קלקר (מגיע בעוביים שונים) וממש לא יקר למיטב זכרוני .
:cool: אתה מאוד מאוד פעיל שם במושב . האם יש סיכוי שבעוד 5 שנים תביס את עוזרד וקאופמן ? או שתהיה ראש הועד ? :cool:
אני מהצד של עוזרד... ( :
המטרה, מעבר לחדר המוסיקה הוא לייצר פרויק קהילתי שלאנשיםשיאספו קרטונים של ביצים, ילדים שיצבעו אותם ונוער שיתלה אותם על הקיר. המוסיקה היא רק הבונוס...
יפה,
שאתה קורה לרעש שיעשו שם (מושבניקים לא?) מוסיקה.
GodsFather
19-03-14, 16:43
כל עוד יתעסקו בכלי נגינה ולא דברים אחרים בחדר אטום לרעש, מה טוב.
כל עוד יתעסקו בכלי נגינה ולא דברים אחרים בחדר אטום לרעש, מה טוב.
שמתעסקים בדברים אחרים יוצאת מוזיקה טובה ;)
שמתעסקים בדברים אחרים יוצאת מוזיקה טובה ;)
אם היינו עכשיו בצהוב הייתי כותב עכשיו:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל אנחנו לא , אז לא אכתוב את זה ...
:p
איינשטיין אמר שיש שני דברים שאין להם גבול - היקום והקמצנות של מושבניקים. לגבי היקום הוא לא היה בטוח.
יש לי שטיחונים של בערך 50x50 ס״מ
יש בערך משטח
תבוא
תעמיס
קח הכל
מאוחר מידי
נלקח ע"י זוכה מאושר אחר....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.