צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בין פוקוס ליונדאי
ערב טוב
יש לי פורד פוקוס 2008 ורוצה לשדרג
מתלבט בין פורד פוקוס 2010סטיישן ובין יונדאי I 30 סטיישן
מה כדאי מבין השניים ,תחזוקה ,צריכת דלק ,שוק,
ראיתי הרבה רכבים במגרשים שהם ליסינג.
דני שלום
נהגתי מספר פעמים בפוקוס חדשה, המנוע סביר גם הרכב מאובזר בסדר ונוח אבל דבר אחד מאד לא אהבתי זה הגיר האוטו רועד לפעמים מאד הגיר מקפיץ הילוכים לפעמים בצורה לא חלקה בקיצור גיר לא משהו ויתרה מזאת לא הייתי קונה רכב משומש אם הרבה ק"מ שיש ספק לגבי הגיר שלו מתי הוא יצתרך שפוץ או תיקון, בעיה שניה המזגן בזמן עמידה לא מקרר ניסו לפתור את זה בחברה ולא הצליחו, לגבי היונדאי אין לי נסיון.
טל
דני שלום
נהגתי מספר פעמים בפוקוס חדשה, המנוע סביר גם הרכב מאובזר בסדר ונוח אבל דבר אחד מאד לא אהבתי זה הגיר האוטו רועד לפעמים מאד הגיר מקפיץ הילוכים לפעמים בצורה לא חלקה בקיצור גיר לא משהו ויתרה מזאת לא הייתי קונה רכב משומש אם הרבה ק"מ שיש ספק לגבי הגיר שלו מתי הוא יצתרך שפוץ או תיקון, בעיה שניה המזגן בזמן עמידה לא מקרר ניסו לפתור את זה בחברה ולא הצליחו, לגבי היונדאי אין לי נסיון.
טל
הייתה לי פוקוס 2013 במשך כחצי שנה, דגם 1.6 סדאן (מה שהליסינג נותנים) -הרכב מאוד מהנה לנהיגה. הגיר שלו ממה שהבנתי בעייתי - אצלי הוחלף במסגרת האחריות. קצת מציק בתחילת נסיעה לפעמים. אני לא הייתי קונה רכב ליסינג עם רכיב מועד לכשל או שהייתי בודק בציציות.
שילוב של נהגים עם רגל כבדה, מצב ספורט בגיר, מזג אויר חמים ותחזוקה במוסכי ליסינג זה מתכון לחור בכיס.
יכול להיות שסטיישן יהיה יותר קל למצוא לא מליסינג.
לגבי היונדאי, לאחי יש מזה כשלוש שנים. רכב משעמם למדי אך ללא תקלות.
יש לך את הקאיה פורטה סטיישן שלדעתי זהה ליונדאי וסובלת מסחירות בעייתית יותר שלא בצדק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ה I30 סטיישן מהצורה החדשה (אני לא יודע מתי התחליף) הוא אוטו חביב, קצת ספרטני בייחס לרכבים מודרניים. בעיקר חוסר יכולת שיכוך.
הקבינה פשוטה ובסיסית. האוטו אוכל 1:12-14 לפחות אצלי (אבל יתכן ונהג שמשלם את הדלק מכיסו ינהג אחרת.)
לא מטוס, לא כל כך נוח, אבל סוס עבודה.
הפוקוס (גם כן מהזן האחרון) סובל מבעיות בגיר, ובכלל כל מיני דברים כמו גומיות נופלות, מחשב שמשתגע . לכן אני נאלצתי לקחת את היונדאי.
אני לא יודע אם אלו הדגמים שאתה מחפש, התייחסתי לשנתונים האחרונים 2013
מתלבט בין פורד פוקוס 2010 סטיישן ובין יונדאי I 30 סטיישן
יש לאשתי כזה, 2010 1600 סטיישן, כבר כחצי שנה, יוצאת ליסינג, והיא מרוצה.
בינתיים נראה שגם אני מרוצה....
בשנתון הזה זה עדיין לא הגיר הבעיתי, אלא גיר אוטומטי רגיל.
גם יואב hitoy מחזיק סטיישן 2010, מנוע 2000, אבל מעט מאד זמן.
החסרון העיקרי - אין ספרות ברשת :)
יש לאשתי כזה, 2010 1600 סטיישן, כבר כחצי שנה, יוצאת ליסינג, והיא מרוצה.
בינתיים נראה שגם אני מרוצה....
בשנתון הזה זה עדיין לא הגיר הבעיתי, אלא גיר אוטומטי רגיל.
גם יואב hitoy מחזיק סטיישן 2010, מנוע 2000, אבל מעט מאד זמן.
החסרון העיקרי - אין ספרות ברשת :)
עובדים על זה..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.