צפייה בגרסה מלאה : Article: חדשות מאירופה: הגבלת התנועה בדרכים לא סלולות נכנסת לתוקף [1 באפריל 2014]
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3295-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7% 94-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA-%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%A3
אני מקווה שהתאריך משפיע על הכתבה
אויי, נפל לי הלב עד שהגעתי לתגובות
את האמת נפל לי הלב ואז נזכרתי:
1. בתאריך היום
2. איזה מושקעת היתה הכתבה על הלדה ניבה שחוזרת ליצור.
אסף קבל ח.ח
יואב
לא יפה ככה על הבוקר.
מה שכן מתיחה מושקעת היטב.
אני לא יעלה על הכתב את הקללות שחטפת כשהגעתי לתגובה הראשונה......:)
גאוני! אסף כתבה מושקעת, פנינה.
אהבתי את התמונה של הקוליסים בבוץ עם השלט אסורה התנועה, ככה זה גם היה נראה אצלנו.
אבל כבר שהתחלתי לקרוא אמרתי שמשהו כאן לא מסתדר, לסגור את כל שטחי האש בדרום לרכב מנועי אומר שצריך שיגיע חמור לבן קודם, לא?
boaz avrahami
01-04-14, 12:53
לא יכולתם לחכות בסבלנות שמישהו יפול ?
אהההההההה!!!!!!!!!!
יש נושאים שלא צוחקים עליהם!! 1-0 לכם!
מילא לאדה ניבה חדשה - אבל זה???
(זה כלכך אמין כי אנחנו חיים במדינת חלם שבה גם חוק כזה שמגביל את חופש תנועת הפרט-הוא אפשרי בהחלט. אולי כדי להוריד את זה כדי שאף "נשמה טובה" לא תקבל רעיונות)
חזק ביותר!!!
לא שמתי לב לתאריך אפילו ואם לא היו החברים מזכירים את פה, אז אוי לבושה.....
אני קורא ומתעצבן ועל הדרך מתחיל לרתון וללהגיע לסוף בישביל להגיב ואז..... חחח
טווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב !!!
כמעט פגעתי בעצמי עד שהגעתי לתגובות.....:D
אני זוכר את המתיחות שרצו בתואר הראשון, כשכולם בסחר לחץ. איך טחנו אותנו טוב טוב עד שצץ החכם ציון הראשון שקלט שזה 1 באפריל.
עד היום אני נקרע.
ו... אשתי עבדה על אחותה היום שמכרתי את הג'יפ וקניתי סירה ותוך חודש ניסע לקפריסין.
בלעה.
- - - Updated - - -
בשיא הלחץ
וואלה כפי שנאמר לפניי - יש דברים שלא צוחקים עליהם....
בגילי ידיעה כזו מסוכנה למשאבה המרכזית.....
תורידו אותה, אבל מהר!
לפני שאיזה מישהו ממשרד התחבורה או איזה מחבק עצים יחשבו שזה אחלה רעיון ויעבירו אותה
מצחיק כמו מחלה....
משחקים באש. זה מה שאנחנו עושים... באש.
עוד לפני שסיימתי לקרוא ומבלי לקשר לראשון באפריל אמרתי לעצמי ''צריך פתרון דחוף - סוף סוף נוכל להגשים את החלום של סוס ועגלת שטח מזוודת מאלומיניום בתכנון תעופתי''.
לא מוטורית,חוקית לחלוטין בכל השבילים, נותנת מרחב כמו ג'יפ גדול ואפילו יותר,נוסעת לאט יותר כדי לחוש את הנוף,הדלק לסוס מפוזר בצידי הדרך ללא תשלום - מה עוד הבן אדם צריך ?
נהרס החלום........
רכס נצטרך פורום "מלאכי השביל" שיטמינו אוכל לסוסים במדבר.
האמת... מה שבאמת מצחיק שבאמת קןראים ככה לברנש! בגלל זה בחרתי בוועדה הזו..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
חיים,
עגלה וסוס נחשבים כלי רכב בארץ..
איזה סופיות לוחצים לסוס 24v?
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
..אז אחרי שאנשים כמעט חתכו ורידים ואחרים כבר הזמינו כרטיסי טיסה לכיוון אחד לאוסטרליה... ועוד לא ראיתם את ההודעות הפרטיות שקיבלתי...
נותר רק לומר ש.. כיף לעבוד עליכם, חברים. תישארו ככה. אנחנו פה בשביל הכיף.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.