התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צמיגים 31/10.5/15- מתאימים על ג'אנט 15/7?

asafpeleg
06-04-14, 15:22
לא מצאתי כאן כלום על זה, וחיפוש ברשת העלה דעות שונות.
חיפשתי בכמה אתרים של יצרני צמיגים, גם שם ראיתי מידות 7-10.
האם הג'אנט המקורי של סופה, 15/7, יתאים למידת הצמיגים הנ"ל?
אם יש למישהו ניסיון, אשמח לשמוע.
אסף

נמרוד
06-04-14, 15:59
אין בעייה. רוב היצרנים מגדירים טווח רוחב של 7-9 אינץ' כמתאים עבור צמיגי 31/10.5R15.

דרור ברלי
06-04-14, 17:26
אין בעיה ברוחב הג'נט אלא באופסט שלו.
מנסיון - בהפניית הגה מלאה הצמיגים יתחככו בקפיץ הקדמי.
תוך חודש-חודשיים אתה חורט את היקף הצמיגים והורס אותם. חבל.

פתרון מאולתר: אפשר כמובן לכוון את הברגים הגובלים בידי הסרן - ולהגביל מאוד את רדיוס הסיבוב. תצטרך תמרוני קדימה-אחורה בכל חנייה, וגם בשטח. בטוח שזה מה שאתה רוצה?.........

יש לזה פתרון אחד: ג'נט עם אופסט (וכמובן כנפונים רחבים שיכסו את הגלגל הבולט, אחרת השוטרים לא יעזבו אותך (טסט ממילא האוטו לא יעבור בלי "עזרה". בכל זאת זו סופה)

asafpeleg
06-04-14, 19:19
אין בעיה ברוחב הג'נט אלא באופסט שלו.
מנסיון - בהפניית הגה מלאה הצמיגים יתחככו בקפיץ הקדמי.
תוך חודש-חודשיים אתה חורט את היקף הצמיגים והורס אותם. חבל.

פתרון מאולתר: אפשר כמובן לכוון את הברגים הגובלים בידי הסרן - ולהגביל מאוד את רדיוס הסיבוב. תצטרך תמרוני קדימה-אחורה בכל חנייה, וגם בשטח. בטוח שזה מה שאתה רוצה?.........

יש לזה פתרון אחד: ג'נט עם אופסט (וכמובן כנפונים רחבים שיכסו את הגלגל הבולט, אחרת השוטרים לא יעזבו אותך (טסט ממילא האוטו לא יעבור בלי "עזרה". בכל זאת זו סופה)

קיבלתי לגבי האופסט. לגבי העזרה במבחן הרישוי: הסיקס שהיה לי עד שלשום, עבר 7-8 מבחנים ללא כל עזרה. במבחן הראשון הוא נכשל. אחרי טיפול בכל הליקויים במוסך טוב עבר ללא כל בעייה. דבר ראשון שעשיתי לסופה זה להשלים את חגורות הבטיחות. דבר שני להדפיס אצ האישור מתע"ר שמסתובב כאן לגבי 31". אני לא צופה בעיות, אבל אני אופטימי מטבעי.
בקיצור, אופסט.
תודה!

בברכה, אסף

דרור ברלי
06-04-14, 19:35
האופטימיות המופרזת עוד תהרוג את הסופאי...
אבל אתה כבר תחווה את זה בעצמך ותלמד להסתדר ולהתכונן מראש והמבין יבין.

ג'נט אופסט = גלגל בולט = לא תעבור טסט (אבל לפחות תדע למה...). וגם שוטרים משועממים יציקו לך עד כדי הורדה מהכביש שזה פחות כיף.
חוץ מזה שבחורף הגלגלים יטנפו לך את הג'יפ עד שלא תכיר אותו.
אז תכניס לחשבון כנפונים רחבים (2K בערך) או שתרחיב את הקיימים במגוון דרכים שכבר דוברו ונדונו כאן (תחפש תמונות של האוטו שלי ותראה איך אני הרחבתי. יצא אחלה)

סופת המדבר
08-04-14, 16:15
לחבר היתה סופה עם גאנטים צרים ואופסט שלילי
היו גאנטים מגנזיום אני חושב של צירוקי או משהו כזה
ובאמת עם צמיג 31 בם נגעו בקפיצים..
מה שהמלצתי לו כמובן ללא השקעה כלכלית זה לכוון את הברגים של ההגבלת רדיוס
אבל לדעתי גאנט כזה גם לא יפה(הגיפ צר מידי) וגם בעייתי

-->