התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: נחשף: לנד רובר דיסקברי Vision Concept

נמרוד
15-04-14, 20:01
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3309-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%9C%D7%A0%D7%93-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%91%D7%A8%D7% 99-Vision-Concept

מיכה100
16-04-14, 14:38
הדבר הטוב היחיד שיש לי להגיד על העיצוב שלו זה שהוא הופך את ה2004 שלי לעוד יותר 'קלאסי'.
שאפו על הטריק של מכסה המנוע השקוף: מעניין באיזו טכנולוגית חישה מדובר, וכמה החיישנים ממשיכים לתפקד בתנאי בוץ או מדבר מאובק.

נמרוד
16-04-14, 14:42
מכסה המנוע הוירטואלי באמת טריק נחמד ואם זה יעבוד היטב בתנאי שטח אפילו שימושי.

אבל כמו שזה נראה בסרטון, מדובר על טכנולוגית "פוטושופ" או משהו בסגנון, לפחות בשלב הזה...

דרור ברלי
16-04-14, 15:10
טכנולוגיה מתקדמת זה דבר אחד.
עיצוב זה דבר אחר, וכאן אני בפירוש מאוכזב מהתוצאה.
רבאק, זה יצרן שחתום על קלאסיקות! נעזוב לרגע את ענין תדמית האמינות וכו' - לנדרוברים הם מכוניות עם אישיות חזקה ושפת עיצוב מקורית שהפכה לאיקונית, מישהו שם באמת חושב שאקספלורר, אחד ה-SUV העלובים שיש, הוא באמת מודל לחיקוי.

רמי גלבוע
16-04-14, 17:46
דרור,
תחושת הבטן (ותוצאות בדיקה) שלי היא, שזה בעיקר קדימון לפרילנדר שייצא ב-2015. הפרילנדר יקבל BADGE של דיסקאברי, כמו שהאיווק קיבל BADGE של ריינג', אוי לאותה בושה...

אני משער ובעיקר מקווה, שדיסקברי-5 יהיה דומה לזה הנוכחי, בעדכונים מתבקשים ומקובלים. לדעתי, כמו שהם גנזו את ה DC100 שלא יחליף את הדיפנדר, גם את דיסקו-4 יחליפו במשהו שדומה יותר ל'משפחה'. ראה את הדמיון הגדול בין 2 ל-3, אני מאוד מקווה שהם לא יאבדו את הצפון.

מצידי, שילבישו את העיצוב החדש על פרילנדר ו'ספורט', סבאבה...

nirs
16-04-14, 17:51
מישהו שם באמת חושב שאקספלורר, אחד ה-SUV העלובים שיש, הוא באמת מודל לחיקוי.

אכן נראה כמו אקספלורר משודרג...

פעם פורד קנתה את לנדרובר ע"מ ללמוד ולנצל את יכולות השטח המוכחות, נראה שהיוצרות התחלפו (לפחות עיצובית).

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

דרור ברלי
16-04-14, 18:03
דרור,
תחושת הבטן (ותוצאות בדיקה) שלי היא, שזה בעיקר קדימון לפרילנדר שייצא ב-2015. הפרילנדר יקבל BADGE של דיסקאברי, כמו שהאיווק קיבל BADGE של ריינג', אוי לאותה בושה...

אני משער ובעיקר מקווה, שדיסקברי-5 יהיה דומה לזה הנוכחי, בעדכונים מתבקשים ומקובלים. לדעתי, כמו שהם גנזו את ה DC100 שלא יחליף את הדיפנדר, גם את דיסקו-4 יחליפו במשהו שדומה יותר ל'משפחה'. ראה את הדמיון הגדול בין 2 ל-3, אני מאוד מקווה שהם לא יאבדו את הצפון.

מצידי, שילבישו את העיצוב החדש על פרילנדר ו'ספורט', סבאבה...

לך אני לא צריך לספר שפרילנדר ממש לא כזה גרוע, לפחות כל עוד הוא תקין. והוא גם נראה יותר טוב מ....הדבר הזה.

הדמיון הוא בין 3 ל-4. 4 הוא בתכל'ס 3 משודרג. לדעתי הוא עדיין אוטו מדהים ורק עומס האלקטרוניקה שלו מפחיד אותי.

ללנדרובר, כמו לג'יפ, יש שפת עיצוב מזוהה שלדעתי פשוט אסור להם לנטוש.

אז מה נגמר עם הדיפנדר? יתחלף או לא? כי כל הספקולציות כבר הפכו את זה לבדיחה.

רמי גלבוע
16-04-14, 18:26
דרור,
אני מסכים איתך לחלוטין לגבי שפה עיצובית, עד היום הם עשו את זה יפה עם הדיסקו והריינג'. בדקתי עם 'מקורות יודעי דבר', שאיני יודע מהיכן הם יונקים את הידע. הבנאדם טוען בלהט שראה סקיצות לדיפנדר שיהיה דומה מאוד לנוכחי, בשינויים המותאמים לזמננו. לא יהיו סרנים חיים ושלדה, הם לכאורה מוותרים על השוק המוסדי, הדורש כלים ממוגנים, למשל. כך נטען.

אותו אדם טוען שגם דיסקו 2016, יהיה דומה יותר לנוכחי, מאשר הציור הזה... אינשאללה. ושלא יעשו אותו עוד יותר מתוחכם, יש לנו מספיק צרות גם ככה...

דרור ברלי
16-04-14, 19:04
לדעתי לא יפסיקו לייצר דיפנדרים לשוק מוסדי וצבאי.
אבל מי שיש לו אחד - שישמור עליו. זה בדרך להיות להיט של אספנים.

ד ו ר ו ן
16-04-14, 20:29
לדעתי לא יפסיקו לייצר דיפנדרים לשוק מוסדי וצבאי.
אבל מי שיש לו אחד - שישמור עליו. זה בדרך להיות להיט של אספנים.

לצבא הבריטי יש כבר תחליפים בריטיים כרכבי שטח/משאית קלה.
ולצבאות אחרים יש פתרונות אחרים.

וגם אם ימשיכו לייצר, גם ככה הדגם הצבאי הכבד שונה ולא משווק לאזרחים.

-->