צפייה בגרסה מלאה : משחזת זוית ניטענת שווה משהוא?
שווה להשקיע במשחזת ניטענת? איך היא נניח בייחס לחשמלית בטווח של נניח חצי שעה עבודה ראשונה?
לאיזה שימוש?
מה אתה עושה או רוצה לעשות איתה?
בגדול היא באה לתת מענה לצרכים שאין חשמל,
היא לא באה להחליף משחזה במסגריה או במפעל,
השחזות ארוכות יטחנו את הסוללה די מהר, כמה מהר? תלוי בהשחזה,
אבל לחיתוכים במהלך התקנות והרכבות כל שהן היא מעולה.
בפרט היום עם הדור החדש של הסוללות 4 אמפר הן נטענות מהר ובעלות אורך עבודה גדול יותר.
מדובר על שימוש קצר ומהיר בדרך כלל רחוק ממקור חשמל. החשש שלי שלא יתברר שמדובר בצעצוע.
הכלים של החברות המוכרות בכלל לא צעצוע עובד מצויין, כמובן כמה שיותר איכותי יותר יקר, מקיטה ,בוש, ביטבו, דוולט, הילתי ועוד תלוי בעומק הכיס.
טל
המשחזת זוית של בוש, ע"פ לא מעט לקוחות שלי מספקת את העבודה בהחלט ואף מקלה על החיים.
מבחינת כלי יצא לי לשחק איתו קצת בכל מיני עבודות והזדמנויות זה אחלה כלי עבודה, גם ברמת הנוחות אחיזה.
שווה להשקיע במשחזת ניטענת? איך היא נניח בייחס לחשמלית בטווח של נניח חצי שעה עבודה ראשונה?
אל תהיה נאיבי - 1/2 שעה, זה לא יעבוד...
כלי עבודה מצויין לעבודות קטנות, לגגות, פחים דקים כשלא נח להביא חשמל למקום,
לכל מטרה אחרת תבין מהר מאד כמה הכלי הזה חלש וחסר יכולת אמיתית להשחיז או לחתוך משהו.
תופס גם לגבי משחזת של הילטי.
יצא לי לעבוד עם משחזת זווית נטענת של מקיטה זה נחמד לחתוך דברים דקים, אין מה להשוות מבחינת כח לעומת משחזת על חשמל.
נהיה יותר ספציפיים צינור מים צול ורבע מסוגל לחתוך בהטענה אחת.
בהחלט כן ויותר
זה תלוי בסוללה
מכל הכלים הנטענים המשחזת זוללת הכי הרבה חשמל.
הילטי מסור עגול עדיף אבל לא יודע אם יעשה העבודה עם צנרת.
תתיעץ עם חנות כלי עבודה רצינית.
בהצלחה
לפי הביקורת שלו, יש כלים טובים ...
https://www.youtube.com/watch?v=qIuwroRbDUQ
לפי הביקורת שלו, יש כלים טובים ...
https://www.youtube.com/watch?v=qIuwroRbDUQ
זו החברה שאמרתי שבכל המבחנים, יוצאת במקום הראשון... הרבה לפני כולם - מילוואקי.
יש להם ליין של כלים נטענים (12/10.6V, 18V ו-20V) שפשוט משאירים את כולם מאחור - הן באורך פעולת הסוללות והן בכוח.
הייתי מחליף את כל הכלים שלי, אם לא הייתי "מושקע" כבר במקיטה - לא שיש לי מה להתלונן.
סט כלים בן חמש ומשהו. מקדחה (כולל בטון)+אימפקט+מסור חרב+פנס+שואב אבק ידני+מטען סופר מהיר (15 דקות+-) שעבד יפה מאוד ורק לפני 1/2 שנה "מתה" אחת הסוללות (קניתי 2 חלופיות ב-$70 סה"כ) - עובד יופי..
בכל מקרה.
בביקור האחרון בארץ, קפצתי ל-ל.כ. - חנות חדשה ויפה. אין מה להתבייש.
ראיתי שם כלים נטענים של WORX (גרמני עאלק) במחיר די יקר - פה הם נמכרים תחת השם ROCKWELL (אותו קונצרן) ונחשבים לבינוניים במחיר טוב מאוד...
העניין הוא, שאם יש איך לשלוח לארץ את הכלים, יש שירות וחלפים (סוללות) למוצרים האלה - כבר שלחתי 3 כלים לחברים. עד עכשיו טפו, טפו ועוד פעם טפו...
מנסיון שלי בעבודה עם מקיטה נטען 18 וולט. הרעיון הוא בהחלט רעיון נחמד. הביצוע קצת פחות. כל עוד עובדים איתו בעדינות הוא בסדר. טיפה אינטנסיביות והוא מכבה את עצמו. ואז צריך לכבות ולהדליק שוב. לא כלי חזק. לא לעבודות אינטנסיביות. בעיניי לפחות מתאים לעבודות קלות ורק למי שחייב. בהחלט לא תחליף לחשמלי הרגיל
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.