צפייה בגרסה מלאה : טיפול מקיף
מוסך מן הגדולים בישראל מציע טיפול שנתי,טסט לרכב לרכבים מסוג גיפ (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/84224-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%A3?p=572308#post57 2308). מוסך מורשה הפועל כבר 50 שנה ומשרת גם את ג'יפים (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/84224-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%A3?p=572308#post57 2308). המוסך ממוקם בלב.
נישמע לי מוסך מעולה .
קניתי .
איפה קובעים תור? גם אני רוצה! אף פעם לא שמעתי על מוסך בכזה מיקום מרכזי...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
נכון זה נחמד שמקדמי אתרים (אוכלי חינם שבטח מבטיחים ללקוחותיהם, שלא מבינים כלום, גדולות ונצורות בקידום האתר שלהם) בטוחים שאנחנו מטומטמים?!
simply היקר,
אם היית טיפה יותר חכם(!) היית רואה שגולשי האתר עלו עלייך כבר בפוסט הראשון שקידמת ולא היית מנסה שוב...
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/62362
בהצלחה בבחירת שם המשתמש הבא שלך :)
סביון
חבל שאתם מזלזלים
לדעתי כל אחד צריך מוסך בלב
שבת שלום :)
לגמרי, מוסך שקר כלשהו, אגב סביון אתה מוזמן לבדוק, זהו המוסך הגדול בישראל הממלא תפקיד של 3 מותגים. אז במקום לשפוט מקדמי אתרים בדוק את העובדות חביבי.
מה הקשר?
אני יכול לשים פוסטר של העסק שלי במוסך שאתה מקדם ללא תשלום?
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
קשור וחצי, תמשיך לערוך לי את ההודעות ואני אמשיך להתעסק בעובדות, אני לא יודעת מדוע אם כך יש בעורך טקסט שלכם כפתור קישורים, אם אתם לא רוצים שאנשים יכניסו קישור תורידו את כפתור הקישור מכאן וכך תחסכו את הביקורות. חומר למחשבה אדון אסף.
וכן אם אתה תרצה לקדם עסק היית עושה בדיוק שאת מה שאני עושה.אתם פותחים את הפורום עם קישורים אז מה אתה מצפה?
מצפים שמי שיש לו קישור לתועלת הקהילה יוכל לשתף אותו.
ומי שרוצה לפרסם פרסום מסחרי ישלם.
זה לא רק פשוט, זה גם מופיע במפורש בחוקי הפורום, אלו שקראת ואישרת כשנרשמת.
אסף.
מה הבעיה להעתיק ולהדביק כתובת url, בשביל זה צריך כפתור בעורך טקסט לקישור?? אתה יכול בהגדרת פורום לעשות זאת וזה יהיה גורף לכל הפורומים.
אם מישהו רוצה לשתף משהו חיוני שיעשה זאת עם העתקת url. אייקון קישורים זה פיתוי לביטויי מפתח, אתה שם את החלב מול החתולים ואתה מצפה שהם לא ישתו ממנו?
נו באמת.
נשמה....
עכשיו את סתם חצופה
את עוד יכולה לתקן, חבל להתעקש בסגנון הזה
הרי את המוסך שאת מפרסמת ואת צביקה ויניב אנו מכירים, פשוט לעדכן אותם שאת עושה להם שירות לא ראוי ?
הכל ברוח טובה, בס"כ ציינתי שהפורום הוא במה טובה לחשוף עסק,עורך הטקסט כולל אייקון קישור,מתארת לעצמי שגם בעתיד יהיו אנשים שירצו לשתף מוסך זה או אחר כמו שטוריסט אמר "לכולנו יש מוסך בלב" ואין פסול בזה.
באמת אין טעם שנתקשקש כאן על הנושא, הוא כבר מוצה.
תודה ויום נהדר
באותה רוח טובה, חשוב שמי שרוצה לחשוף עסק זה או אחר יבין שהאתר חי בזכות מפרסמים שמשלמים על אותה חשיפה.
הכי טוב זה שעסק שמכיר בכך שפורום ג'יפולוג הוא מקום נכון להיחשף בו (ויש הרבה כאלה... נתוני הגלישה מדברים בעד עצמם), יעשה את הדבר הנכון וישלם על אותה חשיפה.
כך לכולם יותר נכון וראוי..
אסף.
מהיכרות עם נושא מקדמי האתרים , אין טעם להתווכח או להכניס הגיון בגברת simply ,
זה בערך כמו להתווכח עם טרול אתרים שהוא לא טרול ,
הוא יהיה מוכן להגיד כל דבר בשביל להוכיח את הנקודה ,
או מכור שמנסה לשכנע שהוא כבר ניגמל - הוא צריך רק מנה אחרונה כדי להפרד.
simply - אולי תלכי לחפש את החברים שלך בפורום אחר ?
הכל ברוח טובה כמובן...
או שלא.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.