PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה דעתכם על הטבלט הזה ?

דורוןוינ
16-05-14, 18:43
שלום
אני מחפש טבלט שיחליף את הפג'יסטו הישן .
מה דעתכם ?האם ניתן להעלות עליו את כול התוכנות ?

מצויין שיש GPS ,האם הכוונה שניתן לנווט גם כאשר אין רשתת סללוארית אלה פשוט איתור לווינים ?

טאבלט מבית ASUS דגם Memo Pad ME301T
•תצוגה: LED Backlight WXGA IPS Panel
•מסך: 10.1 אינץ
•רזולוציית מסך: pixels 1280 x 800
•מעבד: NVIDIA® Tegra3™ Quad-Core, 1.2GHz
•זיכרון פנימי: 1GB
•זיכרון: 16GB
•תומך microSD עד 32GB
•מצלמה קידמית: 1.2MP
•מצלמה אחורית: 5MP
•מערכת הפעלה: (Android™ 4.1 (Jelly Bean

קישוריות:

•Wi-fi
•Bluetooth 3.0
•GPS
•כ.רשת אלחוטי (IEEE 802.11 b/g/n (draft

חיבורים ויציאות:

•Micro USB X1
•Micro HDMI
•Head phone / Mic-in
•חריץ כרטיס זיכרון Micro SD Card Reader
•משקל: כ-580 גרם

שחכתי המחיר 880 ש"ח

דורון

lizard
16-05-14, 18:54
בשביל מחיר כזה הוא בסדר גמור.

dudu
17-05-14, 20:33
תגגל קצת על השרות של אסוס בארץ....זה יוציא לך את החשק.

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk

boaz avrahami
17-05-14, 22:50
זה מערכת הפעלה שונה מהפוג׳יטסו.
תוודא שהתוכנות שלך עובדות באנדרואיד ואם יש עלות נוספת על התוכנות בהתקנה על המחשב החדש.

JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex

shyy
18-05-14, 09:01
המעבד יחסית חלש ועדיף למצא מכשיר עם 2GB ram

דורוןוינ
19-05-14, 00:34
שלום
הכוונה שהטבלט ישמש בעיקר לניווט האם הוא מתאים ?
לגבי תוכנות ניווט יש לי את הנווגיד הישנה אבל ברכב שלי (היילקס) אני קורע את העינים לראות את הסמן על רקע הצבעים .
אני מחפש מפה לבנה כמו עמוד ענן שהבנתי שלא עובד באנדרואיד
יש את:
אורמפ החינמית
TOPMAP
ואת TONAV

כמובן חייב ניווט באמצעות ה GPS ולא באצעות אינטרנט
האם המחשב מתאים להן
האם בנתוני המחשב התוכנות ירוצו ,או שהוא חלש מידי עבורן ?
מה עלות התוכנות הכוונה לשניים האחרונות
תודה

erezgur
19-05-14, 10:30
קצת סדר:

1. לצרכים שלנו אין קשר בין "ניווט באמצעות ה-GPS ולא באמנצעות האינטרנט", כלומר לצרכים שלנו תמיד הניווט באמצעות ה-GPS ולא באמצעות קירוב למיקום בעזרת אנטנות סלולר או נקודות WIFI ידועות (אם לכך התכוונת, אחרת אני בכלל לא מבין את המשפט). לשם כך - כל מחשב / טבלט עם GPS (פנימי או חיצוני) מתאים.

2. מערכת הפעלה אנדרואיד - התוכנות האפשריות הינן אורוקס-מפס החינמית (אבל ללא מפות מובנות) (לא "אורומפ" כפי שכתבת), טו-נאב (ניתן לרכוש מפות טופוגרפיות של ישראל), אדמה (של רבין חבר הפורום) - בדומה לאורוקס-מפס, מגיעה ללא מפות טופוגרפיות של ישראל ומאפשרת שימוש במפות מקוונות או יצירת מפה מקומית ממפות אלו, עוד מספר תוכנות כמו אוזי-אקספלורר (ללא מפות) ותוכנות נוספות פחות נפוצות. אין טופומפ לאנדרואיד. בשורה טובה מכיוון עמוד ענן - יש כבר גרסה לאנדרואיד, עדיין בשלבי ביתא אבל כנראה תשוחרר בימים הקרובים עם אפשרות לרכוש מפת סימון שבילים או מפה טופוגרפית לבנה.

3. טבלט אנדרואידי לטובת ניווט שטח בלבד, הייתי מוודא שבהירות המסך מאפשרת עבודה בתנאי השמש שלנו ברכב, שיש לו לפחות 1 גיגה של זיכרון, רצוי 16 גיגה של "דיסק" פנימי ואפשרות לעבוד עם כרטיס זיכרון חיצוני.

4. עלויות תוכנה - כאמור אורוקס מפס ואדמה חינמיות, עמוד ענן שכאמור צפויה להשתחרר בימים הקרובים (אבל אנו יודעים שתמיד יש עיכובים בלוחות הזמנים של יואב רופא) חינמית לשימוש מקוון עם מפות "עירוניות" וניתן לרכוש מפות טופוגרפיות ב-150 שח למפות הלבנות (החדשות, המכונות מפות ממ"ג באתר עמוד ענן) וב-360 שח למפות סמ"ש רגילות (בעתיד יהיה ניתן לרכוש גם מפות שבילנט), טו-נאב - ישנן מספר אפשרויות לרכישת סט מלא + אפשרות ל-3 התקנות (למיטב זכרוני) + תוכנה למחשב הביתי ולאנדרואיד ב-430 שח, רכישת מפות בודדות (לפי גליונות מפות הנייר) ב-60 שח לגליון אבל את הפרטים המלאים תוכל למצוא באתר - http://www.twonav.co.il/Apps-Maps/c-35-1-0.htm

ארז גור

-->