התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פרוק גדר עץ ישנה - רוצה לבנות ערוגות מהגדר

Berk0
19-05-14, 16:38
היה לנו שער מעץ ישן לחנייה, עכשיו הוא הוחלף לשער חשמלי, אז נשארתי עם 2 חתיכות של השער הישן (גדר עץ פשוטה)
מורכבת מקשרים קצרים שכולם מחוברים בברגי פילפס ל2 קורות לכול אורכו של השער.

השער הישן שכב פה איזה שנתיים בחוץ וכול הראשים של הברגים שלו, מכוסים בצבע, וחלקם תפוסים חזק, בגלל מים שהעץ ספג.
ניסתי לפתוח אותם ביד אי אפשר להזיז את זה, עם מברגה, על המהירות הכי נמוכה וזה פשוט פירק את הראשים של הברגים (חלק קטן כן נפתחו ככה)

את החברה שהראש שלהם נקדח, ניסתי לקדוח עם מקדח לברזל, אבל זה לא מתקדם לשום מקום, כנראה המקדחה הזאת חלשה מידי.

מה הפתרון? איך אני יכול לפתוח את שאר הברגים מבלי לקדוח אותם? ואיך אני מוציא את הברגים שכבר נקדחו?

zoharami
19-05-14, 20:52
עם מקדח כוס או עם לום בהצלחה...
תבדוק שזה שווה את הזמן שלך

Berk0
19-05-14, 21:38
מדובר על ברגים קודחים, נסיון עם לום ישבור אותם,

האם ניתן להשתמש בגדר צבועה, בתור חומר בעירה לקמין?

אומי5
22-05-14, 08:44
מקדח כוס זה רעיון מעולה.
אתה יכול גם לחתוך את הקורות המחברות עם ג'קסור בין הקרשים, ואת החתיכה שנשארה על כל קרש להבריג מהבורג כמו אום.

asafk
22-05-14, 08:51
ג'קסור???!!!
??

אסף.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Tourist
22-05-14, 12:50
ג'קסור???!!!
??

אסף.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

דווקא אחלה תרגום לא ?
ה-jigg-saw הפך לג׳קסור במקום מסור רגיל

קצת דומה ל׳שכחת למשוך עמברקס׳

gmike
22-05-14, 16:27
אם הברגים כבר בלי ראש, לא צריכה להיות בעיה להוריד מהם את הקרשים.עם לום או מברג ארוך וגיבור. בד"כ העץ שמסביב לבורג גם נרקב קצת, מה שמקל על השליפה של הקרשים..

Berk0
22-05-14, 22:11
לאחר שראיתי ברגים יש שם, הגעתי למסקנה זה יקח לי יותר מדי זמן לפרק את הגדר וזה עוד מבלי לבנות כלום, התכנון לבנות מהקרשים הללו ערוגות לגינה.

אם יש לנו קמין, אתם חושבים שאפשר פשוט להשתמש בזה בתור עץ לקמין? הקרשים צבועים בצבע בסיס ולקה.

zoharami
24-05-14, 21:15
אם הם הקרשים עם אימפרגנציה אז ממש לא.
לגבי צבע גם לא היית מתלהב.
במקרה הגרוע אתה יכול להתחיל בערה איתם ...
בהצלחה

-->