צפייה בגרסה מלאה : המלצה למוסך לבדיקה ואחזקה של טרופר דיזל- אזור אשדוד\ רחובות\ תל אביב
אשמח לקבל המלצה- גם למטרת בדיקה וגם למטרת יישור קו ואחזקה,
תודה
:)
מעניין שלא מקבלים תגובות והמלצות, אני גם לא קיבלתי ששאלתי .אוכל להסיק מכך שאין צדיק אחד בסדום ?
אני יכול להמליץ בלב שלם על סרגיו ממוסך צמרת בהוד השרון, אצלו אני מטפל כבר שנים ועליו אני סומך בעיניים עצומות.
לא יודע אם זה מספיק קרוב לאזור שאתה מחפש או לא.
ארז גור
מעניין שלא מקבלים תגובות והמלצות, אני גם לא קיבלתי ששאלתי .אוכל להסיק מכך שאין צדיק אחד בסדום ?
הטרופר דיזל הוא חיה "מוזרה" בשביל הרבה מכונאים בגלל שהמנוע עובד טיפה אחרת ממנוע דיזל רגיל, בגלל שהוא היה "באחריות" UMI הרבה שנים וכולם טיפלו שם המוסכים המורשים החיצוניים לא טיפלו ברכב ולא מכירים אותו, תימצא גם שהרבה מאוד מכונאים יגידו לך לא לקנות כזה רכב ושהוא עם הרבה בעיות-זה נובע בעיקר מחוסר הבנה כיצד המנוע עובד וחוסר יידע בפיתרון תקלות.
כיום כשניגמרה ה"אחריות" גם UMI מתנערים מהרכב, לא שהם עשו לו טוב עם ההחלפות הגורפות של חלקים שונים בלי סיבה.
תבין למה מעטים הצדיקים שמבינים....
בקשר להמלצה של ארז גור- הרבה ממליצים על סרג'ו כניראה שיש סיבה, ביקרתי אצלו פעם אחת עם חבר שעשה שם תיקון ויצא מרוצה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.