צפייה בגרסה מלאה : הנעה במים!
שלום חברים רציתי לדעת האם מישהו יודע/מכיר/שמע על המערכת מים לרכב? כזו שמביאה לחיסכון של 40% בצריכת הדלק?
האם מישהו התקין והתנסה? המערכת נקראת -
hho kit אשמח ואודה לעזרה
תודה,
דני
התקנתי מערכת להנעת הרכב באמתעות גזים מהחמין..
לגבי עניין המים ,
יש כאן סרטון חובה בנושא :
https://www.youtube.com/watch?v=6GcGUz44gDI
וזה הדבר הכי טוב שתמצא בנושא הזה.
shlomomos1
30-06-14, 18:25
אכן, שמן נחשים.
במנועי בוכנה של מטוסי קרב במחמת העולם השנייה |(מפלצות V12 עם כ-1000 כ"ס) היה צורך במגדשים (טורבו או מונע רצועה) כדי להתמודד עם דלילות כמות האוויר בגובה רב. כדי לפתור את בעיית התחממות האוויר המוגדש, במקום להוסיף אינטרקולר, שמוסיף משקל וסיבוך, הזריקו מים לסעפת היניקה.
במנועי רכב, היעילות של הזרקת מים לא הוכיחה את עצמה (היום, עם המודעו לחיסכון, אם זה היה עובד באמת, כל היצרנים היו מוסיפים אותה כסטנדרד).
שווה לעיין: http://www.howstuffworks.com/fuel-efficiency/fuel-saving-devices/5-products-better-fuel-economy3.htm
שלמה
כן
להסיף מיים לדלק.
פטנט ידוע ומקובל (לצערי) בתחנות דלק רבות ברחבי הארץ.
מוכח כמשפר היחס בין השקל לק"מ - אצל בעל תחנת הדלק.
אתה כנראה מתכוון למערכת מימן שמופק ממים וחוסך בדלק?
תומר ידידי, "צדיק אחד בסדום"!
עוד לא ניתקלתי בפורום שממש עויין ולועג מבלי שכמעט אחד יהיה רציני וינסה להבין את שאלתי
מלבד תומר. (זה ככה בשביל מנהלי הפורום כאן - אם מזיז להם בכלל)
ולכל החכמולוגים מלבדך תומר ולשאלתך כן אני מתכוון למערכת מימן שמופקת ממים להלן הקישור שנראה לפי התגובות כאן
שהרוב מלבדך ממש בורים ולא שמעו על כך מעולם!
http://www.emetaheret.org.il/2010/12/16/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A0%D7%A2%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%9F/
אשמח לעזרתך,
תודות
שמעתי על זה, לא בקיא בזה אז לא יודע לומר לך יותר מדי, אישית לא הייתי נוסע עם מיכל מימן באוטו, בטח לא בהתקנה עצמית.
אני נוסע עם מערכת גז באוטו.
מערכת המימן היא לא 'פרפטום מובילה'
עוד לא ניתקלתי בפורום שממש עויין ולועג מבלי שכמעט אחד יהיה רציני וינסה להבין את שאלתי
ולכל החכמולוגים מלבדך תומר ולשאלתך כן אני מתכוון למערכת מימן שמופקת ממים להלן הקישור שנראה לפי התגובות כאן
שהרוב מלבדך ממש בורים ולא שמעו על כך
אשמח לעזרתך,
תודות
היה כאן מזמן, עם חישוב אנרגטי פוטנציאלי של המערכת המותקנת ברכב ועובדת כתרומה להנעת הרכב.
אפילו בלון יומולדת זה לא יצליח למלא.
Slowly..
קטע קצר מגוגל
Assuming you are talking about the kits or plans from places like www agua-luna com or water 4 gas or from any number of venders let me tell you it won’t and can’t work. Assuming your engine is in perfect tune, you get about 20%-to 37% the energy you put into it back as work, you lose about 7% to friction and the rest is lost in the cooling system and exhaust.
Now assuming your alternator is 55% efficient, and let do the math. Gasoline has 18,000 BTUs per pound. So now we have 18,000 BTUs to play with, assuming we have a very efficient engine we start with 18,000 times your engine efficiency (18000 x .37) we now have 6660 BTUs to do all the work, this is drive the car turn the alternator etc. Now, if we use ALL that power to drive the alternator and our alternator that is 55% efficient our 6660 now becomes 3663 BTU. (6660 X .55) So to break EVEN that 3663 BTU must produce 18,000 BTU of hydrogen, and to increase your fuel mileage it MUST make more.
I know they told you the alternator is wasting electricity, it isn’t, when you don’t need as much electricity your alternator doesn’t put it out and thus doesn’t use as much power from the engine. But there is NO way for 3663 BTUs to make 18000 BTU if it could you would be making more power then you use.
שהרוב מלבדך ממש בורים ולא שמעו על כך מעולם!
http://www.emetaheret.org.il/2010/12/16/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A0%D7%A2%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%9F/
אשמח לעזרתך,
תודות
דני היקר - רצית התערבות של מנהלי הפורום, אז בבקשה.
מדובר על קשקוש מקושקש, כולל כל מה שנכתבת בלינק העתיק שהעלית מהאוב. הנושא נלעס, נטחן נבלע והורק (מלשון יריקה?) בפורום הזה ב14 שנות קיומו מכל הכיוונים ובכל הואריאציות. אין חדש תחת השמש, כל יזם/רמאי/שרלטן/פראייר/פרעה-בונה-פירמידות בתחום הזה חושב שהוא גילה את אמריקה והולך לעשות קופה בישראל, אבל הוא לא. זו הסיבה לתגובות הציניות שקיבלת.
אז אם שאלת בתמימות, עכשיו אתה יודע, ואם אתה רוצה לדעת מה אפשר באמת לעשות כדי לחסוך מה שאפשר בצריכת הדלק, הנה התחלה (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2218-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9C%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%A7)
ואם אתה לא שואל בתמימות - או שתבצע אחורה פנה וחפש לך פורום "פתוח" יותר, או שתחשוף כוונותיך ותתכונן להלעס פה כמו קודמיך.
עודד זנטון
08-07-14, 22:30
נמרוד, המילה הנכונה לדעתי הינה "נורק"...
כל השאר דווקא בסדר :D
מערכת שמורכבת אצל חבר במשך שנה עם מעל 20,000 ק"מ חוסכת לדבריו 28% בדלק וביצועים משופרים
תרצו תאמינו
אל תפסלו אוטומטית
boaz avrahami
12-07-14, 11:16
אתה קולט שאם זה היה כזה שוס מבחינה מדעית כל ציי הרכב היו שם שלשום?
אני נותן למי שיש לו אינטרס כספי מובהק לשכב על הגדר לפני
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
הגז זה שוס וציי הרכב לא שם.
מי אמר לך שלא ??
זה שבארץ המצב הוא אחר ......
אני דוקא מכיר כמה מקרים של ציי רכב קטנים/בינוניים של כמה עשרות רכבים שכן עברו לגז.
Slowly..
מערכת שמורכבת אצל חבר במשך שנה עם מעל 20,000 ק"מ חוסכת לדבריו 28% בדלק וביצועים משופרים
תרצו תאמינו
אל תפסלו אוטומטית
ממש אנרגיה יש מאין..
Slowly..
זה לא יש מאין
זה העלאת ניצולת המנוע
לדלק יש אנרגיה פוטנציאלית שלא מנוצלת במלואה ואפילו לא ברובה לתנועה.
חוק שימור האנרגיה שריר וקיים נכון לרגע זה..
אם ימשכו תגובות ציניות ללא ידע אין טעם להמשיך
בכל אופן "דידו" אני מבין שאתה חבר של מקור ראשון שהרכיב, טוב לפחות לראות התנסות ודעה מעט שונה מכל ה"לעוסים" כאן...
דני היקר - רצית התערבות של מנהלי הפורום, אז בבקשה.
מדובר על קשקוש מקושקש, כולל כל מה שנכתבת בלינק העתיק שהעלית מהאוב. הנושא נלעס, נטחן נבלע והורק (מלשון יריקה?) בפורום הזה ב14 שנות קיומו מכל הכיוונים ובכל הואריאציות. אין חדש תחת השמש, כל יזם/רמאי/שרלטן/פראייר/פרעה-בונה-פירמידות בתחום הזה חושב שהוא גילה את אמריקה והולך לעשות קופה בישראל, אבל הוא לא. זו הסיבה לתגובות הציניות שקיבלת.
אז אם שאלת בתמימות, עכשיו אתה יודע, ואם אתה רוצה לדעת מה אפשר באמת לעשות כדי לחסוך מה שאפשר בצריכת הדלק, הנה התחלה (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2218-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9C%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%A7)
ואם אתה לא שואל בתמימות - או שתבצע אחורה פנה וחפש לך פורום "פתוח" יותר, או שתחשוף כוונותיך ותתכונן להלעס פה כמו קודמיך.
- - - Updated - - -
התמימות הורגת אה??... שכחת שבמדינת ישראל אתה אה?! "ציי רכב עלק"! שכחת שיש כאן שוק ריכוזי מאוד שאם הכספים לא מגיעים להם מצד אחד הם מגיעים מצד שני ???
אתה קולט שאם זה היה כזה שוס מבחינה מדעית כל ציי הרכב היו שם שלשום?
אני נותן למי שיש לו אינטרס כספי מובהק לשכב על הגדר לפני
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
boaz avrahami
13-07-14, 18:06
עם כל הכבוד ל-10 הודעותיך עד בפורום- תרשה לי לפקפק בכנות כוונותיך, ולחשוד שאתה בודאי מעורב במכירת שמן נחשים כזה או אחר.
לא הבנתי את המשפט הסתום לגבי ציי רכב.
אם צי רכב יכול לחסוך הוצאות דלק ולהגדיל את הרווחיות של הארגון שלו הוא יעשה את זה שלשום בבוקר.
זה לא קשור לשום ריכוזיות ושום שטות אחרת שאתה מנסה להמציא.
יתרה מזאת, אם מדובר על משהו מדעי ומוכח זה פטנט ששווה הון תועפות בשוק האנרגיה הלוהט.
אי לכך ובהתאם לזאת אני ממליץ לך לחפש פורום יותר קל מג'יפולוג.
פה לא תמצא פתיים כל כך בקלות.
polar bear
13-07-14, 18:22
למה אתם כאלה? אותי זה מאד מענין. תגיד - זה עובד על דיזל גם? כמה זה יחסוך לי על פונטו עם 1.2? זה מוסיף כח למנוע?
דני, תעשה שעורי בית
קניית מערכת HHO בסדר גודל אוטומטיבי לא תעשה כלום חוץ מלהגדיל את החשבון בנק של המוכר אבל אתה כבר יודע את זה....(ולכן אין מחקר מדעי יחיד שיוכיח אחרת ברחבי העולם)
כמות האנרגיה שתדרש לייצר מספיק מימן עולה בהרבה מהחיסכון הפוטנציאלי בדלק
יש פה חבר פורום בשם ליאור בן שושן שבנה מערכת כזאת, חכה שיגיב על ה%40 חיסכון....
האם זה יכול לעבוד? תאורטית כן ומעשית לא, אין כול הצדקה למחיר (אפילו אם נבנה לבד בניגוד לקניה)
אני אבקש פרטים מעודכנים מהאיש
הוא בתהליכי רישום פטנט או משהו בסיגנון
האיש מהנדס ומהיכרות אישית (גם נסעתי איתו ברכב המדובר) הוא אמין בעיני
חנן-ג'יפולוג
14-07-14, 15:31
תרצו תאמינו
אל תפסלו אוטומטית
היה ראוי לציין שלחבר יש אינטרס עסקי שנאמין לזה.
חנן-ג'יפולוג
14-07-14, 15:32
אגב, מהיכרות שטחית עם נושא הפטנטים, ניתן לרשום פטנט גם על נושאים שהם בולשיט מוחלט.
את רשם הפטנטים בכלל לא מעניין אם לפטנט יש היתכנות כלשהי.
הנתון ירד ל20%
עדיין מרשים בעיני..
בטח לא 40 שנטען פה
- - - Updated - - -
היה ראוי לציין שלחבר יש אינטרס עסקי שנאמין לזה.
עזוב רד מזה
זה בכלל לא הכיוון והוא הכי רחוק מהתמסחרות שאני מכיר
גם לי אין אינטרס כזה
אני עדיין מנסה לשכנע אותו לקבל או לקנות ממנו ערכה לניסיון
הפטנט שרוצה לרשום הוא על התמשקות המערכת עם המנוע
חנן-ג'יפולוג
14-07-14, 15:46
את זה דווקא כן צריך להסביר.
רישום פטנט זה עניין יקר. מאוד.
איך אדם נכנס להליך כזה ללא אינטרס עסקי?
אני לא פסיכולוג שלו ולא על זה הדיון!
יש ייתכנות יש מערכת שעובדת יש נתונים מניסוי אמפירי
בסה"כ היציאה האוטומטית "שמן נחשים" עובדים עלינו " וכו' לא מכבדת
נדמה לי שסיימתי
חנן-ג'יפולוג
14-07-14, 16:02
זה לא אמור לכבד את השרלטנים שמנסים להפיץ את זה. המטרה היא הפוכה למעשה.
זה כן אמור להגן על פתיים ועל גולשי הפורום הזה.
גם אם מעולם לא הצהרנו על זה בצורה רשמית, אנחנו, מנהלי האתר הזה, מרגישים מחויבים ברמה האישית לסינון בולשיט עבור הגולשים, כמיטב יכולתינו.
polar bear
14-07-14, 18:45
לא ראיתי ניסוי אמפירי - ראיתי סרטון ערוך ומוזר. בלי מספרים ועם צילומים מוזרים. והוכחות עוד יותר מוזרות { עלק אין פיח באגזוז } . יש כן מספרים שמוכיחים את ההפך. אתה מדבר על אדם שרוצה לרשום פטנט על דבר שבעצם קיים. לא? יש כבר ממשק למנוע כי מוכרים כזה דבר. או שלא הבנתי משהו?
האם הדבר הזה מוסיף כח למנוע? כמה? יש דו"ח דינמומטר? { זה אני שואל כי אתה אומר שיפור בביצועים }
יש ניסוי אמיתי שמישהו מוכר ובלתי תלוי פיקח עליו? מישהו עם פנים אולי?
האם הוכח שזה לא גורם לנזק למנוע? לאלטרנטור?
מערכת עולה למיטב הבנתי כ 8K כולל התקנה? ואז אם עוצר אותי שוטר הוא מוריד אותי מהכביש ואין אפשרות לעבור טסט? וכל זה בשביל לחסור 20% - ז"א - אוטו שעושה 15K יחסוך 1000 שקל בשנה במקרה הטוב. ואז זה החזר השקע אחרי 7 שנים.
לא?
אם יש הוכחות ל-20% חיסכון אני מחר קונה מערכת... עכשיו שיבוא המהנדס ויעמוד מאחורי ה"פטנט" שלו...
זו "מערכת" שקיימת כבר משנות ה-70 , יש מיליון גרסאות ברשת, אני השתעשעתי בבניה של כמה וכמה גרסאות , כן זה מייצר גז נפיץ, נחמד לשחק עם זה (מנועים יכולים להתפרק מזה), לא צריך להיות מהנדס בשביל זה ,אני בעצמי הנדסאי חשמל ואלקטרוניקה, (מצטיין פיזיקיה) לפני שתקפוץ ותגיד שאני לא יודע מה אני עושה, לא 40%, לא 20% ולא נעליים, במדידות שאני עשיתי אולי בין 3-5% מדידה עצמאית עם הרבה מקום לטעויות .. לא שום דבר מדעי, יש מערכות מוכנות למכירה אתה יכול להזמין ברשת ,אתה יכול לשלוט בזרם שהמערכת מעמיסה על האלטרנטור, יש מערכות יותר פשוטות לחבר וליסוע מידי פעם להחליף מים סתם כי הם משחירים, , אין מערכת אחת שתקבל עם נתונים מדעיים ואחריות של גוף מחקרי כלשהו, הכל תחושות של ה"ממציא" ויש מאות כאלה ברשת...
אפשר להניע מכונית על מימן זה לא הויכוח אבל אתה צריך לייצר אותו בנפרד ולאכסן אותו במיכלים, אתה לא יכול ב"מערכת" קטנה כזו על 12V ...
לא מצליח למצוא את השרשור שלי של אחד הניסויים אולי אחד המנהלים ימצא..
ליאור
כולכם צודקים כמובן
סליחה שהוטרדתם
polar bear
14-07-14, 23:24
מה אתה מתקרבן? אמרת שיש לך הוכחות ומספרים. אז בבקשה. תן מספרים, תשובות. רצית במה לפרוש את הנתונים. יש לך. לא נעלו לך ולא מחקו לך ולא שום דבר.
די כבר להתנפל על בנאדם!
רכב שנע על מיימן זה חלום רטוב, תרתי משמע, פשוט ממערכת הפליטה יוצאים מים בלבד, ללא זיהום אויר כלל!
והמימן הוא משאב טבעי שנמצא בכמויות אדירות בשמש, ולגמרי בחינם (לא כולל הובלה).
טכנולגית הנעה במימן קיימת, שמעונין יכול לחפש bmw hydrogen.
הענין הוא שהרכב מתודלק במימן ולא מייצר את הדלק של עצמו.
מה אתה מתקרבן? אמרת שיש לך הוכחות ומספרים. אז בבקשה. תן מספרים, תשובות. רצית במה לפרוש את הנתונים. יש לך. לא נעלו לך ולא מחקו לך ולא שום דבר.
תרגיע חמוד
לא אני פתחתי את השרשור
לא ניסיתי למכור לאף אחד כלום
הבאתי דעה שונה מזו האוטומטית כאן
זכותי להאמין למה שרואות עיני ומה שחבר קרוב ומאד מוכשר מציג לי
זכותם של מי שלא רוצה - לא להאמין
דידו, הדב הצפוני אולי חמוד, אבל אני לא.
אני נורא רוצה להאמין לך.
לא רק שאני רוצה להאמין לך, אני רוצה חסכון של 20% בעצמי.
אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה ואיש לא מפריע לך. אבל כדי שאני ועוד שכמותי נאמין לך, אנחנו נשמח לראות מספרים ופרטים.
אם נשתכנע, אולי אפילו נגדיל את התכנית העסקית שלו.
סיפרת - תפרט ותהיה מוכן לביקורת.
boaz avrahami
15-07-14, 11:58
הנתון ירד ל20%
עדיין מרשים בעיני..
בטח לא 40 שנטען פה
- - - Updated - - -
עזוב רד מזה
זה בכלל לא הכיוון והוא הכי רחוק מהתמסחרות שאני מכיר
גם לי אין אינטרס כזה
אני עדיין מנסה לשכנע אותו לקבל או לקנות ממנו ערכה לניסיון
הפטנט שרוצה לרשום הוא על התמשקות המערכת עם המנוע
אני מוכן לרכוש מערכת כזו ולשלם אותה על חשבון החסכון שאקבל...
נראה את הממציא האמיץ
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.