צפייה בגרסה מלאה : טיוטה היילקס- בנזין במקום סולר
בוקר טוב,
הבוקר התבשרתי שחבר שלקח את ההיילקס שלי לכמה ימים, מילא בטעות בנזין במקום סולר.(יכול לקרות לכל אחד..בהיסח דעת של שנייה)
היילקס מודל 99 דגם LN165L מנוע 2LT, הבחור נסע עם האוטו כמה קילומטרים עד שנכבה לו המנוע באמצע הכביש ..
הרכב נמצא במודיעין, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת הנזק לדעתכם, מהו הטיפול הנכון? ומוסך קרוב.
פרט לביצוע ניקוז הבנזין, שטיפת הקווים, ניקוי מזרקים(כפי שקראתי באחד השרשורים מ 2010)החלפת פילטר סולר, שמן מנוע ופילטר שמן, יש עוד משהו חוץ מלהתפלל שלא נגרם נזק?
המלצות למוסך באזור מודיעין\מרכז יתקבלו בברכה..
תודה ושבת שלום.
ליאור.
בגדול מנועי דיזל יותר עמידים אפשר לשאוב את הבנזין למלא סולר ולהניע שוב. כבר שמעתי על כמה רכבים שעברו את זה בשלום.
בייחוד המנועים מהדורות הקודמים של הדיזל, אלה בלי האלקטרוניקה.
בוקר טוב,
הבוקר התבשרתי שחבר שלקח את ההיילקס שלי לכמה ימים, מילא בטעות בנזין במקום סולר.(יכול לקרות לכל אחד..בהיסח דעת של שנייה)
היילקס מודל 99 דגם LN165L מנוע 2LT, הבחור נסע עם האוטו כמה קילומטרים עד שנכבה לו המנוע באמצע הכביש ..
הרכב נמצא במודיעין, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת הנזק לדעתכם, מהו הטיפול הנכון? ומוסך קרוב.
פרט לביצוע ניקוז הבנזין, שטיפת הקווים, ניקוי מזרקים(כפי שקראתי באחד השרשורים מ 2010)החלפת פילטר סולר, שמן מנוע ופילטר שמן, יש עוד משהו חוץ מלהתפלל שלא נגרם נזק?
המלצות למוסך באזור מודיעין\מרכז יתקבלו בברכה..
תודה ושבת שלום.
ליאור.
באירוע דומה, שלא הגיע לדימום אלא לגמגום קשה, רוקנו את המיכל מהבורג ריקון, פמפום סולר לפילטר ונסיעה.
הרכב עבר מאז הרבה מאד ק"מ.
אני גם לא בטוח שהייתי מחליף את הפילטר סולר, זה פילטר..
לסיכום האירוע:
האוטו נגרר למוסך בקרבת מודיעין, שאבו את הדלק, החליפו פילטר סולר וניקו את המזרקים, בניסיון ראשון הרכב הניע ונסע כאילו לא קרה דבר.
תודה למוסך ותודה למגיבים .
מבחינת מחיר, הוא לא רצה לשתף אותי בעלות הטיפול בבעיה, אבל אני בטוח שהוא עשה את מה שצריך..
[QUOTE=papali;584524]לסיכום האירוע:
האוטו נגרר למוסך בקרבת מודיעין, שאבו את הדלק, החליפו פילטר סולר וניקו את המזרקים, בניסיון ראשון הרכב הניע ונסע כאילו לא קרה דבר.
תודה למוסך ותודה למגיבים .
מבחינת מחיר, הוא לא רצה לשתף אותי בעלות הטיפול בבעיה, אבל אני בטוח שהוא עשה את מה שצריך..[/QUOTE
חסרה ז בתגובתך.
אני מאמין שלא ניקו את המזרקים אלא רק ניקזו את הבנזין מהם.
את ה ז אולי תקבל אח"כ כשיתחילו כל מיני בעיות שיהיו כבר באחריותך ולא באחריות החבר שלך.
ראיתי כבר מספיק מכוניות שנסעו על קוקטייל בנזין וסולר.
חלקן נסעו יחסית רחוק עד שכבו ולא היה נזק מורגש לאחר החלפה לסולר טרי (אוקטביה חדישה למשל)
אחרות פיתחו תקלה של הנעה קשה ונזילות מהמשאבה זמן לא רב אחר כך (טראנו למשל)
בברכה,טושי
תודה שהזכרת לי את נושא ה "ז" בכל העניין..
בטוח שאתה צודק במיוחד לאור הנסיון הדל יחסית שיש לי בנושא..
נקווה שהוא לא יהיה כזה גדול.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.