צפייה בגרסה מלאה : שבב gps לאיתור כלי רכב- מי מכיר?
six 4 life
06-07-14, 12:22
אהלן.
קיימות בשוק (בחו"ל בעיקר) כמה וכמה מערכות איתור עצמאיות/ שבבי gps עצמאיים שמשדרים מיקום לפי חיוג/ שליחת sms אליהם.
אני מחפש מערכת או שבב כאלו כמה שיותר קומפקטים לשתול אפילו יותר מאחד באותו כלי רכב/ אופנוע, אבל חשוב שיעבדו כראוי בזמן אמת מן הסתם.
מי מכיר מערכת ספציפית ויכול להמליץ מנסיון?
תודה.
http://www.ebay.com/itm/GPS-Tracker-TK-102B-Realtime-GSM-Track-Spy-Device-Car-Charger-TK102B-USB-Cable-/111399549487?pt=US_Tracking_Devices&hash=item19efee3a2f
ניסיון אישי אין לי עם המערכת הזו ,
אבל מכיר מישהו שקנה ...
snirjeepdreamer
06-07-14, 14:51
שים לב, זה מיועד לרשת בטכנולוגיית GPRS שזה למיטב זכרוני דור 2.5 .
אני הייתי מחפש משהו יותר מתקדם.
הרשתות הסלולאריות אוטוטו עוברות לדור 3.9
שים לב, זה מיועד לרשת בטכנולוגיית GPRS שזה למיטב זכרוני דור 2.5 .
אני הייתי מחפש משהו יותר מתקדם.
הרשתות הסלולאריות אוטוטו עוברות לדור 3.9
זה עובד על רשת דור 3 (מנסיון) והמיקום שאתה מקבל הוא מיקום GPS. רק כשאין מיקום GPS זה עובר למיקום עפ"י אנטנות. בכל מקרה - עובד על 5V אז קח בחשבון שצריך ממיר פשוט מ-12 ל-5V.
בקישור ששלחתי , הממיר / מטען כלול בחבילה , אין צורך במיר נוסף.
מתעלק..
אני גם מחפש משהו,
שיוכל להציג לי על מפה (לא חשוב דיוק ברמת המטר הבודד..)
איה נמצא הרכב.
לא חייב להיות מוסלק במיוחד או מתוחכם,
פשוט כדי לדעת איפה הרכב חלוקה כשהנהג לא עונה...
מתעלק..
אני גם מחפש משהו,
שיוכל להציג לי על מפה (לא חשוב דיוק ברמת המטר הבודד..)
איה נמצא הרכב.
לא חייב להיות מוסלק במיוחד או מתוחכם,
פשוט כדי לדעת איפה הרכב חלוקה כשהנהג לא עונה...
קוראים לזה מערכת לניהול עובדים
קיים כתוסף לכל סלולרי. משווק על יד אופיסקור.
אני משתמש בתכנה לצרכי רישום ממוכן של שעות עבודה של העובדים (יעשה חובה באדיבות שלי יחימוביץ). אך גם ניתן לראות את העובד בזמן אמת על המפה.
six 4 life
06-07-14, 21:28
תודה על התגובות.
אמיר עשיתי קצת גוגל על המערכת שהבאת, סה"כ מוכרת יחסית ודיי נמכרת, אבל יש לה חיסרון מבחינתי (ויתכן שלא הבנתי) והוא העובדה שהיא עובדת על מתח מהמצבר ללא סוללת גיבוי פנימית, מה שאומר שבניתוק מצבר המערכת מושבתת.
מאחר והמטרה היא מראש להגיע לכלי הרכב במידה ונגנב/ הועמס בדרך כלשהי, מן הסתם אני צריך מערכת עם סוללת גיבוי פנימית כלשהי שתוכל לשרוד לפחות כמה שעות אחרי ניתוק מצבר ולאותת לי.
אולי אפשר לאלתר פתרון לסוללת גיבוי, אני לא מכיר כזה ואשמח להצעות.
אתה יכול להוסיף סוללת 12 וולט מהשחורות הקטנות 7AH , יחד עם דיודה שרק תטען מהמצבר ואתה מסודר להרבה שעות.
http://www.aliexpress.com/item/Car-GPS-Tracker-meitrack-MVT600-GPS-tracking-system-Car-vehicle-tracker-Device-AVL-gsm-locator-GSM/1576676509.html
six 4 life
06-07-14, 23:10
שאלה נוספת - מעבר למערכות הבסיסיות שעובדות לפי SMS ומחזירות קורדינטות, יש מערכות שיכולות לשדר על מפה נסיעה בזמן אמת של כלי הרכב?
הבעיה עם מערכות GPS מבוססות סלולאר הוא שניתן לשבשן בקלות על ידי GAMMER. זהו מכשיר שמרעיש את הרשת ומונע הוצאה וקבלה של שיחות. בזמנו העלתי לכאן לינק של ספק טיואני שיש לו מזהה GAMMER ומסוגל להוציא מספר קריאות לפני שהוא משובת.
יצחק
six 4 life
07-07-14, 23:14
עדכון בנושא-
אחרי כמה בדיקות בנושא יחד עם התחשבות בעלות מול תועלת הלכתי על מערכת TK102B
http://www.ebay.com/itm/NEW-GPS-GPRS-GSM-TK102B-SMS-Car-Vehicle-Auto-Pet-Realtime-Tracker-Device-US-Plug-/331124204909?pt=US_Tracking_Devices&hash=item4d188a656d
למי שמתעניין כדאי לדעת - הערכה לא מגיעה עם מטען לרכב ולא עם ממיר מתח מ12 ל5V, לכן להתקנה קבועה ברכב צריך להזמין בנפרד ממיר מתח תואם (15 ש"ח) או להתקנה נשלפת ממיר-מטען לשקע המצית (20 ש"ח).
כשתגיע ותותקן אעדכן.
תודה לכל מי שהגיב.
snirjeepdreamer
08-07-14, 16:17
זה עובד על רשת דור 3 (מנסיון) והמיקום שאתה מקבל הוא מיקום GPS. רק כשאין מיקום GPS זה עובר למיקום עפ"י אנטנות. בכל מקרה - עובד על 5V אז קח בחשבון שצריך ממיר פשוט מ-12 ל-5V.
אף אחד לא אמר שזה לא יעבוד על רשת דור 3 . הנקודה היא שהטכנולוגיה עליה מבוסס המכשיר מיושנת יותר
ויכולה להיות מושפעת מהמעבר לדור הרביעי שמתחילה להיפרס בקרוב. אני רק אומר שאם קונים עכשיו עדיף לכוון
גבוהה יותר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.