צפייה בגרסה מלאה : סקר : כמה ק"מ הגראנד שלך עושה במיכל אחד?
Zj / Wj / wk יאללה תתחילו לשפוך
אני אתחיל 700~ ק"מ למיכל ( מתדלק פעם בשבועיים וחצי...)
stavamrosi
15-07-14, 21:52
חשוב לציין את נפח המיכל וסוג הכלי והדגם...
צודק wj דיזל , מיכל סטנדרטי מוגבה 2" צמיגים 50/50
טוב אני מרגיש קצת לא בנוח להגיב ליד הנתונים שהצבת אז אני יציין שהלואי עלי הנתון שלך
טום,
זה היה כואב :)
בפעם הבאה תזהיר מראש שאתה דיזל...
boaz avrahami
15-07-14, 23:48
עם כל הכבוד זה לא מדיד.
הרכבים האלו מגיבים בקיצוניות לשינויי דפוס הנהיגה.
הדבר היחידי שהוא מדיד וכך עשיתי מספר פעמים זה לצאת יחד מנקודה מסויימת ולנסוע יחד לנקודה אחרת על הכביש ואז למלא שוב דלק ולהשוות תוצאות.
הויליס של שמיל יצא הרבה יותר חסכוני :-(
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
WK 4.7 2008
כ 350 ק"מ למיכל תלוי כמה בינעירוני.
הרכב היה צורך כ 20+ ליטר ל 100 ק"מ בממוצע ארוך טווח, מאז שיש אגזוז פתוח זה ירד ל 18.5 ליטר ל 100 ק"מ.
אכן נתוני הסולר לעיל ניראים הזויים משהו, אבל בשביל הצליל שיש לי, לא מחליף לסולר...
אילן, אתה יכול לספר על האגזוז הפתוח?
מה החלפת? דוד, כל הסעפת?
עמרי, הדוד המקורי ספג מכות בטיולים עד שהרשת הפנימית השתחררה וגרמה לרעש ורעידות.
עשיתי מחקר קל, הפיתרון הוא החלפת הדוד בלבד, יש הרבה אפשרויות בארה"ב, לא מאוד יקרות, 300 דולר קונה לך דוד פתוח טוב.
בארצנו פניתי אל סלינס, הוא מצא לי דוד של speedtrax, שמתאים ברמת קוטר צינור הכניסה והיציאה, דוד Freeflow.
מי שאוהב רעש של מנוע V8 במיטבו מוזמן לקונצרט, פשוט תענוג. אבל יש לקחת בחשבון שבכביש המהיר הרכב יהיה מעייף יותר קלות בגלל שב 2,200 סל"ד, שזה בערך מה שנוסעים בכביש המהיר, יש יותר רעש (נעים לדעתי).
אני ממליץ בחום להתקין אפליקציה למעקב אחר צריכת הדלק. לאחר כמה תדלוקים יש כבר אינפורמציה רבה, והרבה חתכים כגון:
* צריכת דלק ממוצעת פר מיכל
* צריכת דלק הכי טובה\רעה פר מיכל
* מחיריי דלק טוב\רע ביותר, ממוצע - פר מיכל דלק.
* תדלוק ממוצע
* תדירות תדלוק
* מרחק נסיעה: טוב\רע ביותר, ממוצע - פר מיכל דלק.
* עלויות מוערכות\דהפקטו לשנה\חודש
ועוד הרבה...
צריך לזכור, שהנתונים מעט "גסים": היחידה הבסיסית היא מיכל דלק, אבל זה גם מה שיפה, האינפורמצייה לא מושפעת מנסיעה בודדת.
אני משתמש ב Mileage
רבין.
והינה האיפורמציה היבשה שלי: WJ CRD מדוד עם צמיגים מקורים. לא נראה לי שההגבהה השפיע באופן דראסטי.
חשוב לציין שזה כולל כל טיפת דלק שנכנס למיכל כנגד קמ שהרכב נסע, כולל חנייה עם מנוע עובד. צריך לזכור שמנוע בניוטרל צורך הרבה!
עד פרט חשוב, המחשב דרך שלי הציג 8.6 ל\100קמ - לאחר מדידה של כחצי שנה, האמת גם עכשו הוא על 8.5. המחשב דרך אופטימי בערך ב 10% ...
נמרוד - מערד
17-07-14, 09:07
תגידו לי, למה זה צריך לעניין אותי כמה דלק שותה הנבלה שלי, למה כאב הלב, אתי יותר מעניין אם אני ניתקע עם הרכב, שישתה כמה שירצה, ועם דוד פתוח גיבסון, בכלל תענוג.
נמרוד
Wj דיזל מוגבה "4 צמיגים 50/50 מחשב דרך מראה 10.2 מדידה ל 2500 ק"מ .
boaz avrahami
17-07-14, 15:03
שלי עם 3.5" וצמיגים 245/75/16 עושה 1:15 בעיר ו1:25 בין עירוני
אם לגנוב אז מליון דולר ואם לדפוק אז לפחות את המלכה....
כל בעליי הבנזין, לא לפחד, אף אחד לא ירביץ לכם.
אני מציע שתוסיפו להודעה גם הקלטה של מנוע V8, זה יקל על הגלולוה המרה:-)
מי יהיה הבנזין הראשון שיציג מספרים?
עריכה: אילן, מצטער, לא שמתי לב לדיווח שלך של 1ל ל5קמ. כמה נכנס למיכל שלך?
רבין
כמה כאב לב אתם רוצים לתת לנו ביום אחד?!
4 שנים כמעט ה WK אצלי. 4.7 ליטר בנזין
צריכת הדלק הייתה פחות או יותר זהה לאורך כל התקופה, לא ממש שמתי לב לצריכת דלק גבוהה יותר בעקבות הגבהה, בעקבות הורדת החצאית הקדמית, או אפילו בעלייה במידת הצמיג ל255/75R17 במקום המקור וגם צמיגי שטח מלא במקום צמיגי חצי/חצי...
אבל עם הצמיגים זה רק לאורך תקופה של חודשיים בערך ולא נסעתי הרבה בחודשיים האלה, אז המדד הזה הוא הכי פחות מדויק, אבל במקרה הכי גרוע אני אקבל עלייה של כ 5 אחוזים בצריכת הדלק...
הממוצע לאורך כל התקופה כ4.86 ק"מ לליטר, כשמרבית הנסיעות הם בעיר.
הצריכה הכי גרועה הייתה לי בערך 3.42 ק"מ לליטר באיזה חודש שניסיתי הגדרה של "חסכון בדלק" בFLASHPAQ (כן, זה ממש ממש לא חסך לי בדלק!)... וצריכת הדלק הטובה ביותר שידעתי הייתה 7.62 קילומטר לליטר בנסיעה לאילת בלי מזגן רוב הדרך (יצאנו לפנות בוקר) וכשה FLASHPAQ כיוון את המנוע לביצועים מירביים (מה שהיה אמור דווקא לגרום לעלייה קלה בצריכת הדלק)
רמי
היי לכולם,
שירשור שנשאל לפני שנה+ ושוב אותם חפירות ושטויות. למה כל פעם חבר חדש צריך את ההשוואות האלו? לדעת ששלו לא דפוק או ששלו יותר טוב מהחברים,
מי שייש לו גראנד צ'ירוקי לא קנה את הרכב בגלל הדלק, כל רכב עם מנוע גדול בולע דלק, אז ההשוואה בין הבנזין והדיזל מגוחכת.
בעלי הדיזל, תעשו השוואות בפורומים של היפניות מול שלהם וככה תצאו רגועים.
אז כדי לסגור אותו, הענה: wj לימיטיד 4.7 v8, 2001. מוגבהה 3" עם צמיגים 50/50 245/70/16.
ממוצא בין: 1:5.2 ל1:6, בחוץ מגיע גם ל1:7.5.
טיול שלושה ימים בשטח, השתווה גם לטרופר דיזל.
אז הכל תלוי בנהג וברגל שלו.
נתן
נמרוד - מערד
18-07-14, 00:54
רק בשביל, הרישום
WJ 4.7 צמיגים 265/70/17 מוגבה 6.5" יחסי העברה 4/10 בעיר 1ל4 בין עירוני 1ל6 בנהיגה מאוד רגועה.
נמרוד
WK 5.7 צמיגים "32 , 1 ל 3 בשטח, 1 ל 4 בעיר , 1 ל 6 ממוצע מחוץ לעיר, נסיעה בקרוז קונטרול במהירות 100 קמ"ש סוחטת גם 1 ל 7.
טוב אני גם יגיב (לא ליצחוק עלי)
wj 4.7 ho צמיגים 33 שטח מלא 6.5 הגבהה יחסי העברה 4.88 סרנים דנה 44
בעיר 1.3 ממוצע מחוץ לעיר מאוד רגוע (1900 סלד) 1.5 1.4
פוקסי, אתה מנרמל את הספידומטר בהתאם לצמיגים ויחסיי העברה?
ממליץ לך למדוד מרחק ברכב ולהשוות למדד חיצוני.
רבין.
עשיתי בדיקה פשוטה הוויז מראה את המהירות די מדויק
והמדידת מהירות היא זהה לחלוטין בין הגייפ לבין הוויז
מהירות זה לא מד מרחק.
ברכבים ישנים כמו שלנו המד מהירות תוכנן לשקר. בערך ב 10-15 אחוז. ברכבים חדשים יותר הפער קטן.
אם המד מהירות שלך מדייק, אז המד מרחק שלך מזייף.
רבין.
zj 94 בנזין 6 צילנדר
מקורי לחלוטין
צמיגי 235/75/15
שטח - 1/5
בנעירוני 1/7.5 - נהיגה עד 100 קמ"ש
עירוני 1/6.5 - נהיגה רגועה .
ראיד .
הינה אך למדוד, מה משפיע ואך לחסוך:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3027
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.