צפייה בגרסה מלאה : נעילת arb לדנה 44 אלומניום
galdanieli
19-08-14, 12:31
נראה כי יצא מוצר חדש... עוזר לרובנו
https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=rhjzU4e3NO7b7AbawYDIAw&url=http://trasek.com.pl/uploads/files/AirlockerRD226exp.pdf&cd=2&ved=0CBwQFjAB&usg=AFQjCNEBdbnYB0g797gn0YZk67POSbzBLQ
כבר נעול אוטומטית אבל סוף סוף
נשלח מה wj
rd 226 יפה, אבל באיחור רב.
האמת ל crd זה יהיה פתרון יותר טוב מהאוטומטי...
רבין.
לא כתוב לאיזה יחסי העברה הנעילה
כתוב מפורשות שמתאים ל wj
רבין.
אבל יחסי העברה שונים ב wj
במידה ולא שיניתם
מהיצרן זה מגיע כ 3.73 או 3.54
לדוגמה שים לב להבדל בין rd100 ל rd101 שזאת נעילה קדמית
שלחתי את השאלה הזאת למוקד תמיכה טכנית של arb וקיבלתי תשובה מאוד זריזה
הם אומרים שנעלה זו מתאימה גם ל 3.53 וגם ל 3.73
במידה ויש למישהו יחסי העברה אחרים הוא צריך לשאול בנפרד.
אבשי, איזה יחסיי העברה לנו יש ב wj crd מאחור?
רבין.
אתה צריך לבדוק לפי vin
זה משתנה מרכב לרכב
טוב, הינה מה שכתוב אצלי:
DJJS Dana 30/186MM Front Axle
DMDP 3.55 Rear Axle Ratio DRKS
Dana 44/226MM Rear Axle
ENF 2.7L I5 20V T/Diesel DI Engine
כלומר 3.55
רבין.
אצלי זהה
אז מקדימה rd101 ואחורה rd226
- - - Updated - - -
אצלי זהה
אז מקדימה rd101 ואחורה rd226.
אהלן חברה
לא נראה לי שיש נעילה לסרן אחורי WJ אבל הלוואי.....בכל אופן WJ דיזל זה יחסי העברה 3.54 ו30 שיניים לציריות קדימה 27 שיניים לציריות.
בבנזין 3.73 יחסי העברה .ושיניים בציריות זהות.
דרך אגב לידיעה מי ששובר ציריה אחורית יכול להשתמש בציריה של JK ולקצר קצת את השיניים .גם קדימה יש אפשרות להשתמש בציריות אחרות אבל זה שונה מבנזין לדיזל.סעו בזהירות ותעשו חיים
- - - Updated - - -
אהלן חברה
לא נראה לי שיש נעילה לסרן אחורי WJ אבל הלוואי.....בכל אופן WJ דיזל זה יחסי העברה 3.54 ו30 שיניים לציריות קדימה 27 שיניים לציריות.
דרך אגב לידיעה מי ששובר ציריה אחורית יכול להשתמש בציריה של JK ולקצר קצת את השיניים .גם קדימה יש אפשרות להשתמש בציריות אחרות אבל זה שונה מבנזין לדיזל.סעו בזהירות ותעשו חיים
- - - Updated - - -
אהלן חברה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.