צפייה בגרסה מלאה : Article: יבוא אישי עם Buy2usa - הנחות מיוחדות לגולשי ג'יפולוג
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3382-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A2%D7%9D-Buy2usa-%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93%D7%95%D7% AA-%D7%9C%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92
למה עכשו?!?!? לפניי שבוע הזמנתי מהם שילוח ימי :mad::mad::mad:
יש מצב להנחה רטרו אקטיבי ????
רבין.
ההנחה של 30% על שילוח ימי הייתה גם לפני זה, אז מוזר שלא קיבלת אותה. אני הזמנתי לפני חודשיים בערך, וקיבלתי. יש מצב שהחבילה שלך הייתה פחות מ 7 קילו?
כל הכבוד על השת"פ!!
boaz avrahami
20-08-14, 00:53
חביב כמבצע פתיחה.
מקווה שיהיו הנחות קבועות לחברי האתר
כאשר מקישים קוד הנחה JEEPSEA30 מתקבלת ההודעה :
קופון לא קיים
ההנחה אמורה להיות עבור מה שמוגדר כחלקי חילוף לרכב, ומשקל מעל 7 ק"ג. יתכן שהרכישה שלך לא עונה על אחת מההגדרות האלו?
אחיזות לקיר טיפוס זה לא חלקים לרכב ?
למה להגביל? הפרוייקט החל עקב שרשור פה.
היכן מופיעה האופציה לבחירה בין שילוח ימי לאוויר?
boaz avrahami
20-08-14, 12:33
בזמן התשלום למטה יש ימי אווירי וביטוח
היכן מופיעה האופציה לבחירה בין שילוח ימי לאוויר?
שלום, האופציה לבחירה בין משלוח אווירי למשלוח ימי מופיעה תחת עמוד "המשלוחים שלי" לאחר לחיצה על "המשך לתשלום" על החבילה הרלוונטית.
בברכה,
שלומי
Buy2usa
מי שכבר רשום שם, איך אפשר לגרום לזיכוי ג'יפולוג בקניות עתידיות?
מי שכבר רשום שם, איך אפשר לגרום לזיכוי ג'יפולוג בקניות עתידיות?
שלום,
גם לקוח רשום יכול ליהנות מההטבה.
בברכה,
שלומי
buy2usa
בחודשים האחרונים, היו תקלות בלתי פוסקות לגבי משלוחים שלי ע"י BUY2USA.
פניותי לשירות לקוחות לא נענו בגישה של תיקון תקלות חוזרות, אלא בגישה של כסת"ח.
על מיילים לשירות הלקוחות, קיבלתי תשובות "מהמותן", ללא שום קשר לפנייתי.
נמאס לי מהם לחלוטין, ועברתי בימים אלו לחברה אחרת.
אין לי אלא לקוות שבנושא האביזרים לרכבי שטח, ההתנהלות של BUY2USA תהייה סבירה יותר.
בחודשים האחרונים, היו תקלות בלתי פוסקות לגבי משלוחים שלי ע"י BUY2USA.
פניותי לשירות לקוחות לא נענו בגישה של תיקון תקלות חוזרות, אלא בגישה של כסת"ח.
על מיילים לשירות הלקוחות, קיבלתי תשובות "מהמותן", ללא שום קשר לפנייתי.
נמאס לי מהם לחלוטין, ועברתי בימים אלו לחברה אחרת.
אין לי אלא לקוות שבנושא האביזרים לרכבי שטח, ההתנהלות של BUY2USA תהייה סבירה יותר.
שלום,
צר לנו לשמוע את הדברים שאתה מתאר. שירות הלקוחות שלנו עשה ויעשה כל שביכולתו על מנת לסייע ללקוחות שלנו. נשמח שתשלח לנו את פרטיך למייל
[email protected] על מנת שאחראי מטעם שירות הלקוחות שלנו יצור איתך קשר ויוכל להתייחס ולטפל בפנייתך.
בברכה,
שלומי
buy2usa
לי דווקה יש רושם טוב מהשירות לקוחות עד כה. הם היו זמינים ומגיבים מהר.
אבל עד לא קבלתי את המוצר...אשמח לפרט על חווית הקניה לבסוף.
רבין.
שלום שלומי, ראה חילופי המיילים לגבי חבילה 383790, האחרון שבהם מהיום...
עבורכם, אני מקווה שתדע להפיק את הלקחים המתבקשים, ולבצע את השינויים הדרושים באופן השירות.
כרגע, אנשי השירות נותנים "תשובות תוכי", מבלי להתייחס לתוכן המייל שקיבלו. גם הרישום של תוכן החבילות יכול להשתפר (כשהוא חסר, ולא פעם הוא חסר, זו בעייה כאשר מזמינים מס' חבילות במקביל, וצריך להתחיל לחפש חשבוניות לפי מספר באורך הגלות). רענון דף האתר אורך זמן רב יחסית, הרבה יותר מכל אתר אחר. ...באותה הזדמנות, תזיזו את חלון השאלות/תשובות, שלא יסתיר את גוף הדף... בהצלחה :-)
יריב קלר ברוך
24-08-14, 16:48
אחלה שרות ויופי של אופצייה!
כמובן שיש עוד אופציות בשוק אבל במוצר עד הדלת זה ליגה גם עם זה עולה יותר.
רבין, דיברתי מתוך ניסון מצטבר של עשרות הזמנות, במשך כשנה.
מה קורה אם אני רוצה לדעת עלות המישלוח או עלות כוללת של המוצר כשהוא אצלי ביד?
האם אני חייב לקנות ולשלוח לחברה בכדי לקבל הצעת עלות משלוחה לארץ ?
boaz avrahami
24-08-14, 23:28
יש מחשבון עלויות באתר
http://usa.buy2.co.il/buy2usa/HowMuch
חנן-ג'יפולוג
25-08-14, 13:03
שלומי, שלום.
האם זה מסובך להביא דרככם דיסק בלם מקורי לאופנוע?
אני צריך בעצמי לארגן אישור ממשרד התחבורה או שאתם דואגים לזה? אני צריך לקום מהכסא ולהגיע למשרד כלשהו?
באישור של משרד התחבורה רשום שצריך לצרף חשבונית רכישה. ואם אני רוצה לברר לפני הקניה אם אני יכול בכלל להביא, איך אצרף חשבונית?
האם יש עלויות נוספות לקנייה הנ"ל למעט מה שרשום במחשבון שלכם?
תודה.
שלום שלומי, ראה חילופי המיילים לגבי חבילה 383790, האחרון שבהם מהיום...
עבורכם, אני מקווה שתדע להפיק את הלקחים המתבקשים, ולבצע את השינויים הדרושים באופן השירות.
כרגע, אנשי השירות נותנים "תשובות תוכי", מבלי להתייחס לתוכן המייל שקיבלו. גם הרישום של תוכן החבילות יכול להשתפר (כשהוא חסר, ולא פעם הוא חסר, זו בעייה כאשר מזמינים מס' חבילות במקביל, וצריך להתחיל לחפש חשבוניות לפי מספר באורך הגלות). רענון דף האתר אורך זמן רב יחסית, הרבה יותר מכל אתר אחר. ...באותה הזדמנות, תזיזו את חלון השאלות/תשובות, שלא יסתיר את גוף הדף... בהצלחה :-)
שלום GJeep (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/18155-GJeep),
תודה על הביקורת הבונה ואני מבטיח לך שאנחנו עובדים כל הזמן על שיפור חוויית הגלישה באתר ותוצאות תראו בהקדם. לעניין רישום תוכן החבילות, אנחנו תלויים במידע המתקבל בחבילה עצמה וכאשר היא מגיעה ללא חשבונית מהספק (דבר שקורה לא מעט) העובדים נאלצים לעדכן תיאור כללי. לגבי המקרה הפרטי שלך, אני אשמח שנבחן אותו בצורה פרטית, אתה מוזמן לשלוח אלי מייל עם פרטיך ל-
[email protected] ואני אבדוק את העניין לעומק.
בברכה,
שלומי
buy2usa
שלומי, שלום.
האם זה מסובך להביא דרככם דיסק בלם מקורי לאופנוע?
אני צריך בעצמי לארגן אישור ממשרד התחבורה או שאתם דואגים לזה? אני צריך לקום מהכסא ולהגיע למשרד כלשהו?
באישור של משרד התחבורה רשום שצריך לצרף חשבונית רכישה. ואם אני רוצה לברר לפני הקניה אם אני יכול בכלל להביא, איך אצרף חשבונית?
האם יש עלויות נוספות לקנייה הנ"ל למעט מה שרשום במחשבון שלכם?
תודה.
שלום חנן,
על מנת לדעת מראש האם מוצר כזה או אחר דורש אישור של משרד התחבורה בייבוא אישי לארץ, מומלץ להעביר לנו במייל ל-
[email protected] את הקישור של המוצר ואנו נברר את חוקיות הייבוא עבורך מול עמילי המכס שלנו. המצאת אישור תחבורה מתבצעת ע"י הלקוח עצמו בפניה למשרד התחבורה ללא צורך להגיע אליהם ישירות. כמו כן, המחשבון שלנו מציג את הערכת עלות המשלוח ועלות המיסים הצפויה. במידה והנתונים שהזנת במחשבון מדויקים (מידות החבילה, משקל ועלות המוצר כולל משלוח בארה"ב) והחבילה תגיע אלינו מהספק לפי נתונים אלה, הסכום שיתקבל יציג את הערכת עלות המשלוח שתצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר לארץ (חשוב לציין כי מדובר בהערכת מחיר בלבד ובכל מקרה מחיר המשלוח הסופי יינתן לאחר שהחבילה תגיע אל מחסנינו בניו ג'רזי). עוד חשוב לזכור כי חוקיות ייבוא עלולה להשתנות ולכן חשוב להתעדכן באתר לגבי גובה המיסוי עבור ייבוא חלפים (וכל מוצר אחר לצורך העניין) וכן לגבי מחירון העלויות שלנו, מבצעים והטבות.
בברכה,
שלומי
buy2usa
איך מתבצעת פרוצדורת אישור משרד התחבורה בפועל?
איך מתבצעת פרוצדורת אישור משרד התחבורה בפועל?
שלום,
אני מצרף קישור לטופס משרד התחבורה עבור בקשה ליבוא חלקי חילוף: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d4_halafim.pdf
בתחתית המסמך מופיע הסבר קצר על הפרוצדורה.
במידה ויש לך שאלות נוספות בעניין אתה מוזמן לפנות לשרות הלקוחות שלנו
[email protected] ונשמח לסייע.
בברכה,
שלומי
buy2usa
אני הזמנתי לפניי כ3 שבועות מגש לכננת דרך האתר שלכם.
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שהחבילה תגיע ארצה תוך שבועיים.
האים אני צריך לרוץ ולמלא תופס כנל?
תודה
רבין
אני הזמנתי לפניי כ3 שבועות מגש לכננת דרך האתר שלכם.
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שהחבילה תגיע ארצה תוך שבועיים.
האים אני צריך לרוץ ולמלא תופס כנל?
תודה
רבין
שלום רבין,
מגש לכננת אינו מסווג כמוצר בטיחות אך למרות זאת אינו מופיע ברשימת הפטורים ולכן ההמלצה שלנו היא בכל זאת להגיש את הבקשה לאישור ממשרד התחבורה. תהליך אישור הבקשה אורך כשבוע ימים.
בברכה,
שלומי
Buy2usa
אני לקוח של buy2usa כבר הרבה שנים, אבל כמעט ולא משתמש בשירות בשנים האחרונות.
שתי בעיות עקריות:
1. המחירים יקרים מידי.
2. השליח לא באמת מגיע עד הבית בישובי דואר נע, מה שמוסיף עוד שבוע לזמן המשלוח.
המחירים של המשלוח גבוהים מידי, במיוחד במוצרים כבדים. פעם משלוח ימי היה במחיר זול, לוקח המון זמן אבל לפחות מחיר סביר. היום יש כל הזמן קופונים עם התניות כאלה ואחרות ועם תאריך תפוגה שלא תמיד מאפשר לממש את הקופון. לדוגמא היה קופון הנחה של 30% במשך חודש על משלוח ימי של חבילות מעל 7 ק"ג, למה לא להוריד פשוט את המחיר וזהוא?
כל חסכון בקניה מחו"ל, נבלע על ידי מחיר המשלוח היקר.
לרוב אני מעדיף להזמין מאמזון או איביי ולהשתמש בשירותי השילוח שלהם שלרוב זולים יותר וגם מגיעים באמת עד הבית.
אני משתמש בשירות הזה רק כשאין ברירה אחרת.
עכשיו למשל יש שביתה בדואר ולכן חבילה ששילמתי עליה משלוח אוורי מהיר כנראה תתעקב.
אתם רוצים יותר לקוחות? תורידו מחירים על משלוח ימי, בלי תנאים, הגבלות וקופונים ותפסיקו לעבוד כבר עם דואר שליחים, לא חסרים שירותי שליחויות טובים ויעילים הרבה יותר.
דווקא לדעתי במחירים של אמזון או איביי יותר יקרים. אל תשכח שבאיביי רשום לך באותיות קטנות שיתכן תוספת תשלום על מיסים וכדומה. עכשיו הבאתי הדרס למנוע וי שמונה שעלו מאה דולר ועוד שמונים דולר משלוח אוויר דרך buy2usa. כולל מיסים ושחרור מהמכס. המשלוח עצמו עלה 44 דולר.
מיסים לא קשורים לנושא, צריך לשלם בכל מקרה אם זה מאיביי, אמזון או buy2usa.
בחבילות קטנות, המחיר של buy2usa לפעמים תחרותי ולפעמים ממש לא. לדוגמה שני מוצרים שהזמנתי לאחרונה ישירות מאמזון לאחד המשלוח היה 15$ כשב buy2usa זה מינימום 22$. השני היה 45$ כשב buy2usa זה היה 68$. בדברים קטנים מאוד זה ממש לא שווה כי המחיר מינימום זה 22$ ולפעמים יותר כי האריזה גדולה.
באיביי וגם באמזון, לא צריך לשלם עמלות שחרור מהמכס - יש גביה של המס כבר בקניה וזהוא. אין שום הפתעות.
אבל אני לא מתלונן על המשלוח האווירי שלהם, השירות שלהם מהיר מאוד אבל קצת יקר. המשלוח הימי לעומת זאת מאוד יקר לעומת ההמחירים בעבר.
אם אתה רוצה ליבא משהוא כבד או גדול, מחיר המשלוח בולע את כל החסכון מהקניה בארה"ב. בעבר זה היה שונה והזמנתי דרכם לא מעט, בעיקר כלי עבודה.
לא כולם משתתפים בתוכנית משלוחים של אמזון או איביי. בכל מקרה, כל מקרה לגופו אבל אני אישית מאוד מרוצה מהשירות של BUY2USA.
קבלתי היום, דואר אוויר. 84 דולר כולל מיסים. אחרי שבועיים היה אצלי ביד.
שלום GJeep (http://www.jeepolog.com/forums/member.php/18155-GJeep),
תודה על הביקורת הבונה ואני מבטיח לך שאנחנו עובדים כל הזמן על שיפור חוויית הגלישה באתר ותוצאות תראו בהקדם. לעניין רישום תוכן החבילות, אנחנו תלויים במידע המתקבל בחבילה עצמה וכאשר היא מגיעה ללא חשבונית מהספק (דבר שקורה לא מעט) העובדים נאלצים לעדכן תיאור כללי. לגבי המקרה הפרטי שלך, אני אשמח שנבחן אותו בצורה פרטית, אתה מוזמן לשלוח אלי מייל עם פרטיך ל-
[email protected] ואני אבדוק את העניין לעומק.
בברכה,
שלומי
buy2usa
שלומי,
ביום שני בבוקר (15/9, 10:02), שלחתי אליך מייל --
"בעקבות דברי ב- ג'יפולוג לגבי נסיוני עם שירות הלקוחות ב- Buy2USA, הצעת שאפנה אליך למייל זה. במקום לכתוב סיפור במייל, אפשר לקצר את הנושא טלפונית -- בבקשה תתקשר אלי. טל. -------------- ".
בהנחה שתדאג לתת מענה לנושא שירות הלקוחות, התכוונתי להזמין אגזוז של Magnaflow דרככם.
מאחר ולא קיבלתי שום תגובה למייל במשך השבוע, אפילו לא "קיבלתי, נדבר", הזמנתי אותו זה עתה, בדרך אחרת.
שנה טובה לכולם
שלומי,
ביום שני בבוקר (15/9, 10:02), שלחתי אליך מייל --
"בעקבות דברי ב- ג'יפולוג לגבי נסיוני עם שירות הלקוחות ב- Buy2USA, הצעת שאפנה אליך למייל זה. במקום לכתוב סיפור במייל, אפשר לקצר את הנושא טלפונית -- בבקשה תתקשר אלי. טל. -------------- ".
בהנחה שתדאג לתת מענה לנושא שירות הלקוחות, התכוונתי להזמין אגזוז של Magnaflow דרככם.
מאחר ולא קיבלתי שום תגובה למייל במשך השבוע, אפילו לא "קיבלתי, נדבר", הזמנתי אותו זה עתה, בדרך אחרת.
שנה טובה לכולם
שלום,
לצערי, עקב סיבות אישיות נבצר ממני להיות במשרד במהלך השבוע האחרון ולא הייתי זמין במייל.
חבל לי לשמוע שביצעת את הרכישה במקום אחר אך זאת זכותך המלאה, כמובן.
בברכת שנה טובה,
שלומי
BUY2USA
אני גם לקוח של buy2usa שהשתמש לא מעט בשירות. לאחרונה שמתי לב שסעיף ה"טיפול וביטוח המשלוח" נהיה יקר באופן משמעותי, במידה כזאת שלפעמים הוא יוצא יותר מעלות המשלוח.
אז עם כל הכבוד לשירות שעד עכשיו הייתי מבסוט ממנו, נדמה לי שהם קצת קיבלו תחושה שהם חדרו לשוק ומרשים לעצמם קצת יותר מדי להעלות מחירים.
כמו כן שירות דואר השליחים מעצבן במיוחד, ואני שותף למענה הסתמי משירות הלקוחות, שגם ככה לוקח לו מלא זמן לענות...
בקיצור, אני מתחיל לחפש אלטרנטיבה אחרת... בעיקר בגלל סעיף הטיפול וביטוח שמתחיל לעצבן....
למי שמתלבט-
הזמנתי לפני שנה מאמזון - דרך שילוח ימי של BUY2USA - כננת SUPERWINCH 9500
יצא בסביבות 2500 ש"ח (אחרי הנחה של 30% על שילוח ימי כמו שיש פה באתר) - והגיע עד הבית.
אתמול הזמנתי חבילות ראצטים לבד דרך אמזון ושלחתי אליכם. אמורים להגיע 23/10/2014. משקל מעורך שלי 3-4 ק״ג.
מחכה לטלפון או מייל ממכם שהגיע אליכם.
אבחר משלוח ימי
האם אני זכאי להנחה זו ?
boaz avrahami
27-10-14, 15:06
אני גם לקוח של buy2usa שהשתמש לא מעט בשירות. לאחרונה שמתי לב שסעיף ה"טיפול וביטוח המשלוח" נהיה יקר באופן משמעותי, במידה כזאת שלפעמים הוא יוצא יותר מעלות המשלוח.
אז עם כל הכבוד לשירות שעד עכשיו הייתי מבסוט ממנו, נדמה לי שהם קצת קיבלו תחושה שהם חדרו לשוק ומרשים לעצמם קצת יותר מדי להעלות מחירים.
כמו כן שירות דואר השליחים מעצבן במיוחד, ואני שותף למענה הסתמי משירות הלקוחות, שגם ככה לוקח לו מלא זמן לענות...
בקיצור, אני מתחיל לחפש אלטרנטיבה אחרת... בעיקר בגלל סעיף הטיפול וביטוח שמתחיל לעצבן....
בפעם הבאה תתלונן גם על הפקידות והמנהלים. נראה שהשמטת רק אותם מהתלונה המקיפה שלך...
בעניין המחיר, למרות שגם לי היתה הרגשה שהוא התייקר נדמה לי שמחיר הבסיס נותר כשהיה כבר הרבה זמן - 27 דולר לקילו באוויר.
לאחרונה הזמנתי משלוח בסכום של קרוב למאה דולר.
הנחת לקוח קבוע קיזזה 5 אחוז מהנחת האתר המיוחדת. חבל
האם ההנחה עודנה בתוקף?
ההנחה לא בתוקף וחבל...
קבלתי את הרושם שהם בונים איתנו משהוא לטווח ארוך ולא חפוז זריז
הציעו לי במקום איזה 5% הנחה מצומקת על ברזלים ששוקלים לא מעט. למרות שהתעקשתי איתם (ג'יפולוג, מסה, אנשיםי נחמדים ומפגרים שמשלחים הרבה..) דבר לקיר.
יאללה נקסט למשלח אחר
זו המשמעות של מבצע לזמן מוגבל. שהוא נגמר אחרי זמן מסויים. אז קיבלת הנחה קטנה יותר, עדיין הנחה.
לכן קצת לא ברורה לי התלונה. למה לצפות שהמבצע יימשך יותר ממה שהוא נמשך (וגם זה אחרי שהאריכו אותו בחודש) ?? חבל, כי הציפיה הזו גרמה לך, לדעתי, להתאכזב.
אגב... אם אתה חושב שעם משלח אחר אתה תחסוך המון - צפה לעוד אכזבות. המקרים של משלוח זול הם ספורים ואקראיים. מצד שני לעובדה שהמשלוח של buy2 הוא בלי הפתעות (מי אמר דמי אחסנה בזמן שמחכים לאישור שלא דרוש ממשרד התחבורה ? ) אין מחיר.
את זה אני כותב מנסיון אישי, אחרי כמה שנים של ״רכבת אווירית״ של חלקים, שכל פעם אני בוחר בדרך הכי נכונה (ולא תמיד הכי זולה) להביא.
אסף.
boaz avrahami
11-11-14, 01:16
איזה תגובה ישראלית קלאסית.
אתה יודע מה- אם תמצא יותר אטרקטיבי תבוא לספר
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
חנן-ג'יפולוג
19-11-14, 17:30
מילה טובה:
אחת החבילות שהזמנתי אבדה בשלב האחרון של המסירה בדואר ישראל.
מייל ליניב מbuy2usa, מילוי טופס הצהרה על אי קבלה, המתנה, וקיבלתי חזרה את עלות המוצר פלוס המשלוח. כל המשלוחים האוויריים מבוטחים כברירת מחדל.
כמו שצריך.
לפני שאני מחליט אם אני לוחץ על הכפתור, יש סיכוי לחידוש/הארכת המבצע לרגל סוף השנה?
פשוט הבאנר של המבצע עדיין מככב על הדף כאן...
אייל, מה אתה רוצה להזמין?
דרייבשאפט קדמי, תפוחי הגה ועוד כמה פיצ'יפקעס
מי החליף את שלומי, מטעם buy2usa ?
boaz avrahami
09-12-14, 12:52
אייל, לתשומת לבך-
אם יש לך הנחת לקוח קבוע, הנחת גיפולוג תהיה עוד 5 אחוז במקרה הטוב
בועז,
מה הכוונה קבוע?
הזמנתי דרכם פעמיים עד היום...
איפה רואים את ההנחה הזו?
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.