צפייה בגרסה מלאה : עצה להתקנת לד בר
שלום,
אתמול הגיעה המתנה שקניתי לעצמי במהלך ההמתנות האינסופיות על הגדר במילואים האחרונים...
לד בר 24", שמיועד להתחבר על הפגוש הקדמי. הפנס מגיע על שתי "רגליים" בצורת ר', שמתחברות משני צידיו עם בורג אלן, ולמטה לפגוש עם בורג נוסף.
העניין הוא כזה. אני רוצה להרכיב אותו עם אפשרות פירוק (לא ככה ספונטני בשטח, אבל שלא יהיה מרותך) מצד אחד, ומהצד השני - שלא יהיה גניב, לפחות לא בקלות.
במתכונת הנוכחית פירוק של אחד מברגי הצד או של אחד מהברגים שתופסים לפגוש, ולשם כך מספיק גם לדרמן, והפנס נעלם. אני מחפש רעיונות יצירתיים להתקנה שיעכבו את המנוולים שינסו להניח עליו את ידם ויהפכו את העניין למסובך יותר.
מצורפות תמונות כלליות יחסית, אצלם ואעלה תכף תמונות תקריב טובות יותר. תודה, עודד. 9048790488
תחבר עוד פלאח ברזל עם הברגה מלמטה שיחסום את הגישה לברגים
liontamer84
25-08-14, 17:16
תתחדש!
אם הייתי במצבך, הייתי שואף שהמצב הטבעי של הלד בר יהיה מנותק ומוחבא בתוך הרכב,
ורק כשאתה יוצא לשטח הייתי מחבר אותו (וגם זה רק בלילה).
למה?
כדי שהאדיוט התורן שעושה לך רוורס על הרכב לא יוריד לך אותו,
כדי שלא ייראה כמו איזה משהו גניב לאיזה גנב תורן,
וכדי שלא ייפגע סתם מאיזו אבן שעפה על הרכב.
לעניות דעתי, עדיף לך לדאוג לאיזה חיבור מהיר לחשמל שלו שיהיה כמובן מוגן מפני מים,
ולשמור אותו ביוםיום מוצפן איפשהו ברכב...
אם הלד נטו לשטח,
רעיון שעלה לי זה לחבר אותו מאחורי המספר רישוי,
ואת המספר עם ציר לצינור העליון של הטמבון,
הגעת לשטח תרים את המספר ותאבטח.
סיימת? תוריד וסגור בורג,
ככה זה לא מושך את העין והיד של אלה שידם ארוכה..
שלום,
פירוק של אחד מברגי הצד או של אחד מהברגים שתופסים לפגוש, ולשם כך מספיק גם לדרמן, והפנס נעלם. 9048790488
תתחדש
אני לא יודע איפה אתה גר . אצלי מותקנים מספר led bars ע"ג האוטו בדיוק באותה תצורה כבר 3 שנים בלי הגנות ועד היום לא נגנב כלום.
מה שכן הברגים בחיבור ללד נפתחו לי לאחר נסיעה מהירה בשטח אז תוודא שהם סגורים חזק ואולי שווה להדביק עם לוקטיט אחרי שכיוונת אותם
מה שאני עשיתי בעבר עכשיו זה קבוע. הפגוש של הפאגרו הוא ברזל , במידה וזה ברזל זה רלוונטי.
את הלדים או הלד בר אתה מח ר קבוע לפלטה ברזל באורך המתאים והרוחב.לא יותר מרוחב הטמבון.
לזה אתה קודח שני חורים. בטמבון אתה קודח שני חורים .אלה יתפשו את הפלטה. מכניס ברגים מלמטה עם אומים ננעלים. בחלק שרואים שם פרפרים. ככה שרק צריך לפתוח להניח ולחזק את הפרפרים.בלמטה של הפלטה שמתי אוקולונים שייתנו קונטרה על הפגוש וזה לא זז.
לגבי החשמל. אני עשיתי חיבור מהיר בכבל קומקום.
ואז סדר הפעולות.
מוציא פלטה מהבגאז. פותח 2 פרפרים. מלביש פלטה. סוגר 2 פרפרים. פותמ מכסה מנוע. מחבר לחיבור המהיר שיושב קבוע כמובן וזהו.
זה נשמנ על הנייר הרבה אבל זה בידיוק 40 שניות.
לא נכנס לחיווט ומתג וכו כי לא שאלת.
מה לגבי "לשתול" אותו בתוך הגריל? ככה הוא יקרוץ הרבה פחות :)
מור
תחבר עוד פלאח ברזל עם הברגה מלמטה שיחסום את הגישה לברגים
לא כל כך הבנתי מה לרתך ואיפה...
אם הלד נטו לשטח,
רעיון שעלה לי זה לחבר אותו מאחורי המספר רישוי,
ואת המספר עם ציר לצינור העליון של הטמבון,
הגעת לשטח תרים את המספר ותאבטח.
סיימת? תוריד וסגור בורג,
ככה זה לא מושך את העין והיד של אלה שידם ארוכה..
חשבתי על זה, וזו אופציה, ואפילו נכנס שם יפה ברווח. העניין הוא שאני חושש שזה יהיה נמוך מדי ביחס לקרקע, ומרחק ההארה יוגבל בשל כך. קראתי פה איפשהו פעם שכמה שיותר גבוה יותר טוב, וזסה נשמע הגיוני למדי...
מה לגבי "לשתול" אותו בתוך הגריל? ככה הוא יקרוץ הרבה פחות :)
מור
פרט, הסבר, נמק, והבא דוגמאות. אתה מתכוון מאחורי הגריל? או לחתוך את הגריל?
ולכל מי שהציע חיבור פריק, תודה, אבל אני ממש מנסה להימנע מזה כל עוד יש ברירה. יוצא לי לא פעם להיכנס לשטח "בהפתעה" לאיזה שביל קצר בדרך לאינשהו, ואני אתעצל להתחיל להתעסק עם חיבורים. מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה :)
הכי טוב נשלף, לחיבור מהיר אתה יכול להשתמש בברגי פרפר שיסגרו על שתי אוזניים שתרתך לצינור, או בחבק עם שחרור מהיר שיהיה מוברג לרגליים וחובק את הצינור.
לגבי החשמל, יש אין ספור חיבורים מהירים.
ברגי טורקס, עם המוביל במרכז הבורג.
לא נפתחים עם אלן רגיל, ולא סוג המפתח שהמשתמש הקרימינלי המזדמן מחזיק בכיס.
גניסלב רונן
25-08-14, 21:46
הפתרון הקל וההגיוני לצרכים שהעלית הוא תושבת מגנט....
הוא לא רוצה נשלף. הפיתרון של דורון נשמע לי מעולה, ברשותך אאמץ אותו לטובת פנסי הלד שהזמנתי.
ממש לא לרתך (אני נגד ריתוכים ברכב..) אני מדבר על חיבור פלאח נוסף (פח שישמש כמעטפת ויגן כל הברגים הקיימים) ויחובר עם ברגים שהגישה אליהם קשה (זה יהיה קשה גם לך...)
יש מצב אתה מעלה תמונה/סרטון שלו בפעולה בלילה? אני גם מחפש (במידה ואתה מרוצה, אשמח ללינק :))
כשיהיה מחובר, וודאי.
בנתיים ברגי הטורסן נשמע כמו רעיון מעולה, רק חסר למצוא כאלה עכשיו...
liontamer84
26-08-14, 09:50
לא רוצה לבאס, אבל בכל לדרמן שמגיע עם ביטים היום, יש גם ראשים לברגי טורקס...
לא עם מוביל באמצע
Sent from my iPhone using Tapatalk
ממש לא, אם מדובר בבורג טורקס עם הפין באמצע ההברגה, אין ללדרמנים דרך לפתוח אותה.. ויש לי לדרמן חדש SURGE
הכל טוב ויפה... רק לך תמצא ברגים כאלה...
הכי החשוב...
אתה מרוצה מהמוצר? מאיר טוב? הכל עובד?
שלח לינק לקנייה, בבקשה..
לא רוצה לבאס, אבל בכל לדרמן שמגיע עם ביטים היום, יש גם ראשים לברגי טורקס...
לא לאלו עם המוביל ולא למידות הגדולות.
יש בעלי אקספרס אומי אבטחה עם פטנט.
חפש m8 anti theft nuts
הותקן היום, כרגע עם הברגים המקוריים. עכשיו אתחיל להתעסק בחיפוש ברגים מתאימים ומאובטחים. תמונות יהיו מאוחר יותר.
לא יודע אם הכתובת במיקום שלך עוד עדכנית, אבל אם אתה באיזור ת"א יש את בית הבורג ביצחק שדה.. הכל מהכל..
לא יודע מה מופיע שם, אבל אני אילתי מאז ומתמיד...
לא יודע מה מופיע שם, אבל אני אילתי מאז ומתמיד...
מעניין, זו יתרון או חיסרון ?
GodsFather
27-08-14, 13:39
תלוי בחיבה שלך לצרפתים
זה לא שונה, גם תל אביב מוצפת.. אתה הולך בשדרות רוטשילד ומרגיש שאתה התייר..
זה לא שונה, גם תל אביב מוצפת.. אתה הולך בשדרות רוטשילד ומרגיש שאתה התייר..
אבל לא בצרפת... באפריקה.
מעניין, זו יתרון או חיסרון ?
צרפתים, אפריקאים, העיקר שאני גר קרוב לסמי.
הכוכב הכחול
27-08-14, 16:01
יש המלצה ללד בר איכותי?
אני הזמנתי את זה:
http://www.ebay.com/itm/251589207946?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
הגיע מהר (שבועיים בדואר שליחים), נראה מאוד איכותי. היום אצלם כמה תמונות בחושך בשטח. זה לא מהאיכותיים ביותר שיש, אבל הם עולים כפול ומשולש בגודל הזה.
נשמח לווידאו אם זה לא מוגזם לבקש : )
בכל ההתקששות בין תאורת אלומה צרה לאלומה רחבה, לדעתי מה שהכי חסר בתאורת רכב הסטנדרטית הוא הרחבת סקטור הכיסוי, ולא הטווח.
פנסי רכב מאירים אפקטיבית לטווח שאנחנו רואים יעיל בעין אנושית.
התקנתי 2 זרקורי לד חזקים שאמורים להיות אלומה צרה, וכיוונתי אותם רבע סיבוב החוצה מהמרכז.
האפקט חזק מאד, תאורת הכביש או מרכז הנתיב גם ככה היתה טובה, וקיבלתי תאורה מעולה גם לצידי הדרך בטווח גדול מאד.
זה משהו שלא מקבלים מגשר תאורה שלא עולה מאות דולרים.
בכולם יש פשרה של מעט לדים לאלומת היצף, והשאר קדימה, או רק היצף, אבל לא חזק במיוחד.
בוודאי שמקבלים דורון,
רק צריך לשים את הלד בר מעל השמשה ולא על הפגוש.
אתה תקבל הצפה יפה גם בצידי הרכב.
ואם כבר לד בר אז ללכת על ה240וואט ולא על הקטנים יותר.
חוץ מזה בלדים הסינים הללו גם כשקונים יחידה שכתוב עליו 'ספוט' היא לא מתקרבת למיקוד ולחדירה למרחק כמו ההלוגן של הלה לדוגמא. הנטייה של הלד היא בכל מקרה לתאורה מפוזרת... אלא אם השקעת בפרוגקטור לד של ריגיד או אחת החברות היוקרתיות שמשקיעות באופטיקה והרפקלטור שאכן מצליח למקד את האור מהלד.
הנטייה של הלד היא בכל מקרה לתאורה מפוזרת...אלא אם השקעת בפרוגקטור לד של ריגיד או אחת החברות היוקרתיות שמשקיעות באופטיקה והרפקלטור שאכן מצליח למקד את האור מהלד.
זה בדיוק מה שאמרתי.
והגשרי תאורה שהראו כאן הם לא כאלו.
ובשביל לקבל תאורה טובה יותר קדימה והצידה, עדיף לדעתי 2 פנסי לד חזקים שמוגדרים אלומה, ולכוון אותם קצת הצידה מהמרכז מאשר גשר לד בינוני.
9063890639906409064190642
מצורפות תמונות מהלילה. ללא אור בכלל - חושך שחור משחור. יש השוואה בין אורות מעבר של הרכב ללד בר דולק לבד.
זה אולי לא המשוכלל ביותר, או הטוב ביותר, אבל בשליש מחיר מאלו, הוא לגמרי מספק אותי. רואים מספיק כדי להיכנס לשטח בלילה, וזה בדיוק מה שהייתי צריך.
יפה מאוד אבל חשבתי שיאיר גם יותר קדימה/רחוק.
בשתי התמונות הראשונות, אין הבדל במרחק, עד לרכב שמלפנים...
חבל.
אבל אין מה לעשות.
ב-SEMA, ראיתי את ההבדלים (זה לצד זה) בין הסינים לאיכותיים, שעולים פי שלוש ויותר... you get what you pay for
חבל.
אבל אין מה לעשות.
ב-SEMA, ראיתי את ההבדלים (זה לצד זה) בין הסינים לאיכותיים, שעולים פי שלוש ויותר... you get what you pay for
זה לא רכב, אלו שני פנסי רחוב, שנמצאים יותר מחצי קילומטר משם.
אפשר אולי לכוון לו את הזווית כדי שיתן קצת יותר קדימה, אבל עכשיו הוא מאיר מעבר לאורות הדרך של הרכב, ומשמעותית חזק מהם. מספיק לי.
חבל.
אבל אין מה לעשות.
זה לא רכב, אלו שני פנסי רחוב, שנמצאים יותר מחצי קילומטר משם. אין כלום לפני הרכב בתמונות האלו.
אפשר אולי לכוון לו את הזווית כדי שיתן קצת יותר קדימה, אבל עכשיו הוא מאיר מעבר לאורות הדרך של הרכב, ומשמעותית חזק מהם. מספיק לי.
אה...
וואללה!!
לא שמתי לב.. אחרי שאמרת התעמקתי בתמונות...
אז כמה שיפר המיתקן הזה את המרחק, משום שכמות/עוצמת האור נראית נהדר. רק חשבתי שלא מאריך את האלומה למרחק, לקדימה..
אתה יכול לערוך עוד סידרת צילומים עם איזה סמן בגבול האור הנמוך, גבוה רגיל והלדים?
מאוד יעזור להעריך את המרחק..
תודה.
מוכיח את הטענה של ד ו ר ו ן.
אבל פשוט תהנה מזה לא צריך להגזים.
Sent from my XJ
התמונות האלה מוכיחות בדיוק ההפך ממה שדורון אומר.
האור פה גם עובר משמעותית את האלומה של פנסי הרכב וזה עדיין בטווח הראייה האפקטיבית , וגם נותן פיזור מעולה לצדדים. וכל זה מלד-בר שעולה פחות מ300 שקל.
קניה מעולה לדעתי!
תתחדש.
לדעתי זה נראה אפקטיבי לנסיעת שטח.
מאיפה קנית?
יש לינק בתגובה 32.
באחד הלילות הקרובים אנסה לעשות סדרת צילומים שתמחיש יותר את ההבדל במרחק, וגם את ההבדל ברוחב, ששדמעותי בהרבה ולא הצלחתי לתפוס במצלמה של הסמארטפון, כפי שהציע ברנרד.
התמונות
תתחדש.
איזה תמונות?
התמונות האלה מוכיחות בדיוק ההפך ממה שדורון אומר.
האור פה גם עובר משמעותית את האלומה של פנסי הרכב וזה עדיין בטווח הראייה האפקטיבית , וגם נותן פיזור מעולה לצדדים. וכל זה מלד-בר שעולה פחות מ300 שקל.
קניה מעולה לדעתי!
תתחדש.
לא נפתחו התמונות בטאפטוק..
לדעתי זה מוכיח בדיוק את הנקודה שציינתי, שלא הרווחת בטווח ביחס לאור גבוה, ואין לך כיסוי טוב יותר במפתח.
הרווח הוא בתאורה טובה בהרבה במרכז גזרת התאורה, אבל שם גם ככה האור מכוסה ע״י פנסי הרכב בצורה טובה.
הם לא מאירים יותר רחוק מהאורות הגבוהים, אלא יותר רחב בטווח הקרוב.
שים לב שההשוואה היא לאור מעבר, לא לאור הגבוה.
אצלי, עם שני זרקורי לד 51w, אלומה (כמו אור גבוה), ולא רוחב כמו אורות מעבר, שמכוונים מעט הצידה, התאורה טובה בהרבה בטווח הרחוק ממה שרואים כאן.
אני מקבל את הרחבת גזרת התאורה אבל בטווח של האורות הגבוהים.
עד שנראה הבדלים עם פילונים/ציינים למרחק, לא נוכל לראות כמה ההבדלים קיימים.
בנתיים, לפי התמונות הקיימות וההתרשמות של OFF-ROAD (מה שמו? חשבתי גיל אבל טעיתי.. כנראה) בעצמו - נראה לי קנייה מצויינת. השיפור משמעותי לפי כל קנה מידה.
ובכל זאת, ממתין לתמונות השוואה..
הלד שלו מכוונים נמוך, אם הוא ירים אותם טיפה הם יעברו בהרבה את האורות הגבוהים.
אני גם רציתי להזמין זרקורים עם אלומה ובסוף הזמנתי שטיפה אחרי שראיתי אותם עובדים.
אם הייתי רואה את המחיר של הלד באר הזה כבר הייתי מזמין אותו במקום .
וברנרד, ניתן לראות בבירור את ההבדל, תסתכל בתמונה הראשונה עם האורות הרגילים ותגיד לי אם אתה רואה את הסיבוב שמאלה בסוף.
או את הגבעה מצד ימין.
הלד שלו מכוונים נמוך, אם הוא ירים אותם טיפה הם יעברו בהרבה את האורות הגבוהים.
איך אתה יודע מה הזוית?
שמי עודד.
דורון צודק בכך שהטווח למרחק, ביחס לאורות הדרך, לא גדל במיוחד. מה שכן, בטווח שהיה קיים יש עכשיו הרבה יותר אור, והמפתח לצדדים גדל משמעותית. אנסה לצלם בסופהש סדרת תמונות שתמחיש יותר את הפעולה של הפנס:
אור מעבר, שם אובייקט בקצה שלו.
אור דרך, האובייקט הקודם במקומו, שם אובייקט נוסף בקצהו.
לד בר פועל לבדו, שני האובייקטים ממוקמים כקודם.
לגבי הרוחב, אצטרך לראות איך אני מצלם מלמעלה או מרחוק (אולי פנורמה?) כדי להמחיש את השינוי ברוחב.
אם אתם רוצים עוד משהו, זה הזמן לומר.
איך אתה יודע מה הזוית?
לפי התמונה הראשונה עם הלד בר.
לא צריך למדוד כדי לראות שהוא מאיר את הרצפה צמוד לרכב.
זווית ההארה של אלומת השטיפה היא כ60 מעלות,
אם הלד בר היה מקביל לרצפה (לא שהוא צריך להיות) היה הפרש של כמה מטרים מהרכב לקו הראשון של האור.
בקיצור, לדעתי אתה יכול להרים אותו עוד מעלה או שתיים ולהרוויח עוד כמה מטרים.
אבל גם ככה עדיין רואים משמעותית יותר טוב.
הרכב לא זז לכל אורך הצילום.
אורות דרך. שימו לב לכיסא בקצה האור. נסעתי לאחור עד שכבר כמעט לא נראה מהקוקפיט, וזו הייתה נקודת הייחוס. צולם משתי זוויות, צמוד לדלת הנהג ומאחורי ומשמאל לרכב
90665
90666
אורות מעבר
90667
90668
לד בר (בזווית הישנה, ולאחר הרמה של הפנס בכמה מכלות)
90669
90670
90671
90672
קיר חול מימין לרכב. השוואה מול אור מעבר ללד. שימו לב לפיזור הצידי. לא הצלחתי לתפוס תמונה שתיתן פרספקטיבה על המרחק.
90673
90674
שורה תחתונה, אני מבסוט. לא נוהג ראלי עם הרכב, וודאי שלא בלילה. לתנועה במהירות סבירה, ולשטח טכני, זה נותן מעל ומעבר. הבעיה היחידה שאני רואה תתעורר אם אנסה לנווט ולחפש שבילים ופניות במרחק כדי להתאפס.
GodsFather
29-08-14, 22:21
תוסיף לך פנס לד קטן מחובר למראות צד והנה לך פתרון לצדדים, אם אתה לא רוצה לשים פנסים על הגג.
נראה מעולה
נכון.
נראה אחלה.
שווה כל גרוש ובוודאי את המחיר ששולם..
boaz avrahami
29-08-14, 23:31
שאלת השאלות היא העמידות למיים.
קראתי קצת ביקורות על חלק מהפנסים הזולים שהם אינם אטומים כראוי
שאלת השאלות היא העמידות למיים.
קראתי קצת ביקורות על חלק מהפנסים הזולים שהם אינם אטומים כראוי
הממממממ אם ככה, שווה בדיקה באמת..
snirjeepdreamer
30-08-14, 20:34
לפי הלינק שצירפת מחיר המשלוח שווה למחר הקניה. כלומר כ- 500 ש"ח
האם יצא לך לברר עם המוכר האם קיימות אפשרויות שילוח זולות יותר ?
אצלי מופיע 260 מוצר + 163 משלוח לקישור שלו.
יש עוד אופציות:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=120W+24%22+Led+Spot+Flood&rt=nc&LH_BIN=1
אני הזמנתי כזה, 32 אינץ'. 130 דולר עד הבית.
הגיע תוך 10 ימים עם שליח עד הבית, וזה עוד בגלל שפעם אחת שהוא בא לא היה אף אחד בבית לקבל את החבילה.
http://www.ebay.com/itm/161022178794?_trksid=p2059210.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
אני הזמנתי כזה, 32 אינץ'. 130 דולר עד הבית.
הגיע תוך 10 ימים עם שליח עד הבית, וזה עוד בגלל שפעם אחת שהוא בא לא היה אף אחד בבית לקבל את החבילה.
http://www.ebay.com/itm/161022178794?_trksid=p2059210.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
ובמבחן התוצאה? יש תמונות?
הייתי שמח לחזור לשאלה המקורית, אייך שומרים שלא יגנב ?
אני קבלתי גם השבוע את שלי 32 אינטץ
הכוונה להתקין גבוה על הגג בגגון ולא לפירוק מהיר. קבוע.
אייך מאבטחים אותו ?
ובאותו נושא ? יש כיסוי בד שקצת יסתיר אותו אבל בהפעלה עדיין יתן אור לא רע ? (אפילו 70% יצא החוצה)
הכוכב הכחול
02-09-14, 11:59
יש כיסוי בד שקצת יסתיר אותו אבל בהפעלה עדיין יתן אור לא רע ? (אפילו 70% יצא החוצה)
קח גרביון שחור של האישה
שחור ושקוף באותה המידה..
לא כ"כ מבין מה הבעייה..
אם לא לפירוק מהיר, שים אומים רגילים ותרביץ שני "פיקים" עם רתכת.. עניין של דקה (רק שלא יפרקו ויגנבו את כל הגגון בגלל זה).
מאוד ממליץ ל מניסיון של אחרים, לפני הגשמים והשטיפות..
פרק אותו אטום עם סיליקון וסגור.
אחרי שהלכות תכנס לפנס יהיה מאוד קשה להחזירו למצב המקורי הנקי.
מוטי טויוטה
13-09-14, 17:12
אז עמיד במים?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
למישהו יש נסיון עם הפנס הזה?:
http://www.ebay.com/itm/7-INCH-36W-CREE-LED-LIGHT-BAR-WORK-Flood-Beam-SPOT-LAMP-OFFROAD-Truck-4x4-BF00-/281398023900?pt=UK_CarsParts_Vehicles_Ca rParts_SM&hash=item4184a116dc
אני שוקל להחליף זוג 18W שמותקנים אצלי היום בזוג כאלה, מה דעתכם?
ספציפית עם זה לא, לי יש עגולים 27w גם כן מסוג cree.
והם יותר ממספיקים.
מה גם שהמחיר ממש טוב, בדיוק כמו שעלו לי העגולים.
אני הייתי הולך על זה .
מוטי טויוטה
31-10-14, 11:59
יש משלוח לארץ? בכמה?
אני לא ליד המחשב אבל אם אני זוכר נכון העלות היא 160 לאחד כולל.
cree הוא יצרן האמיטרים (הנורות) בכולם...
אני יודע שCree זה יצרן הנורות עצמן, הסינים רק מרכיבים את הכל ביחד.
אבל הוא לא היצרן בכולם, יש גם של אפיסטר, ושל cob.
מה שטוב בCree זה שהם מוציאים הכי הרבה lumen לwatt... (באור לבן כמובן)
מוטי טויוטה
31-10-14, 16:30
מה לגבי אטימות למים חברים? מישהו שבמחשב ולא בסמארטפון יכול להגיד כמה עולים הפנסים האלו שלמעלה ה7 אינטש? תודה רבה
מה לגבי אטימות למים חברים? מישהו שבמחשב ולא בסמארטפון יכול להגיד כמה עולים הפנסים האלו שלמעלה ה7 אינטש? תודה רבה
כמו שנרשם מקודם, 160 כולל משלוח, ליחידה.
האמת שזה פי 2 משלי כשאני חושב על זה.
בנוגע לאטימות
הם טועני ל IP67.
בינתיים שלי אטומים לגמרי.
מוטי טויוטה
31-10-14, 16:44
פי שתיים במחיר? מה יש אצלך? אפשר קישור?
92552
כמו שאמרתי מוטי 160 ליחידה...
גיל, כל עוד הם לא כותבים את דגם האמיטר אני לא מאמין יותר מדי לנתונים שלהם... גם כאן הם כותבים:
12PCS*3W high intensity CREE LEDs
http://www.ebay.com/itm/191204011894?_trksid=p2060778.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
המחיר עלה, אני קניתי אותם ב160 ש"ח כולל.
לא מבין מה אתה רוצה ממני OPL. בסך הכל אמרתי לך שאני מבסוט על שלי וגם אצלי האמיטרים הם של cree.
בדגם שהתייעצת לגביו יש 3 אמיטרים יותר בכל יחידה. מה שאומר שהוא אמור להיות חזק יותר בהנחה שהוא של CREE.
הם טוענים ל 1800 lumens ליחידה (אצלי)
במציאות , קצת מעל 1600, גם טוב.
בהצלחה לך חבר.
היי אני לא כועס או לא מסכים איתך או משהו... הכל סבבה...
התבלבלתי בהתחלה, יש לי כרגע את מה שיש לך. אני פשוט רוצה לעלות רמה ומחפש מישהו שקנה כזה בדיוק לשמוע את דעתו.
92553
מוטי טויוטה
31-10-14, 17:13
אשמח לשמוע איך חיברתם התקנתם מתח מפסק וכו
ב28W הצירכה הינה כ4.5 אמפר אם אני זוכר נכון. זה מספיק נמוך ולא צריך ממסר. אני השתמשתי ב:
http://www.ebay.com/itm/Toggle-Switch-Rocker-Control-On-Off-New-Red-12V-20A-Car-Auto-Cover-LED-SPST-EN24-/311028368641?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item486abc4501&vxp=mtr
92554
המתח מגיע מכאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/82968-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA
חושב לקנות לד בר קצת יותר רציני משניים קטנים שיש לי היום.
ראיתי את זה שיש לו לדים 10W עם רפלקטורים גדולים, מדורג IP68 ומאושר CE
http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-CREE-120w-light-bar-8600lumen-output-17inch/793513168.html
מישהו יכול להמליץ על משהו אחר גג 1000 ש"ח בארץ?
אני נוסע עם 2 לדים 51w. סיני, שנותן עוצמת תאורה גדולה מהפנסים הראשיים.
לחבר יש 27w, ההבדל גדול מאד.
לדעתי חפש משהו רציני יותר מאשר 27 לקדמי.
אצלי יש 2 27 שמשמשים כתאורת עבודה אחורה.
בצילומים יש אורות גבוהים לבד, והלדים לבד.
9256192562
לפני חודשיים הרכבתי על הגגון כזה 32 אינטץ 180W
מדהים ! אני נוסע בלילה והכל מולי כמו אור יום.
מאחור שמתי 18W כפנס רוורס.
עכשיו, כבר השתגעתי :) קיבלתי אתמול עוד אחד להטמיע בגריל מקדימה.
שורה אחת (נמוך) 20 אינטץ 120W
ויש לי בדרך עוד 3 פנסים של 40W שעוד לא החלטתי מה לעשות איתם (אולי נרכיב על הפרייוט של האישה :) )
כולם אצלי מחוברים ע"י מפסק 3 מצבים
1. למעלה הפעלה
2. אמצע כבוי (טסט ועוד..)
3. למטה. מופעל ביחד עם האורות הגבוהים
אני מדמיין עוד שבוע לאחר ההתקנה של הנוסף אייך ירגיש נהג בנתיב השמאלי בכביש 6 החשוך
שיקבל ממני הבזק ושטיפת אור שיזוז לנתיב הימני :)
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לנסות את מה שכתבת בפסקה האחרונה.
מה הספק האלטרנטור שלך?
לפני חודשיים הרכבתי על הגגון כזה 32 אינטץ 180W
מדהים ! אני נוסע בלילה והכל מולי כמו אור יום.
מאחור שמתי 18W כפנס רוורס.
עכשיו, כבר השתגעתי :) קיבלתי אתמול עוד אחד להטמיע בגריל מקדימה.
שורה אחת (נמוך) 20 אינטץ 120W
ויש לי בדרך עוד 3 פנסים של 40W שעוד לא החלטתי מה לעשות איתם (אולי נרכיב על הפרייוט של האישה :) )
כולם אצלי מחוברים ע"י מפסק 3 מצבים
1. למעלה הפעלה
2. אמצע כבוי (טסט ועוד..)
3. למטה. מופעל ביחד עם האורות הגבוהים
אני מדמיין עוד שבוע לאחר ההתקנה של הנוסף אייך ירגיש נהג בנתיב השמאלי בכביש 6 החשוך
שיקבל ממני הבזק ושטיפת אור שיזוז לנתיב הימני :)
שלח לינקים למה שקנית - אני מתלבט את עצמי לדעת פה...:(.
יש כ"כ הרבה סינים - רוצה לקנות משהו שיודע שעובד טוב..
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לנסות את מה שכתבת בפסקה האחרונה.
מה הספק האלטרנטור שלך?
תודה
למה זה קשור לאלטרנטור ?
אני לא מפעיל את התאורה שעות
במקסימום במצטבר חצי שעה בטיול
יכול לעשות נזק ?
זה לא קשור לכמה זמן אתה מפעיל את התאורה.
הספק האלטרנטור צריך להיות גבוה מסך הספק הצרכנים הפועלים.
אחרת המצבר שלך יתרוקן גם תוך כדי נסיעה, האלטרנטור תמיד יהיה במצב טעינה , והחיים של שניהם יתקצרו משמעותית
GodsFather
23-11-14, 13:15
אני חושב שמה שMMR ניסה לומר במשפט הראשון שלו ואני אחדד ברשותכם, הוא שההתלהבות שלך (כנף שבורה) מזה שתצליח לסנוור נהג אחר והוא יבהל בכביש 6 (או בכל כביש לצורך העניין) אינה משהו להתגאות בו....
לגבי עניין האלטרנטור, הצדק עם גיל - אתה יוצר עומס על המערכת ועדיף שההאלטרנטור יהיה חזק יותר מסך כל הצרכנים.
boazgutman
23-11-14, 16:23
מחזק את נושא צרכה מהאלטרנטור. אם תחבר OBID II אתה יכול לבדוק אחוז צריכה מהאלטרנטור בכל זמן נתון.
המלצה שלא יעלה על 90 % אחרת יתחיל לגרום לבלי על האלטרנטור.
ועל מערכת החשמל ( מומלץ בחום התקנה דרך פיוס סלוובלו וממסר)
בהצלחה לכולם... ללא ספק הלדים פותחים את הכייף שבטיולי לילה ספונטניים לממש חוויה...
GodsFather
23-11-14, 20:33
סע פעם בירח מלא בלי שום תאורה, עולם אחר.
דילים על לד ברים לבלאק פריידי מישהו?
אני חושב שמה שMMR ניסה לומר במשפט הראשון שלו ואני אחדד ברשותכם, הוא שההתלהבות שלך (כנף שבורה) מזה שתצליח לסנוור נהג אחר והוא יבהל בכביש 6 (או בכל כביש לצורך העניין) אינה משהו להתגאות בו....
מה קרה אנשים ? אין קצת חוש הומור ?
אתם באמת חושבים שזו מטרת ההתקנה ?
ואגב, טיול לאור ירח מלא ללא תאורה.
עשיתי כמה וכמה כאלה בצבא. אכן חוויה מדהימה
מה קרה אנשים ? אין קצת חוש הומור ?
אתם באמת חושבים שזו מטרת ההתקנה ?
ואגב, טיול לאור ירח מלא ללא תאורה.
עשיתי כמה וכמה כאלה בצבא. אכן חוויה מדהימה
למה חוש הומור?
אני דווקא בעד - בלי להיות יותר מידי יפה נפש..
כל הדבילים האלה שנתקעים לך במסלול השמאלי על 89 קמ"ש... מה הבעייה עם אור חזק ו/או פצפצה מחרישה, על מנת לסלק אותם מהדרך?
וכל הטפות "יום הדין" האלה - "יבהל ויעשה תאונה"... תעשו לי טובה... באמת..
לפני שנים (בכרמל "גילבוע" שלי) היה מותקן אור רוורס עם מתג (אז לא באו "אורגינל"), שהיה יעיל מאוד נגד כל אלה שמשאירים את האור הגבוה דולק כל הזמן.. כדי שיוכלו לראות טוב...
עדיין אין לינקים לפנסים MMR
קצת תמונות של לד בר 33 אינץ. הוא ממוקם קצת נמוך אז הוא מאבד לא מעט מהיכולת. בתמונות יש אור רגיל, אור גבוה והלד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.