התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פחית מגן פלאנג' בקאקס

tallevi
30-08-14, 12:30
90677הפחית הזאת היא חלק מהפלאנג שמחובר לסרן. המצב הנוכחי הוא שהיא משוחררת ויכולה להסתובב ביחס לפלאנג' או יותר נכון לעמוד כנגד המחזיר שמן בכניסה לסרן ביחס לפלאנג' שמסתובב.
אמורה להסתובב ביחד עם הדרייבשפט או לא?? (אני כמעט בטוח שלא...)

הסימפטום כמובן הוא רעש מחריש אוזניים מהאזור שבא והולך בזמן נסיעה.

תודה למגיבים,

טל.

ד ו ר ו ן
30-08-14, 12:38
בכל הרכבים שאני מכיר, היא מסתובבת עם הפלאנג׳, ובמקרים שהיא השתחררה(וזה קרה), היא מרעישה מאד.

טל חסיד
30-08-14, 13:05
הפחית הנ"ל מסתובבת אם כל הציר ותפוסה בלחץ, בתוך הפחית יש( ברוב הרכבים)מנגב אבק ששומר שלא יעבור גיפה לתוך מחזיר השמן של הדפרנצייל
טל

שים לב שלא קיבלה מכה ויתעקמה במידה וכן המנגב לא יעבוד טוב וכדאי להחליף לפני שיווצר נזק גם למחזיר שמן.

tallevi
30-08-14, 13:39
כמו שחשבתי.

המנגב הוא חלק מהמחזיר ואתה צודק הוא בא במגע עם הפחית ומונע כניסת זיהומים פנימה.
יש לי אפשרות טובה מבחינת הגישה ובאופן תאורטי, נראית לי לא רעה בכלל, לתת שלוש ארבע פיקים קטנים בהיקף וכך לחבר אותה חזרה לפלאנג' פור גוד.
מה אתם אומרים?

טל.

טל חסיד
30-08-14, 14:41
פיק לא טוב עלול לתת חור בעובי כזה של פחית, אם לא מפרקים גם עלול לעשות נזק למחזיר שמן/מנגב אבק ולציר שהוא מסתובב אליו, נסה לעוות את החור של הפחית+לוקטיט טוב ורוב הסיכוי שיתפס , אם לא ניתפס בגלל שחיקה של החור שקול החלפה של הפחית לחדשה. לא אמור להיות יקר
טל

- - - Updated - - -

פיק לא טוב עלול לתת חור בעובי כזה של פחית, אם לא מפרקים גם עלול לעשות נזק למחזיר שמן/מנגב אבק ולציר שהוא מסתובב אליו, נסה לעוות את החור של הפחית+לוקטיט טוב ורוב הסיכוי שיתפס , אם לא ניתפס בגלל שחיקה של החור שקול החלפה של הפחית לחדשה. לא אמור להיות יקר
טל

- - - Updated - - -

טל

ד ו ר ו ן
30-08-14, 14:49
אם זה מרעיש, זה בשלב שהחור גדל והפחית רוקדת, ועיוות של החור יחזיק מעט מאד לדעתי.

אני הייתי מנסה עם פיק, למרות שזה מאד דק ועדין, כמו שטל ציין.

אין לך מה להפסיד, בכל מקרה בשלבה הבא הוא החלפה.

טל חסיד
30-08-14, 16:25
טל

tallevi
30-08-14, 18:41
טל

לפרק את הפחית אומר לפרק את הפלאנג' מהמקום, זה קצת עבודה העדפתי ללכת על כמה פיקים, (הפחית לא ממש דקה). יש לי הרגשה שאני לא אציק לכם בנושא להרבה זמן..

תודה על העזרה.

טל.

lior_b.s
30-08-14, 22:33
רתכת CO2 פותרת את הבעיה, 2 פיקים קצרים ותשכח ממנה.. מניסיון!

ליאור

tallevi
12-06-15, 17:00
עדיין מחזיק מעמד...ולמי יש רתכת CO2 בבית...?!

טל.

shachar
12-06-15, 19:28
ליד מודיעין.... ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

tallevi
14-06-15, 23:17
כבר לא אקטואלי...

-->