אופיר_
02-09-14, 12:07
שלום לכולם!
אחרי שוטטות ארוכה באינטרנט ננעלתי (די) סופית על שני דגמי רכבים שמעניינים אותי.
1.ג'יפ ליברטי בנזין (אחרי שהבנתי שהדיזל פועל כמו טרקטור)
2. סובארו פורסטר 2000 סמ"ק.
גילוי נאות, אני חובב מושבע של JEEPו מצאתי ליברטי 2007 במצב מעולה ובמחיר סביר מאוד.
כרגע ברשותי סוזוקי ג'ימני שאני נאלץ למכור בצער רב! (אם היו מאריכים אותו ב20 ס"מ לא הייתם שומעים עלי..)
אני יודע שלהחזיק ג'יפ משמע, לא לקוות לצריכת דלק טובה, אבל מנוע 3.7 באמת מדאיג אותי ובכלל עלות התחזוקה
הכללית של הרכב הזה.
מצד שני הפורסטר נראה כרכב אמין, זללן פחות, ובעל המלצות טובות מכל העולם וכמובן 4X4.
אני מכיר בשונות בשני הרכבים אבל ההתלבטות נובעת מכך שאם לא יצא לי ליסוע הרבה בשטח, האם עדיין כדאי
ללכת עליו.
הרכב ישמש לנסיעות לים, הרי הכרמל, ומדי פעם גולן או מדבר (סיפור של פעמיים בשנה בערך).
אנחנו משפחה בת 3 נפשות (תינוק) וכלב גדול.
ייתכנו מסלולים קשים בעתיד.
מתכוון להחזיק לתקופה ארוכה.
ובעיקר ייתכנו (ואף רצויים) שיפורים בעתיד
שאלת פיצול אישיות, אבל אשמח לדעות אמיתיות מבעלי ליברטי ודומיו, האם אני בכיוון הנכון או שאני קופץ מעל הפופיק
ולחכות עוד כמה שנים לקניית ג'יפ שיפורים?
תודה מראש על התגובות!
אחרי שוטטות ארוכה באינטרנט ננעלתי (די) סופית על שני דגמי רכבים שמעניינים אותי.
1.ג'יפ ליברטי בנזין (אחרי שהבנתי שהדיזל פועל כמו טרקטור)
2. סובארו פורסטר 2000 סמ"ק.
גילוי נאות, אני חובב מושבע של JEEPו מצאתי ליברטי 2007 במצב מעולה ובמחיר סביר מאוד.
כרגע ברשותי סוזוקי ג'ימני שאני נאלץ למכור בצער רב! (אם היו מאריכים אותו ב20 ס"מ לא הייתם שומעים עלי..)
אני יודע שלהחזיק ג'יפ משמע, לא לקוות לצריכת דלק טובה, אבל מנוע 3.7 באמת מדאיג אותי ובכלל עלות התחזוקה
הכללית של הרכב הזה.
מצד שני הפורסטר נראה כרכב אמין, זללן פחות, ובעל המלצות טובות מכל העולם וכמובן 4X4.
אני מכיר בשונות בשני הרכבים אבל ההתלבטות נובעת מכך שאם לא יצא לי ליסוע הרבה בשטח, האם עדיין כדאי
ללכת עליו.
הרכב ישמש לנסיעות לים, הרי הכרמל, ומדי פעם גולן או מדבר (סיפור של פעמיים בשנה בערך).
אנחנו משפחה בת 3 נפשות (תינוק) וכלב גדול.
ייתכנו מסלולים קשים בעתיד.
מתכוון להחזיק לתקופה ארוכה.
ובעיקר ייתכנו (ואף רצויים) שיפורים בעתיד
שאלת פיצול אישיות, אבל אשמח לדעות אמיתיות מבעלי ליברטי ודומיו, האם אני בכיוון הנכון או שאני קופץ מעל הפופיק
ולחכות עוד כמה שנים לקניית ג'יפ שיפורים?
תודה מראש על התגובות!