צפייה בגרסה מלאה : Article: מבצע: קפיצי Lovells אוסטרליה, חיסול מלאי
הטבות ג'יפולוג
02-09-14, 23:03
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3394-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%99-Lovells-%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%9C%D7% 99%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99
אחרי בירור קצר עם היבואן- אפשר לצנן את ההתלהבות, המחיר הוא לקפיץ בודד ולא לזוג...
לשיקולכם...
כתוב בידיעה שהמחיר הוא לקפיץ ובסוגריים כתוב המחיר לזוג-
עבור כל סרן נדרש זוג קפיצים.
שימו לב כי המחיר נמוך בכ-25%-30% ממחיר השוק...
סביון
אתמול בערב היה כתוב מחיר לזוג.
עכשיו זה כתוב ברור...
לפחות עבור המוסו שלי יצא לי יותר זול לטוס לקרקוב בחורף, לקנות את זה ולחזור :)
http://www.escape4x4.pl/produkt/komplet-2-tylnych-sprezyn-2-medium-srr-100
המחיר לסט כמו לקפיץ יחיד במבצע (580 זלוטי = כ660 ש"ח)
גם ברוסיה יש :
http://tuningoff.ru/pruzhina-zadnyaya-lift-40mm-srr-100-ssang-yong-musso-8-1996-2002-p-32233.html
אני חייב לציין שזה קצת מקומם. ראשית הקטע של "זה המחיר ליחידה". זה מזכיר את המערכון של "זהו זה" על אתר החרמון- "רוצה נייר טואלט? זה עולה שקל. אה. אתה רוצה יותר מריבוע אחד? טוב, זה 50 שקל". אני אישית לא מכיר את הג'יפאי שקונה קפיץ בודד, וזו פסיכולוגיה בגרוש שמטרתה היא לגרום למחיר להיראות נמוך למראית עין. מעבר לכך, רגע...בעצם, אף אחד גם לא קונה רק זוג קפיצי הגבהה..אלא אם הוא אוהב ישבן, או פרונט, גבוה באוויר... מעבר לכך, עכשיו נכניס את פקטור המע"מ שמשום מה תמיד נשמט. אז זוג קפיצים יעלה בקירוב כמעט 1300 שקל. 2600 לרביעיה. שזה בעצם מחיר רגיל לחלוטין שגובים כיום על ארבעה קפיצי הגבהה. אז ניחא, גובים מחיר רגיל, אבל למה לציין שזה מחיר מיוחד לחברי ג'יפולוג? האם יש סיבה שLOVELLS יקרים בכמעט 30% מקינג ספרינג? ב"ים חלקי חילוף", חנות מקוונת שכל אחד יכול למצוא בגוגל רכשתי עכשיו עבור חבר קפיצי קינג. 520 ליחידה. ואף אחד לא סיפר לנו שזה במבצע, כי זה מחיר רגיל לחלוטין. הדרך הנכונה היא להימנע מה"סדנאות" שרואות בלקוח שק מזומנים, וללכת לחנויות חלפים רגילות לחלוטין, שלצד מסננים, פנסים ושמן מוכרות גם קפיצי הגבהה. אגב- קשה לטעון שאני סתם מקשקש, כי אני בעצמי בעליו לשעבר של סט של LOVELLS- וחשוב לציין לטובת כל רוכש כאן, שמומלץ בחום לבצע נסיעת מבחן על רכב דומה לפני רכישה, כי לטעמי לפחות מדובר בקפיץ קשה מאוד.
תומר,
אתה כותב מאוד יפה, טוב זו הפרנסה שלך, אבל מלא אי דיוקים קלים שנכתבים בביטחון מלא ובטון כתיבה כזה שגורם להם להרגיש אמת...
כבעלים גאה של טרופר בהווה ומוסו בעבר (וכמו בעלים של טראנו, פג'ארו Q ועוד) אין לנו מה לעשות עם 4 קפיצים,
אנחנו סובלים ממחלה שנקראת מוטות פיתול בחלק הקדמי, עוד זוג קפיצים יכול לשרת, במקרה הטוב, את חמותי.
לגבי העובדה שהמחיר המוצע הוא ליח', כנראה שיבואני הקפיצים למדו את זה מיבואני הצמיגים, כי גם בצמיגים המחיר הוא ליח' אף על פי שההמלצה היא להחליף תמיד זוג.
מחיר השוק לקפיצי הגבהה נע כיום, בארץ, בסדנאות סביב 750-800 ש"ח לקפיץ (לא כולל מע"מ) ואין קשר למחירים בחו"ל- ישראל זה ישראל וחו"ל זה חו"ל- אל תערבב.
ניחנת ביכולת אנגלית נפלאה, אי טכנופוביה ושליטה מלאה בישומי המחשב שמאפשרים לך לבצע הזמנות מחו"ל, יש כאלה שלא...
מוצר אחד יקר יותר ממוצר אחר כי מישהו החליט שהוא שווה יותר, עולה יותר, יפה יותר, יעיל יותר וכו' אם יש לקוחות הוא ימכר, אם לא אז לא.
לגבי נושא המע"מ, אתה צודק, יש נטיה בארץ להציג מחיר ללא מע"מ, יתוקן מיד.
סביון
סביון,
בלי קשר לזהות כותב התגובה שאליה הגבת, קח בחשבון שלי (דיסקו 2 עם סלילים גם מאחורה) אין מה לעשות עם זוג קפיצים אלא רק עם 4 ולכן העובדה שיש להם רק לסרן קדמי היא מבאסת.
בנוסף, המחיר שנתנו אכן דומה עד זהה להצעות שקיבלתי בסדנאות כאן בארץ.
עם זאת כל הכבוד על היוזמה, כן ירבו.
סביון - יש לך כאן אינטרס מסחרי מובהק- ואתה מסתיר אותו בצורה עלובה. מאוד. אתה מאשים אותי באי דיוקים - אז בוא נראה - למיטב זכרוני אתה מקבל משכורת מג'יפולוג ואני מהמר שאת המודעה למכירה של קפיצי LOVELLS לא פרסמת בקטע של לעשות ג'סטה לחבר ולשם חסדי שמיים. על העובדה שהם מפרסמים מחיר ליחידה אתה אומר "נו טוב, הם למדו מאנשי הצמיגים". אז הם לא אשמים, זה אנשי הצמיגים חרא. על נושא ארבעת הקפיצים אתה מביא כדוגמה רכבים שדורשים שניים, ואז הטכניקה הזאת , של לפרסם מחיר ליחידה, זה בעצם בסדר. אני מסתכל על רשימת הדגמים שהם מפרסמים ומשום מה רובם דורשים ארבעה קפיצים. אז בן אדם עם רנגלר, פטרול ושאר הדגמים שמפורסמים ברשימה שלהם בטח אומר "אם רק היה לי רכב עם מוטות פיתול..נו טוב, נשלם על ארבעה". ומעבר לזה, אנא, אל תעשה מהקוראים של האתר שלך מטומטמים רק בגלל שאתה מגן על מי שמפרסם אצלך. הם יודעים לפתוח מחשב ולהזמין חלקים מחוץ לארץ. ואגב, החנות שאת שמה כתבתי, שמוכרת הרבה יותר זול מLOVELLS נמצאת בקריות. שזה קצת צפונית לחיפה. זה לא בחוץ לארץ. נשבע לך.
"המלאי צריך לעוף ...."
"כול הקודם זוכה...."
על שאריות מלאי (כן כן זה שאריות מלאי ! ) צריך להיות מכירת חיסול .
מבחינתי SALE של 40% הנחה לפחות ממחיר השוק (לא מחירון יבואן).
גם מבצע (מיוחד לחברי ג'יפולוג) עם כותרת דרמטית הייתי מצפה להנחה של 18% .
מבחינתי, פחות מזה זאת מודעת פרסומת ולא אמורה להיות משווקת ע"י הנהלת האתר.
יש לנו הגולשים הוותיקים הערכה רבה לכל מילה כתובה (וגם בע"פ) של מנהלי האתר !!!
חשוב לשמור על אמינות זאת . אתרי ג'יפאים ננטשו ע"י הג'יפאים הוותיקים מסיבות של סתימת פיות (לא כאן המצב) או שיווק מוצרים נחותים אך שהכניסו רווח לבעל האתר.
(מי שרוצה יקבל בה"פ על איזה אתרים מדובר)
יום טוב
רענן
ד"א- במקום לתקוף על עיניינים טכניים, להסביר ששני קפיצים זה כן בסדר (כשכמעט כל הרשימה היא לדגמים שדורשים 4 קפיצים), לטעון ששיש אנשים שלא יודעים להזמין באינטרנט, וש"אלה מחירי השוק" (כשבפועל נסיעה קצרה לקריות מוכיחה אחרת), אתה יכול לעשות דבר שונה: לגשת לחברים הנחמדים מLOVELLS ולהגיד להם בזו הלשון:
"הגולשים שלי יודעים היטב להזמין באינטרנט, מבינים מחירי שוק של חלפים והרכבים שלהם דורשים ברובם 4 קפיצים, כך שהמשחקים האלה עם המע"מ, ה2 קפיצים והמחירים לא כל כך עובדים עליהם. ג'יפולוג היא קהילה ענקית וחזקה בעלת כוח קנייה עצום. אני מייצג את הקהילה הזאת והם לא פראיירים. אז תנו מחירים נורמאליים לגולשי ג'יפולוג ותהיו בריאים".
רענן כתב דברים מאוד נכונים. אם זו מכירת חיסול, מדוע למכור במחירים שהם בפועל מחירי שוק? ויותר גרוע-למה להציג את זה כחיסול? בפועל, זו מודעת פרסומת לכל דבר, המחירים אינם מחירי חיסול-והניסיון להציג אותם ככאלה פוגע ביושרה של האתר. אני לא חשוף כמובן לכיס ולתחשיבים של היבואן. אולי הוא קנה מאוד ביוקר ומבחינתו זו הנחה של 30%. אבל עדיין זה מאוד יקר ביחס לאחרים. ובפועל, כבעלים של סט של LOVELLS - אני חייב לציין שלא מדובר כאן בהבדל תהומי מול אחרים. זה לא בולם של פוקס לעומת בולם של מונרו.
תומר,
מאחר והידיעה מפורסמת בקטגוריית "הטבות גולשים" אז ברור שג'יפולוג מרוויחים, זה אפילו כתוב בצורה מאוד ברורה ומפורשת בראש הקטגוריה: "באם תממשו הטבה, מבצע או קופון בכל אחד מהגופים העסקיים המוצגים כאן, דרך הקישור מג'יפולוג, תתרמו בכך באופן ישיר להכנסות האתר ובכך תביעו את תמיכתם בג'יפולוג - ועל כך, תודה מראש! " אז להאשים באינטרס מובהק שמוסתר? נמוך ולא לעניין.
בטבלה, כתוב בצורה מאוד מפורשת לאיזה רכבים יש קפיצים ולאיזה סרן (קדמי/אחורי) אז נראה לי מיותר להתלונן על זה שהמחיר הוא לזוג, בעל רכב שצריך שני זוגות יסתדר עם החישוב (לגבי המחיר ליח' אני מסכים- תוקן בכתבה, כמו גם נושא המע"מ שהערת עליו בתגובה קודמת).
לגבי המחיר, זה המחיר והשוק חופשי, אם יש במקום אחר בזול יותר, אחלה. בטוח שיש מקומות שיסכימו למכור במזומן- ללא מע"מ, מה שיוזיל את המחיר עוד יותר...
ולגבי המשכורת שלי, לא שזה עניינך, אבל אני לא מקבל משכורת מג'יפולוג, העבודה בג'יפולוג נעשית בהתנדבות כי המקום הזה חשוב לי וחשוב לי שימשיך להתקיים!
סביון
I love the smell of napalm in the morning....
I love the smell of napalm in the morning....
נסחפת
תומר ידוע בכתיבה הצעקנית שלו ואני ידוע במזרחיות שלי
טוב, אולי לא לא כל כך נסחפת...
לכו לשתות בירה קרה בפחית או בקבוק...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
חברים... נסחפתם לגמרי.
ראשית, מדובר בפרסום מסחרי. מבצע לחברי האתר שנותן יבואן או מפיץ - והתנאים הם שלו. לא טוב? אתם יודעים לקנות יותר בזול? לייבא לבד מחו"ל? שתפו אותנו, ספרו לכולם, אבל למה לחרבן על פרסום מסחרי של מפרסם באתר, שעושה זאת עם כוונה חיובית?
ואבהיר למה אני מתכוון - ראשית תומר ידידי - העיתון שאתה כותב בו מתפרנס גם הוא מפרסום, ממש כמו ג'יפולוג. האם עולה בדעתך לכתוב את מה שאתה חושב על המפרסם או על המוצרים או על התמחור שלהם בגוף הפרסומת? אני חושב שלא. אני גם חושב שאם יש לך מה לומר אתה אומר זאת בכתבה שנמצאת במקומה. ולא בגוף הפרסומת. למה כאן זה בסדר מבחינתך? אתה מבין שזה בדיוק מה שגורם למפרסמים לא לפרסם באינטרנט? אתה מבין שיותר מבמפרסם או במוצר, אתה פוגע ישירות בג'יפולוג?
יותר מזה, למה אנחנו זוכים להנות מהידע שלך ומההיכרות שלך עם השוק רק כשזה בא בהקשר שלילי? מצאת דיל טוב לקפיצים - למה לא לשתף את כולם ולחכות שיהיה פרסום של יבואן על מחיר גבוה יותר? אם כולם ישתפו, והמחירים ב"שוק שמחוץ לשוק ה 4X4" יהיו מוכרים לכולם, זה יכול לגרום לשינוי, אולי. שתפו, אבל בפורום, שתפו - אבל בהקשר חיובי של עזרה לחברים, למה רק בהקשר שלילי של התנגחות במפיץ?
ולכולם - בא מפרסם, מציע מוצר טוב במחיר טוב, כן מבצע, לא מבצע, לא משנה - ובמקום לפרגן או לבקר עניינית את המוצר, נכנסים לדיון על מדיניות התמחור, על הטקסט שבפרסומת ואם הצעה של קפיץ אחד או זוג היא הטעיה או לא.... כי מי שמחפש קפיצים לא מבין לבד שהוא צריך ארבעה או זוג.. צריך לכתוב לו את זה בפרסום... אז מי עושה מהגולשים מטומטמים?
היו כאן באתר דיונים שונים על מחירי מוצרים שונים בעבר, אף פעם לא נמחקה או נחסמה הדעה הזו. רק תפסיקו להיכנס ליבואן / מפיץ / מפרסם לכיס. ממתי הרצון להרוויח תמורת שירות או מכירה של מוצרים זה דבר כל כך רע?
גם לי יש מה לומר על כל צורת התמחור של המוצרים בשוק ה 4X4 בישראל. אבל כשיבואן בוחר להעלות מבצע לגולשי ג'יפולוג, על גבי ג'יפולוג - אני מעדיף לפרגן לו ולא להפוך את הפרסום לבמה להתנגח בו.
אם תרשו לי ולא תאשימו אותי בסתימת פיות - אני אפצל את תת הדיון הזה לדיון נפרד ונשאיר את הפרסום "נקי" מהדיון הזה.
אסף.
שני הסנט שלי: המפרסם מושך אש ובצדק, על הפער בין המודעה הנלהבת הפונה באופן אישי אל גולשי ג'יפולוג ומבטיחה מכירת חיסול, ובין ההנחה הצנועה והשטיקים הזולים שנידונו למעלה.
לטעמי המפרסם פיספס את ההבדל בין פירסום במודעה כללית (שנראית ככה ופונה לקהל הרחב), ובין פניה אישית אל גולשי האתר שהם סוג של קהל משפחתי ומתמחה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.