התחברות

צפייה בגרסה מלאה : איפה או אצל מי הכי זול לבטח סופה

סופת המדבר
03-09-14, 20:31
בסוף החודש שעבר נגמר הביטוח
איפה הכי זול לעשות ביטוח לסופה פתוחה שנת 96 רשומה מסחרי
ביטוח חובה וג'
עד היום ההיתי מבוטח בשירביט היו הכי זולים

נמרוד
03-09-14, 21:15
יש אתר ממשלתי של השוואה בין ביטוחי חובה. תבדוק תראה מה המחיר הנמוך ותבוא עם זה לסוכן הביטוח שלך. רק לא ביטוחים ישירים.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Saar
03-09-14, 21:30
נמרוד,

גם גם אני לא הייתי מחובבי הביטוחים הישירים, אבל...
אצל סוכן מסויים הייתי מבוטח שנים עם הצירוקי. התקשרתי לקבל הצעת מחיר לפגרו, ביקשו 4500 ש״ח למקיף.
(ועוד 1900 ומשהו לחובה)
בשיחה עם אחד הישירים קיבלתי הצעה של 2600 למקיף ו 1700 בערך לחובה. נחש לאן הלכתי...

עכשיו יבואו אנשים ויגידו שאני לא אראה את הכסף במקרה הצורך, אולי, אבל מניסיון עם כמה מקרים של גביית יתר בזמן האחרון בהם לא ממש הרגשתי גיבוי של הסוכן, אני בהחלט חי בשקט עם הידיעה שאולי אאלץ להאבק עבור התשלום בעת הצורך.

asafpeleg
03-09-14, 22:02
מעניין איך אפשר לשנות רישום ממסחרי לפרטי.הסופה שלי רשומה כפרטי, אך נתקלתי בקושי למצוא סוכן שיבטח צד ג' כפרטי ולא מסחרי. מצאתי סוכן בצפון שביטח כפרטי, דרך האתר. זול יותר מכל הישירים. מקווה שלא אזדקק... אם תרצה פרטים, שלח ה"פ.

nirs
03-09-14, 22:15
יש שרשור שלם בנושא ביטוח פרטי/מסחרי.
אין שום הצדקה לבטח את הגיפים שלנו כמסחריים.
ביטוח הדיפנדר כפרטי חסך לי מעל 1000שח. לסיכום שווה להתאמץ.

סופת המדבר
03-09-14, 22:18
יש אפשרות לשנות ממסחרי לפרטי?
נכנסתי לאתר wobi לא מצאתי שם סופה באפשרויות בחירה

יונימוג אדום
03-09-14, 22:43
אצלי סיקס שנת 90 , מוגדר פרטי .
סוכני ביטוח ותיקים שאני עובד איתם נתנו הצעות לחובה סביב 1800 ש"ח וצד ג' 1100 , בביטוח ישיר : 1206 ש"ח לחובה וכ: 850 לצד ג' .
כמו כן בשיחות עם סוכנויות הביטוח השונות תמיד אבל תמיד שוקה התערב בשיחה , כן ממש כך נזכרתי בשוקה ויותר מפעם אחת .
שאר כלי הרכב שלי מבוטחים אצל סוכן - משאיות וטרקטורים .

אילן

boaz avrahami
04-09-14, 06:41
יש אתר ממשלתי של השוואה בין ביטוחי חובה. תבדוק תראה מה המחיר הנמוך ותבוא עם זה לסוכן הביטוח שלך. רק לא ביטוחים ישירים.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

בביטוח חובה ו ג׳ אני לא רואה יתרון גדול לסוכן...
וזה שנדפקת אצל ישיר לא מבטיח שלא תדפק גם אצל סוכן.
יש הבדל בין הסוכנים ויש גם הבדל בין הלקוחות...

-->