PDA

צפייה בגרסה מלאה : מעוניין לייבוא מארה"ב בולמים של פוקס / קינג

shonor6
08-09-14, 20:58
שלום. אני מעוניין להגביה את הג'ימני שלי בכ 2 אינץ'. אבי מתגורר בארה"ב וטס לארץ לעיתים תכופות, ולכן חשבתי שאולי הוא יוכל להביא איתו בולמים (וקפיצים?) איכותיים לג'ימני. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי בולמי פוקס או קינג ש'מתאימים' לג'ימני, למרות שידוע לי שכן יש ג'יפונים כאלה שמסתובבים עם הבולמים הנ"ל. איך זה עובד? מאיפה להתחיל? מה לחפש?

תודה.

נ.ב
בג'ימני שלי יש את כל המיגונים האפשריים מלבד גחון ודיפרנציאל אחורי שהם מיותרים, יש לה צמיגי שטח ונעילה אחורית כך שמהלך מתלה זה מה שאני צריך עכשיו.

שגיא S
08-09-14, 21:18
כמה דברים:

1. בארה"ב לא שווק הסוזוקי ג'ימני לכן לא תמצא שם שיפורים בשבילו.

2. עם 2 אינץ' הגבהה לא תשיג יותר מדיי מהלך מתלה.

3. הפירמה של הבולמים לא תורמת למהלך המתלה, ולטעמי בולמים כמו פוקס או קינג מיותרים על רכב כמו הג'ימני.

דברים שאתה כן יכול להביא מארה"ב:
נעילת ARB קדמית (תשפר לך את העבירות) - וגילוי נאות יש לי אחת בארץ למכירה.
ו - זהו. אולי כל מניי דברים כלליים כמו פנסים וכו'.

shonor6
08-09-14, 21:53
זה רק רכב טיולים, לא נועד לאתגרי עבירות או משהו. אני רוצה עוד מהלך מתלה פשוט כדי לפגוע ב bumpstopים הרבה פחות, יותר עניין של נוחות בשטח. רציתי fox או king רק בכלל האיכות של הבולם, העמידות בחום, האמינות. אבי כן טס מפעם לפעם לאירופה, טכנית הוא יכול להביא לי בולמים גם מאירופה. אז.. איזה דגם לחפש?

הרעיון הוא לשלם את אותם ה 4000 שקלים שהייתי משלם על הגבהת 2" בארץ ולקבל בתמורה מוצר איכותי יותר.

פשוט לא נראה לי ששווה להשקיע את כל מה שמסביב להגבהת 2.5", כולה עוד 1.3 ס"מ, בפועל מה זה כבר ייתן?

OFF-RoaD
09-09-14, 00:30
אני חושב שאתה לא כל כך מבין מה אתה צריך ומה אתה רוצה.
הגבהה = שבמצב סטטי (בחניה נניח) המרחק בין המדרכה לגחון הרכב יגדל.
מהלך מתלה = שהמרחק בין הגלגל לבית הגלגל במצב קיצון יגדל.
עכשיו, אני לא מבין מה הבעיה של הרכב ומה אתה מחפש, ולמה החלטת שדווקא בולם יפתור אותה.

ofiredri
09-09-14, 07:07
אחד כמוך שאבא שלו גר בארה"ב ונוסע לעיתים תכופות, חייב לעבור למותג JEEP ומהר :-) פשוט תהנה הרבה יותר.

ד ו ר ו ן
09-09-14, 08:02
להגבהת 2.5", כולה עוד 1.3 ס"מ, בפועל מה זה כבר ייתן?
2.5 בקפיץ =2.5 הגבהה לרכב.

shonor6
09-09-14, 08:11
^
נכון, אבל הגבהה של 2.5 דורשת פנהארד אחורי, צינורות בלימה וכו', כשהגבהה של 2 אינץ׳ זה רק קפיצים ובולמים - והפרש הגובה הוא הפרש של חצי אינץ׳ שזה ס"מ וקצת.. לכן אני תוהה למה בכלל לטרוח עם הגבהת 2.5. ואופיר, אולי זה לא פוליטיקלי קורקט בפורום של סוזוקי, אבל הלוואי שהיה לי כסף לרנגלר! :p

שגיא S
10-09-14, 17:25
מאותה סיבה שאתה לא טורח להגביה עוד - אל תשקיע בבולמי פוקס/קינג.
אתה פשוט לא תנצל אותם.

שמור את הכסף לדלק לטיולים.

GodsFather
12-09-14, 22:50
+1 לשגיא.

-->