צפייה בגרסה מלאה : האם הופסק שיווק צמיגי טויו בגלל היעדר תקינה ישראלית?....
האם נכונה השמועה שצמיגי טויו לא מיובאים יותר לישראל בגלל שלא עברו תקינה?...
מאחר שמשרד התחבורה אימץ תקינה אירופאית כלשהי בלי להודיע מראש, היבואן צריך להמציא אישורים חדשים על מנת להמשיך ולייבא את הצמיגים. מדובר בעיקר בדגמי השטח.
למיטב הבנתי צמיגי השטח מחזיקים בתקן אמריקאי, שכמובן לא מספיק טוב לאספלט הישראלי.
דרך אגב, צמיגי ניטו שטח כנראה וכבר לא יגיעו יותר עקב שינוי זה.
ככל שידוע לי, לקראת נובמבר הם צפויים לחזור לפנצ'ריות
מצחיק משהו....
בתור אחד עם רכב ליסינג, מעניין איך כל הצמיגים ההזויים שמביאים לרכבים האלה (כאשר מחליפים את המקוריים) עברו תקינה...
six 4 life
16-09-14, 00:35
אלרועי, ממתי מחליפים ברכב ליסינג צמיגים?
אלרועי, ממתי מחליפים ברכב ליסינג צמיגים?
מחליפים.
בדגש על צמיגים ״אקזוטיים״.
בדגש על צמיג שונה בכל גלגל.
מותגי יוקרה כמו: tuyu, nexxis, nexin (זו לא טעות איות. אלה השמות באמת..)
גם הצמיגיות שעובדות עם חברות הליסינג, ושבכל יום ראשון משתרך בהן תור כמו ללחם בשנות החמישים ברוסיה, מקפידות על החוק הראשון של חברות הליסינג
The cheaper the better.
אם יצא לך להגיע עם הרכב הפרטי לצמיגיה העובדת עם חברות ליסינג ולקבל הצעה אטרקטיבית של צמיג מחודש - יש סיכוי סביר שהוא ירד, במצב טוב, מרכב ליסינג שקיבל צמיגים כמו שפורט למעלה...
ארז גור
אני נוסע ברכב ליסינג ולא מוכן לנסוע עם צמיגים סינים או חברה לא ידועה, בכל החלפת צמיגים אני משדרג לצמיגים טובים\ספורטיבים
החלפתי רכב לפני שבועיים, מי שיקנה את הרכב הקודם שלי יקבל פורד פוקוס סטיישן עם צמיגים Toyo T1Sport :)
boaz avrahami
16-09-14, 09:16
האמת, אני לא רואה תאונות רבות יותר בגלל צמיגים סיניים עלומי שם.
ברכב ליסינג שלי היו במקור צמיגי מישלין.
תוך שנה וחצי 3 מהם סיימו את חייהם בגלל קרעים כאלו ואחרים...
עזבו אותכם משטויות.
עכשיו אני נאלץ להחליף רכב כי אין מישלין בליסינג
בלי להכניס את כל המותגים הסיניים לקטגוריית "זבל", אני אומר שיש הבדל בין הצמיגים. הבדל גדול אפילו.
כל מבחן צמיגים רציני מגלה את האמת - אחיזה, מרחקי בלימה וכו'.
האם ההבדל מצדיק את פערי המחיר? על אחד יעשה את החשבון שלו.
לרוב המוחלט של רוכשי המשפחתומטיות ממש לא אכפת איך הן נוסעות וזו עובדה מוגמרת.
משפחתומטית ממוצעת צריכה רק להניע, לקרר ולהגיע מא' ל-ב'. לרוב בשטח עירוני צפוף, בפקקים ובמהירות ממוצעת חד ספרתית. בשימוש כזה אפשר בהחלט להסתפק בצמיגים סיניים. יש כמה באיכות סבירה, בטח ביחס למחיר.
אבל כשמדובר באוטו ש"איך נוסע" זה עניין שחשוב לבעליו והוא לוחץ אותו חזק, (רכב ספורטיבי, רכב שטח) אני חושב שאסור להתפשר ועדיף לשלם יותר תמורת צמיגים ממותג מוכר.
ולגבי תקינה ישראלית - אין לי מושג מה, איך, למה וכמה (כמה שמים במעטפה:rolleyes:...)
בזמנו היה לי רכב ליסינג עם צמיגים במצב רע וחברת הליסינג סרבה לאשר החלפה כי "אין שום סיבה להחליף צמיג נוסע".
הלכתי לקצין הרכב וביקשתי אישור, בכתב, שהצמיגים במצב נסיעה שאותו אוכל להציג לבוחן שיעצור אותי לבגיקת חורף.
הצמיגים הוחלפו באותו הרגע
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.