התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: מחיר סופי-כולל-הכל? Buy2usa קונים עבורך באמאזון

Jeepolog
16-09-14, 20:03
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3405-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%9B%D7%9C-Buy2usa-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7% 9F

נימי
17-09-14, 01:11
את המיספר מוצרים שרציתי להזמין בידיוק בשיטה הזאת לא היה ניתן להזמין והתקבלה הודעה "לצערנו לא ניתן לרכוש מוצר זה בשירות קונים עבורך.", הזנתי את כל הפרטים במחשבון עלויות באתר והתקבל מחיר, אבל עדיין לא היה ניתן להזמין מאותו הקישור עם המחיר שניתן, במייל שהסברתי בידיוק את הבעיה, עם כל הנתונים והמחיר שהתקבל וביקשתי לדעת מה יהיה המחיר הסופי קיבלתי תשובה די כללית. מיותר לציין שבסוף לא הזמנתי ...

אז מהניסיון שלי "מחיר סופי, שקוף, בשקלים, כולל הכל - באחריות" לא בטוח שכולל חלקים לרכב

avivindi
17-09-14, 10:48
אני עובד איתם כבר כ 5 שנים
מאוד מומלץ
אבל עדיף בסופו של דבר (כלכלית) לקנות בעצמך ולשלוח לכתובת שלהם (מה שנקרא שם קניה עצמאית)
מה גם שהקניה "שלהם" היא רק באמזון
בכל מקרה שווה
עדיף תמיד למצוא דברים עד 75 דולר ואז לא משלמים מיסים

שלוםר
19-09-14, 12:05
את המיספר מוצרים שרציתי להזמין בידיוק בשיטה הזאת לא היה ניתן להזמין והתקבלה הודעה "לצערנו לא ניתן לרכוש מוצר זה בשירות קונים עבורך.", הזנתי את כל הפרטים במחשבון עלויות באתר והתקבל מחיר, אבל עדיין לא היה ניתן להזמין מאותו הקישור עם המחיר שניתן, במייל שהסברתי בידיוק את הבעיה, עם כל הנתונים והמחיר שהתקבל וביקשתי לדעת מה יהיה המחיר הסופי קיבלתי תשובה די כללית. מיותר לציין שבסוף לא הזמנתי ...

אז מהניסיון שלי "מחיר סופי, שקוף, בשקלים, כולל הכל - באחריות" לא בטוח שכולל חלקים לרכב

אין לי טענות על הקניה, הכל עובד סביר, אממה? אתה משלם על משלוחה "עד הבית" והחבילה מגיעה לבית הדואר... נו, שויין, בית דואר ושירות זה אוקסימורון, תכלס' שילמתי על שירות עד הבית וקיבלתי המתנה מעצבנת ועיכוב לא קטן במחיר של שירות מובטח אחר לגמרי... איך קוראים לזה היום? חמיצות?
שלום.ר

buy2usa
22-09-14, 16:25
חברים,
יש לנו עכשיו מבצע בשירות "קונים עבורך ב- amazon" שכדאי לכם לנצל :cool::
40 ש"ח הנחה על רכישת מוצר או סל מוצרים במחיר של 250 ש"ח ומעלה.
למימוש, הזינו את קוד הקופון HOUSE40 בעמוד התשלום ולחצו על כפתור "הפעל".

והכי חשוב, כדי לתמוך באתר JEEPOLOG אנא היכנסו לשירות "קונים עבורך ב- amazon" מהקישור המפורסם בכתבה בלבד (או מכאן (http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon?deal_referer=jeepolog)).

המבצע תקף לקניות בשירות "קונים עבורך ב- amazon" ובחנות BUY2USA עד ל- 31.10.14 • המבצע לא תקף על קטגוריית המוצרים החמים בחנות BUY2USA • אין כפל מבצעים והטבות • אין הגבלה על כמות המימושים • החברה רשאית לשנות את תנאי המבצע לפי שיקול דעתה.

קנייה מהנה,
שלומי
BUY2USA

נמרוד
22-09-14, 18:06
ססאמק.... ה40 ש"ח הנחה האלו גרמו לי לקנייה בלתי נשלטת של מטען מצברים סולארי שכבר הרבה זמן מדגדג לי לנסות, וסביר להניח שלא יעבוד... כשיגיע נדווח :rolleyes:

ואנחנו מתלוננים על הנשים שלנו.

lizard
22-09-14, 20:11
מילא, אני קבלתי עכשיו איזה 4-5 הזמנות. האגף החדש בחנות (הווירטואלית), אני ממנתי אותו.

LOL

shachar
18-08-15, 12:59
יש גם מילים פחות טובות

היום שוחחתי עם המוקד שלהם לאחר שראיתי שהמשלוח הגיע לארץ ומתמהמה
הזמנתי שני מוצרים ב"קונים עבורך" ולא לכתובת האמריקאית כדי לקצר את זמן ההגעה למרות שתשלום המשלוח הוא כפול.
היה לי חשוב לזרז א ההגעה גם במחיר גבוה יותר.

BUY2USA עובדים עם שירות שליחים של דואר ישראל.
מסתבר שלקיבוץ/מושב/ישוב הם מעבירים לדואר נע ולא דרך שירות השליחים ללא קשר לקרבה לקו חלוקה
המושב שלי סמוך מאוד לעיר גדולה ומנסיוני שירות השליחים של הדואר אצלנו מפזר גם בעיר.

המוקד הפנה אותי לתקנון באתר בו הנושא רשום.
אממה הם מזכירים זאת תחת התפריט "אודות" ולא תחת "משלוחים" וזה לא מצויין באף מקום על ההזמנה או בדרך.

האם החבילה נשלחת עד הבית?
כן, BUY2USA משתמשת בדואר שליחים ומביאה את החבילה עד לפתח ביתך.
במידה וכתובת משלוח החבילה בארץ היא קיבוץ/מושב/יישוב - החבילה תשלח ליחידת הדואר במקום מגורייך/מזכירות ראשית. במידה וכתובת משלוח החבילה בארץ היא ת.ד, החבילה תימסר בסניף הדואר והודעה על מסירת החבילה תושאר בת.ד.

אצלנו במושב המזכירות מקבלת את השליחויות במידה ואינך נמצא בבית.
אבל כנראה שנוח להם להוזיל את העלות ולהעביר לדואר רגיל....

על פי התקנון הם מכוסים - תחושת הלקוח לא רלוונטית

-->