PDA

צפייה בגרסה מלאה : אפוקסי לתיקוני שטח - איזה מומלץ?

opl
16-09-14, 21:47
עשיתי חיפוש ולא מצאתי.

מהו החומר האולטמטיבי להחזיק לטובת תיקוני חירום בשטח של נגיד מיכל דלק נוזל או רדיאטור?

זיף
16-09-14, 21:53
פרופוקסי אפור (20 מספרו אם אני לא טועה) תוצרת ארה"ב. יש כל מיני אחרים (ריפרקוויק ודומים) שלא נותנים את אותה תמורה. תחזקתי בזמנו חור במערכת הקירור די הרבה זמן עם החומר הזה :)

asafk
16-09-14, 22:29
הפרופוקסי האפור "המקורי" עושה מבחינתי עבודה מצויינת. שוב ושוב.

אסף.

יונתןמצפה
16-09-14, 22:38
אין ספק שהפרופוקסי עושה את העבודה מצויין.
החסרון שלו הוא על פני משטחים שיש בהם גמישות/וויברציות. אמנם תופס אבל נוטה להשתחרר די בקלות. (אצלי תיקון מיכל דלק מפח לא החזיק לאורך זמן, למרות שלתיקון שטח זה עשה עבודה לא רעה).
מה באמת מומלץ לתיקוני שטח של מיכל דלק?
מבירור שעשיתי SUPER7 עמיד לדלקים ועל פניו נראה כחומר המתאים למשימה.
מה דעתכם?

זיף
16-09-14, 22:51
לסופר 7 לוקח זמן להתייבש ייבוש סופי ועל כן לדעתי פחות טוב לשטח. מה גם שיותר קשה לייצר ממנו צורה.
פרופוקסי שהשטח עליו הוא מודבק עובר הכנה טובה (חספוס עם נייר לטש+ניקוי עם קצת אלכוהול או טינר) ולאחר מכן הדבקה שנעשית עם ידיים רטובות על מנת שהדבק ייצמד טוב למשטח ולא ליד שלך תעשה את העבודה כדי לצאת מהשטח כמו שצריך.
בכל מקרה כדי לייצר אטימה שניהם צריכים הכנה טובה .

elro
16-09-14, 23:09
מיכל דלק - סבון (קשה)...

ד ו ר ו ן
16-09-14, 23:11
(אצלי תיקון מיכל דלק מפח לא החזיק לאורך זמן, למרות שלתיקון שטח זה עשה עבודה לא רעה).
מה באמת מומלץ לתיקוני שטח של מיכל דלק?

תיקון שטח של מיכל סמוראי סדוק עם הפרופוקסי האפור החזיק כמה שנים כי התיקון היה כ"כ מוצלח והבעלים כ"כ עצלן..

יונתןמצפה
17-09-14, 06:31
תיקון שטח של מיכל סמוראי סדוק עם הפרופוקסי האפור החזיק כמה שנים כי התיקון היה כ"כ מוצלח והבעלים כ"כ עצלן..

אני גם חשבתי שאוכל להתאים להגדרה הזו...
אחרי התיקון ה- 3 או ה- 4 (כל פעם לפרק את המיגון...) התייאשתי.
הבעייתה היתה נעוצה לדעתי במיקום הסדק והעובדה שבנקודה הזו המיכל כל הזמן "עובד". יש שם גמישות גדולה מאוד של הפח..

אלרואי, לא הבנתי את ההודעה שלך, אתה יכול להרחיב?

elro
17-09-14, 16:18
לוקחים סבון קשה, כמו נקה 7 או משהו כזה (לא הנוזלי) ומשפשפים אותו על האזור הנוזל במיכל הדלק.
זה עובד על סדקים קטנים מנסיון ואפילו זה מחזיק מעמד בטלטולים...

opl
17-09-14, 16:46
חדש לי הרעיון של הסבון, תודה.
פרופוקסי דווקא מוכר לי שנים, חשבתי שיש משהו יותר טוב

-->