PDA

צפייה בגרסה מלאה : ייבוא פנסים לגראנד צ'ירוקי

galdanieli
25-09-14, 08:31
אפשרי להביא פנסים כדוגמת הקישור הבא בייבוא עצמי כדוגמת buy2usa? דורש אישורים מיוחדים?
http://m.ebay.com/itm?itemId=131174247320

boaz avrahami
25-09-14, 09:36
כנראה שלא ניתן בדרך המלך אבל יש מסלולים עוקפים אם מאוד מתחשק לך.
אין שום התיחסות לתקנים שלהם וזה כנראה לא בטעות.
כמו כן הפנסים האמריקטים לא מתאימים בדיוק להחליף את הארופאים.
התושבת העליונה של הפנס הארופאי במקום שונה מהאמריקאי ( בערך סנטימטר הצידה) וזה דורש אילתורים לא נחמדים או אובדן כיוון האורות החשמלי

galdanieli
25-09-14, 09:40
הפנסים שלי במצב לא משהו (תושבות שבורות, ריפלקטורים גמורים) איזה אפשרויות יש להחלפה בחדשים אירופאים?

ofiredri
25-09-14, 10:00
תתייעץ עם השועל. הוא החליף את שלו ...

boaz avrahami
25-09-14, 11:09
תביא מאיביי גרמניה למשל

חפש
grand cherokee 98 scheinwerfer mopar

השועל הביא במזוודה מתוצרת שניתנת ליבוא.
יש גם בגלאור ועוד כמה חנויות לפנסים.
צפה ח 400-500 שח לפנס.
יש גם בדרום תל אביב מחדשי פנסים.
אין לי מושג מה הם עושים ואיך אבל שווה אולי לבדוק.
אני בזמנו לקחתי פנס אחד בגלאור

אורי.ר
26-09-14, 08:58
אתה גם יכול להעלות בקשה (עם קישור מתאים) למוצר שאתה מחפש להצעת מחיר בפייס (אתר לשיפורים) של יריב קלר ברוך :https://www.facebook.com/groups/1455828057975522/

הוא מפרסם מוצרים במחירים אטרקטיביים (מתעסק עם כול הכאב ראש) והמוצרים מגיעים די מהר
תקבל הצעת מחיר ותבדוק אם מתאים לך או לייבא לבד. יש אצלו המון "לקוחות" מרוצים :-)

israel_gt
26-09-14, 18:10
לא הבנתי את הקטע עם האמריקאי והאירופאי

נשלח מה wj

השועל
28-09-14, 10:00
חברים ניתן לייבא פנסי חזית ופנסים אחוריים בעלי תקינה אירופאית ואמריקאית כאחד.
כל עוד מוטבעים הסימונים על הפנסים (EU או DOT) אתם יכולים להכניס לארץ. אין מניעה..

כמו תמיד יש יוצאים מהכלל, שנגרמים בעיקר מחוסר הבנה או ידע של האנשים שמזמינים או כאלה שמסבכים לכם את המשלוח.
דגש על סימון תקינה על הפנס וצאו לדרך..

על פי נוהל מספר 20 של משרד התחבורה "רישוי מוצרי תעבורה ביבוא אישי לצריכה עצמית" עדכון מס 2' האחרון. ראו סעיף 5.10 - ציטוט: "באחריות המייבא לוודא עם הספק בחו"ל כי חלקי החילוף המיובאים המחויבים בעמידה בתקן בינלאומי, אמריקאי, או אירופאי מסומנים בסימוני התקינה הנדרשים ועומדים בתנאי האיכות הנדרשים. השימוש בהם הינו על אחריותו של המייבא"..

כמו כן, בנספח לשחרור מהיר מצוין כי פנסי חזית, פנסי איתות, פנסי בלימה, פנסי ערפל קדמיים\אחוריים ועוד.. מאושרים לייבוא בשחרור מהיר.

galdanieli
28-09-14, 10:29
חברים ניתן לייבא פנסי חזית ופנסים אחוריים בעלי תקינה אירופאית ואמריקאית כאחד.
כל עוד מוטבעים הסימונים על הפנסים (EU או DOT) אתם יכולים להכניס לארץ. אין מניעה..

כמו תמיד יש יוצאים מהכלל, שנגרמים בעיקר מחוסר הבנה או ידע של האנשים שמזמינים או כאלה שמסבכים לכם את המשלוח.
דגש על סימון תקינה על הפנס וצאו לדרך..

על פי נוהל מספר 20 של משרד התחבורה "רישוי מוצרי תעבורה ביבוא אישי לצריכה עצמית" עדכון מס 2' האחרון. ראו סעיף 5.10 - ציטוט: "באחריות המייבא לוודא עם הספק בחו"ל כי חלקי החילוף המיובאים המחויבים בעמידה בתקן בינלאומי, אמריקאי, או אירופאי מסומנים בסימוני התקינה הנדרשים ועומדים בתנאי האיכות הנדרשים. השימוש בהם הינו על אחריותו של המייבא"..

כמו כן, בנספח לשחרור מהיר מצוין כי פנסי חזית, פנסי איתות, פנסי בלימה, פנסי ערפל קדמיים\אחוריים ועוד.. מאושרים לייבוא בשחרור מהיר.
אלוף!!!

israel_gt
28-09-14, 13:24
מה הכוונה שיחרור מהיר

נשלח מה wj

galdanieli
29-09-14, 08:31
פנסים נחשבים כאביזר בטיחות?
אם כך פטורים ממס קניה וחייבים במע"מ בלבד?

השועל
30-09-14, 12:11
ישראל - הכוונה שהפריט מופיע ברשימת החלקים המאושרים לשחרור מהיר במכס ולא דורש ממך לרוץ כמו עכבר מסומם לקבלת אישור מטופש במשרד התחבורה.
מה שלא מופיע ברשימה, לא יאושר במסלול המהיר. קרי, תהליך בירוקרטי ארוך ומייגע שלצידו תחוש בתסכולים ולחצים בחזה, יהיה לך הצורך לחלק מחמאות כמו בחגים לאיש הנחמד במשרד התחבורה.

גל - יש מחיר תקרה שבו אתה משלם את שניהם, אם אני זוכר נכון מעל 350$ (כולל המשלוח).. מתחת לזה אתה משלם רק מע"מ אם אני לא טועה.

israel_gt
30-09-14, 12:12
אז בגדול אני פשוט יכול להזמין ולהיות בראש שקט שזה יגיע

נשלח מה wj

galdanieli
30-09-14, 14:59
מעל 70$ משלמים גם מעמ וגם מס קניה. כמובן תלוי בסוג הפריט (חלף רכב) עד 320$ מדובר ב 19% מעל 320 האחוז עולה בהרבה (לא זוכר במדויק בכמה). על אביזרי בטיחות לפי מה שקראתי אין מס קניה. השאלה אם פנסי חזית נכנסים בהגדרה של אביזר בטיחות

boaz avrahami
30-09-14, 15:26
לא הבנתי את הקטע עם האמריקאי והאירופאי

נשלח מה wj

אני מצייחס רק ל zj אותו אני מכיר אבל מאוד ייתכן שזה תואם גם ל wj

הפנסים האמריקאיים שונים במספר דברים מהארופאים ויש להם תקינה שונה.
אמריקאי dot
ארופאי eu
האמריקאי מאיר על הכביש סימטרי ( ישר) הארופאי מטה את האלומה מעט לימין.
האמריקאי למיטב ידיעתי רק מפלסטיק ( הזגוגית)
הארופאי ב zj מזכוכית.

למיטב ידיעתי ב zj האמריקאי אין כיוון חשמלי של גובה האלומה ובארופאי יש.
מיקום תושבת הפנס העליונה שוני בין הדגם האמריקאי לארופאי.
רוצה לומר שאם הבאת פנס אמריקאי והגיפ שלך תוצרת אוסטריה אז הוא לא יתאים לתושבת העליונה ותצטרך לאלתר תפיסה בשביל שהוא לא ירקוד מעלה מטה

israel_gt
30-09-14, 15:27
טיל אני יודע מאיזה תוצרת שלי

נשלח מה wj

boaz avrahami
30-09-14, 15:29
תסתכל ברשיון רכב

israel_gt
30-09-14, 15:33
איפה רואים ומה יהיה רשום

נשלח מה wj

-->