התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מקור לכבלי אופניים, סופיות ולוחצים?

asafk
27-09-14, 14:17
כדי שנמרוד לא יכעס עלי, נגיד שזה למצערת יד לג'יפ או משהו כזה...

צריך מקור שאפשר לקנות בו כבלים לאופניים במטר רץ, סופיות מסוגים שונים, ולוחץ.
רצוי באזור המרכז.
כל החנויות אונליין שמצאתי מוכרים רק סטים לחוצים וחתוכים. יש לי שלושה סוגי סופיות שונים - אז נראה לי שעדיף סט ולא כבלים חתוכים.

אגב.. אני בכלל לא בטוח שיש לקנות את הסופיות של הצד של ידיות הבלמים - אבל מה עושים בחנויות האופניים?

אסף.

יונתןמצפה
27-09-14, 14:29
בחנויות אופניים עובדים עם כבל מוכן. למטב זכרוני יש 2 סוגים- בלמים והילוכים.
הכבל אכן מגיע לחוץ לסופית שמתחברת למעביר הילוכים/ידית בלמים.
את הקצה השני חותכים לפי האורך הנדרש ומלבישים סופית פשוטה המונעת מהכבל להפרם (ואותה לוחצים עם פלאייר או משהו דומה).
לא זוכר אם ראיתי כבל שמגיע במטר רץ וסופיות.

מה שכן מגיע במטר רץ אלו המובילים של הכבל. מצבם ואיכותם תשפיע באופן משמעותי על עבודת הכבל.

אומי5
27-09-14, 17:53
דהרי אופניים בהדר יוסף, אם תדבר עם הבעלים תמסור ד"ש.לפי מה שאני זוכר, חמש שקל לכבל ועשר למוליך.
הכבלים מגיעים כמו שיונתן תיאר.
בתקופה הזו הם אמורים להיות פתוחים 24/7 אם תגיע בשעות הערב המאוחרות יש סיכוי שגם יהיה להם פנאי לענות לשאלות.

gali
04-10-14, 14:55
חפש באתר "הרים", אני קונה שם מידי פעם בחנות המקווננת שלהם.

asafk
04-10-14, 14:59
שם יש כבלים מוכנים חתוכים ולחוצים... ממש כמו בחנות האופניים שמתחת לבית..

אסף.

gali
04-10-14, 15:09
לא. אני מחליף לבד בקנונדייל כבר שנים. כולל את הכבל של הכיסא המתכוונן.
ברקסים אצלי זה צינור הדראולי כך שרק מעבירי הילוכים. אין סופיות ללחוץ אלא צד אחד מגיע לחוץ וצד שני חופשי ,ננעל בתוך המחליף הילוכים עם ברגים.
אם אתה רוצה כבל נעול בלחיצה בשני הצדדים אתה צריך לחפש חנות אופניים.
מהניסיון שלי החנויות היותר קטנות יש להן יותר ראש פתוח אליך. סלאלום בת"א בחשמונאים הם אחלה אנשים.
אני אישית מצאתי את "מצמן" בבילו גם מאוד אדיבים (אולי כי הייתי מגיע עם הדיפנדר?).

בכל אופן אני חושב שאתה מנסה לחסוך וזה לא יעבוד טוב עם כבל אופניים. חפש כבל מתאים לתנועה דו כיוונית (כבל מורס אני חושב) אני זוכר שהיה במגרש של אונגר ליד צריפין כבלים כאלו חדשים ומשומשים; עוד מתקופת ה"אכזריות" שלי.

gali
04-10-14, 15:10
אתה מתכונן להפעיל pto במיניבוס טרור שלך?

asafk
04-10-14, 15:16
לא... זה אשכרה היה להכנת אחד מזוגות האופניים ליום כיפור. אבל כאמור בחנות מתחת לבית נתנו לי כבלים מוכנים.

אסף.

gali
04-10-14, 15:17
תחמן [emoji6]

asafk
04-10-14, 15:20
אם הייתי כותב שזה לאופניים מהתחלה נמרוד היה משעה אותי.... מדובר בטאבו. (-;
אופניים ופוליטיקה.

אסף.

יונתןמצפה
04-10-14, 15:50
לא... זה אשכרה היה להכנת אחד מזוגות האופניים ליום כיפור. אבל כאמור בחנות מתחת לבית נתנו לי כבלים מוכנים.

אסף.

לא הבנתי מה לא טוב בכבל מוכן?
מבחינת מחיר מדובר בעלויות נמוכות...

asafk
04-10-14, 16:06
פתרון טוב וזול. אבל הזמינות פחות. גם במקרה הזה בסוף החלפתי רק כבלי בלמים כי לא היה כבל הילוכים 1.2 רק 1.3 והוא לא התאים למרות שהסופית זהה.
לכן חשבתי שיהיה עדיף להחזיק גליל מכל עובי וזהו. כך בכל מקרה יש פתרון זמין.
אבל כאמור אין כזה.

אסף.

-->