צפייה בגרסה מלאה : Article: פרויקט גולשים: הגבהת סוזוקי ג'ימני עם קיט 4XFourArt
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3420-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%94%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%92-%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%A2%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%98-4XFourArt
מציע שם חדש לכתבה - "הסבת ג'ימני לדיפנדר קצר בלי נזילות"
כמובן שמגיע קרדיט ענק לסלמן, מהסדנא SAL MOTORS בטירה.
על האירוח במוסך, העבודה הקשה, והאישור לצלם ולשתף.
בלעדיו - זה היה לוקח לי הרבה יותר זמן ועולה בהרבה יותר עצבים.
השקעה ועבודה לתפארת. אתה מתכוון לשדרג את הצמיגים?
איזה יופי.
כמה הגבהה נותן הקיט הזה? ומחיר?
נראה מעולה, חלקים איכותיים וכתיבה ברורה.
אבל החלק הכי מעניין (מבחינתי) חסר, איך הקטנצ'יק מתנהג עכשיו בכביש ובשטח, איזה הגבהה קיבלת, איך מביאים את הקיט לארץ ולמה בחרת דווקא בקיט הזה.
ודבר אחרון שחשוב לציין:
את כל החלקים הצהובים לצבוע מראש בשחור. ועדיף התקנה כמה חודשים טובים לפני שפג תוקף הרשיון.
ואם כבר צובעים שחור...
לקחת חול, אבק וטינופת ולפזר בנדיבות על הצבע הרטוב ולתת לזה להתייבש ככה.
שייראה "ישן" ובעיקר "מקורי".
כמו שזה נראה היום (יפה), זה קורץ לעיניים כחולות ורעות.
מציע שם חדש לכתבה - "הסבת ג'ימני לדיפנדר קצר בלי נזילות"
מזמן היו בפורום סוזוקי מי שנתנו את הכינוי ״דיפנדר60״
[Q UOTE=DeDion;597984]רק התורכיה מבעס[/QUOTE]
למה? כרטיס טיסה הלוך חזור עם מזוודה ריקה יותר זול ממשלוח מאוסטרליה.. [emoji12]
יפה, שינה את דעתי על סוזוקי.
דבר כזה עובר טסט בארץ?
כמה תגובות לכל השאלות...
אבל קודם נתחיל בחוות דעת על הסט:
אני איתו כבר חודשיים בערך, הסט קשה(!), והרכב קשיח והוא פחות נוח בהשוואה לסטים אחרים, צריך לנסות את הסט 3" אולי הוא יותר רך.
יש כמה בעיות קשות בסט הגבהה הזה, שלא הייתי מצפה מסט שאמור להיות שלם ושעולה כמו ששילמתי עליו:
הזרועות רדיוס החדשות נוגעות במוט היגוי שיושב מאחורי הסרן בהצלבות
התפוח הגה שמגיע עם הקיט הוא מאיכות נמוכה, ואף יש מקרים של שבירה שלו במהלך נסיעה. מצאתי פתרון חלופי יחד עם חבר מהפורום ונדווח בהמשך שיהיה קצת יותר ניסיון.
כמו כן, הבולמים שמגיעים בקיט הם לא באורך המתאים וצריך להחליף אותם בבולמים באורך אחר.
הבאמפסטופים הקדמיים קשים לקיבוע בסרן ועל כן הם זזים בתוך הקפיץ ועושים רעשים
זה בנתיים מהזיכרון...
ועכשיו לשאלות:
1. הקיט הובא דרך היבואן שלו בארץ - זוקי פרו, לפני כל הבלאגן עם טורקיה שהיה. למרות שלא בטוח שזה היה משפיע על ההחלטה שלי היות וזה האופציה היחידה לקיט שלם.
2. הקיט מספק הגבהה של 4" , ויש גם קיט של 3".
3. בכביש האוטו קשה יותר, למרות הגובה, בגלל הקושי האוטו פחות רוכן ולא מרגיש משמעותית פחות יציב, למרות שגם ככה הג'ימני לא יציב אז אני נוהג ביתר זהירות.
4. בשטח האוטו מעולה, בחנתי אותו בראש השנה במסלול לא פשוט והייתי מאוד מרוצה מהביצועים - בקשר לחלק של המתלים בעניין - המהלך לא רע בכלל, אבל בקיט יש כמה חסרונות שתארתי למעלה, ובשטח,כל רעש מדאיג ולכן זה קצת מציק גם אם לא ממש מזיק.
5. את הצמיגים שדרגתי כמו שתוכלו לראות בתמונות הנ"ל (חלק מכתבה שבדרך על טיול ראש השנה):
9164291645
אפשר לראות בתמונה בשיירה, את הרכב שלי לעומת הרכב השני, שהוא ג'ימני סטנדרטי מוגבה 2".
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.