צפייה בגרסה מלאה : נזילה מהיד של הסרן הקדמי בג'ימני
שלום לכולם,
ג'ימני שנת 2003 ידני, נרכש לא מזמן. יש נזילה בצד אחד של הסרן הקדמי והזעה מהצד השני. לפי אבחנה של הדוקטור דרוש שיפוץ סרן - שככל הנראה יעשה לאחר החגים.
בנתיים שאלה:
אם יש נזילה של שמן, כנראה שיש איפשהו מאגר שמתרוקן בנתיים. איפה נמצא אותו מאגר ואיך אני ממלא אותו בנתיים? עם איזה שמן? הנזילה לא איומה ובנתיים הוא מחזיק, אבל ככה בשביל ההבנה.
תודה וחג שמח!!
איתי
השמן נוזל מתוך צינור הסרן הקדמי, דרך מחז"ש ציריה. המחז"ש עצמו עולה 17 ש"ח במכשירי תנועה. רוב הסיכויים שזו כל הבעיה, וגם אם לא- הדרך לשיפוץ מלא של הסרן עוד ארוכה..מה שכן- כדאי לבדוק תקינות של כל המיסבים בדרך, אם כבר מפרקים..
אם אתה דואג שחסר שמן-תפתח את בורג המילוי בסרן הקידמי, השמן צריך להגיע עד הפתח, אם חסר-השלם. 80W90 זה סוג השמן.
מה ממרכז את הצירייה בקצה הסרן?
השמן נוזל מתוך צינור הסרן הקדמי, דרך מחז"ש ציריה. המחז"ש עצמו עולה 17 ש"ח במכשירי תנועה. רוב הסיכויים שזו כל הבעיה, וגם אם לא- הדרך לשיפוץ מלא של הסרן עוד ארוכה..מה שכן- כדאי לבדוק תקינות של כל המיסבים בדרך, אם כבר מפרקים..
אם אתה דואג שחסר שמן-תפתח את בורג המילוי בסרן הקידמי, השמן צריך להגיע עד הפתח, אם חסר-השלם. 80W90 זה סוג השמן.
הבורג זה הגדול בקדימה של הביצת סרן? עם איזה מפתח אני פותח אותו?
כן. זה הבורג.
זה לא מפתח, זה עם ראצ'ט דרייב חצי אינץ', ללא בוקסה. הריבוע מתאים בדיוק.
אם אתה לא יודע מזה ראצ'ט ממליץ לך להעזר במישהו שכן בפעם הראשונה. מאיפה אתה?
יודע מה זה ראצ'ט, אבל אין בזה צורך בחקלאות אז אין בבית...
אני ממושב בית חנן, אמצא פתרון מקומי תודה
ועוד משהו,
הרבה פעמים מחזיר שמן לא פורץ סתם.
זה יכול לקרות מהרבה סיבות. אחת מהן היא מייסב גמור הסמוך אליו או אפילו נשם סרן סתום שגורם לאדי השמן בעת התחממותו לחפש מאיפה לפרוץ. מצד שני אם מכונאי ראה את הסרן ואתה סומך עליו כנראה שזה הכיוון.
נ.ב.
בד"כ אני מתרחק ממכונאים שקוראים לעצמם "דוקטור".
ועוד משהו,
הרבה פעמים מחזיר שמן לא פורץ סתם.
זה יכול לקרות מהרבה סיבות. אחת מהן היא מייסב גמור הסמוך אליו או אפילו נשם סרן סתום שגורם לאדי השמן בעת התחממותו לחפש מאיפה לפרוץ. מצד שני אם מכונאי ראה את הסרן ואתה סומך עליו כנראה שזה הכיוון.
נ.ב.
בד"כ אני מתרחק ממכונאים שקוראים לעצמם "דוקטור".
גם ליאור מזוקילנד אמר שדרוש טיפול בבדיקה שעשיתי אצלו לפני קנייה, ומורי (מבחינתי אפשר להשמיט את הכינוי "דוקטור") אמר אותו דבר.
לא מכיר אותם מעבר להיכרות ראשונית, אבל אני מסתמך על חברי הפורום שהמליצו.
אבל אני בהחלט מסכים איתך שדרושה בדיקה מקיפה.
שלום לכולם,
ג'ימני שנת 2003 ידני, נרכש לא מזמן. יש נזילה בצד אחד של הסרן הקדמי והזעה מהצד השני.
איתי
לפני הכל, תוודא שהנשמים פתוחים, פיזית.
תעביר לחץ אויר דרכם.
לא סתם, שאלתי מה ממרכז את הצירייה, כי גם מיסב זורק יגרום למחז"ש לנזול, וגם הבוקסה בקצה הצירייה, שממרכזת את הצירייה בקצה הסרן.
אבל קודם כל נשמים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.