PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה דחוף צמיגים G90 להעביר ברשיון של דיסקו

amit363
09-08-05, 15:03
קניתי לאחרונה דיסקו 95 עם צמיגים של דיפנדר G90 האים משהו הצליח לרשום צמיגים כאלה ברשיון של דיסקו.

Alon
09-08-05, 16:55
תחפש מישהוא בשם KOOKE שנסע ככה.
או מישהוא בשם מוני אורבך שגם נסע ככה
גם אני נוסע ככה אבל יש לי שני סטים של צמיגים.
אלון

ניר ל
09-08-05, 17:06
אם דיפנדר נוסע ככה על אותם מכלולים בדיוק (אותם סרנים, אותה רכבת כוח) אז למה לא לפנות ל"המזרח" ולבקש אישור מהם ?

Alon
09-08-05, 18:28
ניר כשקניתי שם (במזרח) את הצמיגים הזהירו אותי שזה ללא אישור לא היה ולא יהיה.
אלון

Alon
09-08-05, 18:36
קישור ל KOOKE
http://www.jeepolog.com/jp_forum/profile.php?mode=viewprofile&u=240

קישור למוני
http://www.jeepolog.com/jp_forum/profile.php?mode=viewprofile&u=57

amit363
09-08-05, 18:48
ALON תודה רבה על ההפניה, אני שוקל אולי גם לנסות את האופציה של שני סטים רגיל לכביש וברשיון, ושטח רק לסופי שבוע,
היכן ניתן לקנות סט ג'נטים לצמיגי כביש במחיר טוב? והאים כל ההתעסקות מסביב להחלפה כל סוף שבוע כדאית לפי דעתך?

ניר ל
09-08-05, 19:05
כשאתה נוסע עם צמיגים שלא ברשיון, אתה למעשה לא מבוטח, זה צריך להיות החשש שלך (אם חו"ח קורה משהו) לא הקנס שתקבל מהמשטרה.

Alon
09-08-05, 19:28
שלח הודעה פרטית למוני לפי הפרטים שלו אצלו למיטב זכרוני זה הי מסודר.
שני סטים זה כאב ראש לא קטן.
אלון

עמי
09-08-05, 19:50
כשאתה נוסע עם צמיגים שלא ברשיון, אתה למעשה לא מבוטח, זה צריך להיות החשש שלך (אם חו"ח קורה משהו) לא הקנס שתקבל מהמשטרה.

זה סוג של ספקולציה (אני יודע שכנראה אתה טוב בזה ...) ולא בהכרח נכון.

לגבי אישור הצמיגים וזהות המכלולים בין דיסקברי לדיפנדר - זו שאלה יפה. אני מהמר שלעולם המזרח לא יאשרו, אבל אם יש לך כוח לזה, זה יכול להיות מאבק מעניין (ולא כדאי בעליל).

asafk
09-08-05, 21:43
כמו שאתה, עם הצמיגים, גש למכון רישוי (שחושב שמותר לו לשנות מידה לרכב מסחרי), ושנה את המידה. אף אחד לא יגיד לך כלום- הם לא יודעים שזה לא מאושר על ידי המזרח. במקרה הכי גרוע יגידו לך לא. לא שווה לנסות?

לגבי אישור הצמיגים וזהות המכלולים בין דיסקברי לדיפנדר - זו שאלה יפה. אני מהמר שלעולם המזרח לא יאשרו, אבל אם יש לך כוח לזה, זה יכול להיות מאבק מעניין

אין אישור של לנדרובר- לא יהיה אישור של המזרח, ולא יעזור כלום.

אסף.

KOOKE
16-08-05, 01:04
אכן נסעתי על הדיסקו (דיזל, ידני שנת 95 ) עם צמיגי G90 .

אולם, אני בעצמי לא העברתי טסט לרכב ולא הכנסתי את הצמיגים לרישיון, אלא ביקשתי מהמוסכניק שלי שיעביר את הרכב טסט לרבות אישור הצמיגים.

מה בדיוק הפרוצדורה וכיצד בהמוסכניק שלי עשה זאת איני יודע.

קח בחשבון שאחיזת הכביש של צמיגי ה G90 בכביש רטוב שואפת לאפס וזה החיסרון הכי גדול של צמיג זה. בחורף סע בסופר דופר זהירות עם הצמיגים האלו ממש כאילו אתה נוסע על קרח.

שלמה

fuksi
30-08-05, 08:51
מה בדיוק הפרוצדורה וכיצד בהמוסכניק שלי עשה זאת איני יודע.

שלמה

ואללה שלמה ידידי
תמיד אהבתי את תמימותך :wink:

KOOKE
02-09-05, 03:00
פוקסי

ראה את התגובה של אסף ותבין שיש עוד כמה תמימים ומאד יתכן שזה גם המקרה עם הדיסקו (לשעבר) שלי.

שלמה

אריה רוקי
15-10-05, 12:05
KOOKE היקר,
כשאני קורא מה שאתה כותב על הצמיגים,אני מרגיש שאני ב"פסטיבל מספרי סיפורים" הצמיגים לא היו ברשיון ולא הצליחו לרשום אותם ולכן ירדו מהדיסקו כשקניתי אותו,אני לא יכול להרשות לעצמי לנסוע כך, ואתה? מעבר לרישוי הם מתנהגים לא יפה על הכביש,ובשביל 5% מהקילומטרג' לא כדאי להסתכן ולסבול מהתנהגות הכביש שלהם.

אריה.

-->