PDA

צפייה בגרסה מלאה : ביטוח חובה ומקיף

amit.hagy
12-10-14, 11:48
היי. אני רוצה לעשות ביטוח מקיף וחובה לגימני 2006, קיבלתי הצעה על 1300 לחובה ו 1900 למקיף. האם ניתן למצוא הצעה זולה יותר?
תודה

socrtes
14-10-14, 02:17
באמת??? אף לא תגובה אחת???? אף אחד לא עשה ביטוח לרכב שלו?

raanan
14-10-14, 07:27
הצעת ביטוח לרובנו היא אינדבדואלית ולא קולקטיבית !
כל אחד בהתאם לפרטים האישיים שלו,
גיל, וותק בנהיגה, עבר ביטוחי, אזור מגורים.
גם תוספות נלוות משתנות מפוליסה לפוליסה,
גרירה, שמשות, השתתפות עצמית, מחיר מכסמלי להגנה מתביעת צד שלישי

בקיצור,
אין מנוס מלהתקשר ולברר אצל כמה סוכנים או ביטוח און ליין.

אגב, אני שמבטח 3 רכבים וכבר עשור באותה סוכנות ביטוח, גם מידיי פעם דוגם ומשווה מול הסוכנות שלי
(לעיתים אני מוצא דילים טובים יותר אך עדיין מוכן לשלם מעט יותר לסוכנות שמכירה אותי אישית )

בהצלחה
רענן

יואב פולס
14-10-14, 07:51
מצטרף למה שרענן כתב.
יכול להמליץ לך על סוכנויות שמציעות ביטוח ממש ממש בזול - אבל כשיש תביעה אתה מדבר עם הלמפה. אתה עדיין מעוניין?
תפתח את YNET ותקרא את כל ההתנערויות של כמה חברות וכמה סוכנויות ספציפיות. תצליח להוזיל בכמה שקלים.
בקיצור - איש יקר - תתחיל לעשות חיפש כאן באתר על סוכני ביטוח מומלצים - יש כאן כמה כאלה, ותתקשר גם לישירים, קבל מהם הצעה שלכאורה אמורה להיות זולה בתור "בנצ'מארק" להצעות שתקבל מהסוכנים.
זכור - זול וזוגלובק, שניהם מתחילים ב ז' ולפעמים בשניהם אתה מקבל נקניק.

socrtes
14-10-14, 11:20
משפט הסיכום שלך אכן לירי ומרגש ויש מצב שאני שאני אשתמש בו (תוך מתן קרדיט כמובן) אך כרגע אני באמת מעונין בהצעה הזולה ביותר, כשאתה קונה ביטוח אתה יותר קונה תחושה ולא באמת מוצר שניתן להגדירו כאיכותי או לא, מכיון שכרגע יותר חשוב לי לשלם שכ"ד מתחושת הביטוח האיכותי אני אשמח לסוכנויות שמציעות ביטח ממש ממש זול...
המטרה של הפוסט היא לא לחסוך עבודה אלא האם יש סוכנויות נסתרות שאני לא מכיר שבהן ניתן להשיג הצעה טובה יותר, ואם מישהו מכין סוכנות כזאת אשמח לשמוע עליה.
בכל מקרה תודה על ההתייחסות

- - - Updated - - -

*מכיר

willy1234
19-10-14, 14:49
הי חברים, חדש כאן..
לשאלתך עמית, אני גם דוגל בהשוואות מתמידות אצל המתחרים כמו שחברים פה למעלה אמרו.
אני מתחיל בדיקה ב wobi ואחר כך ממשיך לכמה סוכנים כדי לקבל הרגשה לאן הרוח נושבת השנה.
כמובן שחשוב להשוות את אותם הפרמטרים...

-->