shay-j
16-10-14, 23:17
שלום לכולם,
ברשותי סאנגיונג קיירון שנת 2006 מוגבהה, ממוגן ונעול מאחורה.
בכללי אני מאוד מרוצה מהרכב, הוא אמין, מרווח, יכולות שטח טובות מאוד והכי חשוב חסכוני בדלק!
אבל (וזה אחד גדול), במקור הרכב מאוד נמוך משהו כמו 18 ס״מ ללא מיגון וכמובן שרכב כזה נמוך חייב למגן ואז גם המיגון לוקח כמה ס״מ חשובים וכל ירידה לשטח הופכת להיות תזמורת שלמה של רעשי פח נחבט בכל דבר שבולט מהקרקע.
כדי להגביהה את הרכב הרכבתי קיט בולמי מונרו וקפיצי קינג שמיועד לרקסטון (אין קיט שמיועד לקיירון), על הנייר הבדלי המשקל בין הרכבים לא קריטיים (250 ק״ג +-).
בהתחלה ההתלהבות מהגובה העלימה את חוסר הנוחות בנסיעה ואת רעש המתלים והאימפקטים מכל חריץ בקרקע.
עכשיו, אחרי שנה שהמערכת מורכבת על האוטו אני יכל להגיד בפה מלא שהיא אכזבה.
שלב השאלות:
מה אני עושה עכשיו? האם ניתן לשפר את המערכת הקיימת?
האם ניתן להחליף את הקפיצים ליותר רכים בלי לאבד גובה?
האם להחליף לבולמים שיכולים להתמודד עם החוזק של הקפיץ? ואם כן האם יש חברות שמייצרות בולמים עפ״י הזמנה?
אשמח לתשובות מפורטות ואם זה אפשרי אפילו המלצה על בעלי מקצוע.
תודה מראש, שי.
ברשותי סאנגיונג קיירון שנת 2006 מוגבהה, ממוגן ונעול מאחורה.
בכללי אני מאוד מרוצה מהרכב, הוא אמין, מרווח, יכולות שטח טובות מאוד והכי חשוב חסכוני בדלק!
אבל (וזה אחד גדול), במקור הרכב מאוד נמוך משהו כמו 18 ס״מ ללא מיגון וכמובן שרכב כזה נמוך חייב למגן ואז גם המיגון לוקח כמה ס״מ חשובים וכל ירידה לשטח הופכת להיות תזמורת שלמה של רעשי פח נחבט בכל דבר שבולט מהקרקע.
כדי להגביהה את הרכב הרכבתי קיט בולמי מונרו וקפיצי קינג שמיועד לרקסטון (אין קיט שמיועד לקיירון), על הנייר הבדלי המשקל בין הרכבים לא קריטיים (250 ק״ג +-).
בהתחלה ההתלהבות מהגובה העלימה את חוסר הנוחות בנסיעה ואת רעש המתלים והאימפקטים מכל חריץ בקרקע.
עכשיו, אחרי שנה שהמערכת מורכבת על האוטו אני יכל להגיד בפה מלא שהיא אכזבה.
שלב השאלות:
מה אני עושה עכשיו? האם ניתן לשפר את המערכת הקיימת?
האם ניתן להחליף את הקפיצים ליותר רכים בלי לאבד גובה?
האם להחליף לבולמים שיכולים להתמודד עם החוזק של הקפיץ? ואם כן האם יש חברות שמייצרות בולמים עפ״י הזמנה?
אשמח לתשובות מפורטות ואם זה אפשרי אפילו המלצה על בעלי מקצוע.
תודה מראש, שי.