צפייה בגרסה מלאה : TWONAV V3.1.1 - מישהו משתמש ?
שלום לכולם,
הורדתי את הגירסה ולא מוצא את הידיים והרגליים לעומת V2.9 מבחינת ממשק משתמש .
לא מוצא איך לשנות את הבר למעלה כדיי להוסיף לחצנים (מעבר בין מפות וכו ..).
לא מוצא איך לשלב השדות בצד שמאל של התצוגה .
עדיין לא ניסיתי לתכנן נתיב .
האם ידוע מה שדורג ביחס ל V2.9 ? (חוץ מהממשק משתמש)
האם הגרסה יציבה ?
רענן
אני משתמש ב 3.1.2 גרסה יציבה. ממשק המשתמש מזעזע מאז ומעולם אבל התוכנה עושה את העבודה בצורה טובה וקל לי לנווט איתה.
יש לי באג על על G3 שכל פעם אני צריך להיכנס להגדרות ולהגיד למסך להשאר פועל.
אילן,
אני עם גרסה עבור PC (ווינדוס XP tablet ) , כך שאני לא יודע אם הממשק משתמש זההלאנדרואיד .
רענן
אני משתמש ב 3.1.2 גרסה יציבה. ממשק המשתמש מזעזע מאז ומעולם אבל התוכנה עושה את העבודה בצורה טובה וקל לי לנווט איתה.
ממש כנ"ל. לא יודע מול ה 2.9, כי רק את זה יש לי. אני בשלב זה עובד רק עם הטאבלט ולא התפנתי לעבודה עם ה PC, כרגע אין גם צורך.
מה שכן יש בו צורך זה הרבה סבלנות. בהשוואה לניווט בעמוד ענן, התוכנה בשטח מתגמלת מאד (טוב, גם עברתי ממסך 4" ל 10"), אך ההתמצאות והתפעול שלה ברמה הטכנית, בעיקר בשלבים ראשוניים יכול להיות חוויה מתסכלת.
אני בטוח שלכותבים היתה כוונה ליצור ממשק יעיל ונוח, בפועל יצא חלקי, מה גם שרצוי היה שמישהו שהמקצוע שלו הוא כתיבת מדריכי שימוש טכניים, היה עוזר בכתיבת המדריך, לפחות המקוצר. לא קל להבין ולא קל ליישם את הכתוב.
נסה להגיע למדריך המלא, אם יש כזה ונבור בו היטב (טרם ניסיתי). לי זה לקח חפירה של חצי יום כדי להוציא דברים לפועל ולתרגם לפרקטיקה.
אני חושב שעדיין התוכנה כדאית ואחרי שעוברים את תקופת הטירונות שהיא מעבירה, נהנים למדי.
לא ממש עניתי לשאלות שלך, אבל הוצאתי קצת קיטור...:cool:
אילן,
אני עם גרסה עבור PC (ווינדוס XP tablet ) , כך שאני לא יודע אם הממשק משתמש זההלאנדרואיד .
רענן
הגרסאות והממשק זהים בכל מערכות ההפעלה .
גרסה 3 בעלת ממשק מעט שונה אבל כל הפונקציות והתפריטים נשארו דיי זהים .
התקנתי לא התחברתי וחזרתי ל 2.4.4 שמבחינתי היא הגרסה הכי אמינה וטובה לאנדרואיד.
boaz avrahami
21-10-14, 00:27
ולממשק של האנדרואיד כן התחברת?
אני עובד עם 3.1.1 באייפד ואייפון ובגדול מרוצה.
חלק מהתפריטים הטקסט עולה אחד על השני ונראה שהתרגום לעברית או חוסר תשומת לב גרמו להם לשחרר גרסה מדיום ריר.
מצד שני הממשק יותר נח
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
רענן,
לעדכונים אתה מוזמן להציץ מדי פעם בדף הפייסבוק (לשם כך אין צורך להיות רשום או פעיל בפייסבוק).
תמצא שם הודעות על חידושים בתוכנה, עדכוני מפות (למשל מפות שבילנט שהתעדכנו החודש) ועוד.
פשוט כנס לקישור (http://www.facebook.com/pages/TwoNav/135460199832094).
כמו שנאמר, הממשק באנדרואיד, אייפד, חלונות וכו' הוא דומה.
בגדול מדובר על ארגון מחדש של הממשק והתפריטים, וכמובן תוספות שונות.
זה לא שינוי קטן כמו המעבר נניח מ 2.8 ל 2.9 ולכן מומלץ לעבור על ספר התפעול ורשימת השינויים.
הנה הקישורים הרלוונטיים:
מה חדש בגירסה 3.1 ראה בקישור (https://www.facebook.com/135460199832094/photos/a.139052189472895.24820.135460199832094/776385015739606/?type=1&theater)
מה חדש בגירסה 3.0 ראה בקישור (http://en.compegps.com/communication/news/twonav-3).
ספר תפעול מקוצר בעברית לגירסה 3.1 תמצא בקישור (http://www.twonav.co.il/favorites/cp-1.htm)
גיא,
תודה רבה !
שאלה כללית , מדוע לא כל המידע (שבעברית) נמצא באתר שלך ? (למה צריך הפניות לפייסבוק ? )
התרשמות ראשונית שלי (עדיין לא בשטח),
יתרונות -
ממשק התפריט הראשי (לאחר ריסט בראש מגרסה V2.9 ׂ) עושה סדר הגיוני יותר.
תפריט הסטטוס גם כן עושה סדר לדברים החשובים.
כפתור מרכוז מבורך
חסרונות -
תכלס לא מצאתי פיצ'רים חדשים ומרעישים ...
התפריט אפרורי ! לא מצאתי ערכת צבעים לשינוי כמו בגרסאות הקודמות.
לא מצאתי כיצד לערוך את סרגל הכלים . אם זה המצב, זה שינמוך רציני ! (חסר לי כפתור מעבר בין מפות ודילוג לנקודה הקודמת)
לא מצאתי אפשרות להעביר את שדות המידע מתחתית המפה לצד שמאל של המפה
(כך זה נוח כשמשתמשים במכשיר ניווט במצב אופקי - LANDSCAPE ).
השדרוג שהכי הייתי רוצה
תצוגה ותכנון מסלול-נתיב היברדי !
מה זה אומר,
תכנון ע"י ציור/שרבוט רציף על תוואי המפה (באמצעות אצבע או אמצעי הצבעה אחר) ,
אח"כ להוסיף (דקירה) נקודות מעבר על שירבוט התוואי .
במצב ניווט חישוב המרחק לנק' המעבר הבאה יעשה בהתאם לתוואי המתעקל ולא כקו אווירי (כנ"ל גם החישוב לנקודת הסיום).
שורה סופית,
אינטואיטיבית הייתי אומר שלאור החסרון העיקרי של אי אפשרות לקבוע תוספות לסרגל הכלים,
גם (אם כי פחות עקרוני) להעביר את שדות המידע לצד שמאל של המפה, לא הייתי עובר להשתמש בגרסה זו.
מאידך, כנראה זה הכיוון החדש שצועדת החברה בממשק משתמש. לכן כן רצוי להתאמץ ולעבוד איתה למרות החסרונות שלעיל.
הערה - הפלוס החשוב שהחברה מאפשרת לנווט במספר גרסאות על אותו מכשיר (כך לפחות ב PC ).
רענן
רענן,
בודאי שקיימת יכולת לשלוט על סרגל הכלים.
גם היכולת לקבל מרחקים אמיתיים (ולא מרחק בקו אווירי) - תנסה לנווט עם מסלול/סיפור דרך במקום עם נתיב.
מומלץ לעבור על ספר התפעול בעברית כל זה ועוד מוסבר שם.
הוספת נקודות למסלול "בציור" קיימת בתכנת LAND (במוד המלא שלה).
הפייסבוק הוא לא רק רשת חברתית.
הוא מאפשר לבעלי עסקים לפתוח אתר "חדשות" (בדומה ל YNET) המאפשר תגובות ועוד.
אכן התקנה במקביל אפשרית בחלונות.
באנדרואיד ניתן להתקין גירסה אחת ולדלג קדימה/אחורה בין גירסאות (רק ל"מומחים" שאינם משתמשים בגוגל פליי)
באייפון/אייפד לא מכיר דרך לעבור בין גרסאות
רענן,
בודאי שקיימת יכולת לשלוט על סרגל הכלים.
צודק ! מעולה ! תודה !
גם היכולת לקבל מרחקים אמיתיים (ולא מרחק בקו אווירי) - תנסה לנווט עם מסלול/סיפור דרך במקום עם נתיב.
מצטער, לא הבנתי .
אני מתכנן לי נתיבים כאשר דקירת הנקודות הן במפגש או הצטלבות שבילים .
אז איך יהיה חישוב מרחק שלא עפ"י קו אווירי ?
אם יש שיטה טובה יותר (קלה ומדויקת) , אשמח לטיפים.
מומלץ לעבור על ספר התפעול בעברית כל זה ועוד מוסבר שם.
עברתי אבל כנראה לא מספיק טוב ...
הוספת נקודות למסלול "בציור" קיימת בתכנת LAND (במוד המלא שלה).
יש לך אפשרות להעלות סרטון הדגמה של איך לצייר מסלול עפ"י תוואי ולהוסיף דקירות עבור נקודות ניווט בדרך ?
תודה
רענן
בניווט לפי נתיב הוראות הניווט המתקבלות הן כיוון וטווח בקו אווירי לנקודה הבאה.
בניווט לפי מסלול/סיפור דרך יש מרחקים אמיתיים!
בא נתחיל עם סרטון שמסביר כיצד מנווטים עם סיפור דרך (הסרטון הוא של גירסה ישנה, אבל העקרון דומה בגרסאות החדשות).
ראה הסרטון בקישור (http://youtu.be/AAbZWcYAaTQ?list=UUhEBZPetbcVFXT833aSqRg A)
או קיי,
ואיך מציירים מסלול כזה על המפה עם TWONAV ?
או שזה רק אפשרי בגירסה המלאה של LAND ?
תודה
רענן
boaz avrahami
25-10-14, 00:42
שלום גיא,
אני בתהליך שדרוג מכשירי אפל( אייפון ואייפד).
מה הפרוצדורה להעברת הרשיונות למכשירים החדשים?
או קיי,
ואיך מציירים מסלול כזה על המפה עם TWONAV ?
או שזה רק אפשרי בגירסה המלאה של LAND ?
רענן
במידה ואתה מחליט לעבור לעבוד עם מסלולים/סיפור דרך כדאי להכיר שני דברים:
1. המסלול בנוי משני רבדים - הקו שהוא מתווה הטיול (אתה יוצר בעצמך או מוריד מהאינטרנט), ונקודות סיפור הדרך שאתה מוסיף כדי לקבל התראות והוראות ניווט לנקודות החשובות עבורך.
2. קיימים עשרות אלפי מסלולי טיול מוכנים, שתוכל להוריד ישירות לTwoNav (או לתכנה LAND) בהתאם לאזור הטיול שתבחר - ראה הסבר בקישור (http://www.twonav.co.il/find-tracks/cp-34.htm)
בניית מסלול אפשרית עם TwoNav. פשוט תבחר להתחיל מסלול (במקום נתיב כמו שעשית עד כה), ואח"כ תדקור נקודות.
"ציור" עם העכבר של הקו (במקום לדקור נקודה אחר נקודה) היא תכונה שקיימת בגירסה המלאה של LAND
אני בתהליך שדרוג מכשירי אפל( אייפון ואייפד).
מה הפרוצדורה להעברת הרשיונות למכשירים החדשים?
יש כאן מודל רשיונות ייחודי שנובע ממגבלות של חברת אפל:
1. אפליקציה (כלשהי) לשימוש באייפון/אייפד ניתן לרכוש/להוריד רק באפסטור. כמו כן מה שנרכש באפסטור ניתן להתקין רק באייפון/אייפד.
2. הרשיון שאנחנו מספקים למפות מאפשר התקנה בכל מערכות ההפעלה במקביל (אייפון/אייפד, אנדרואיד, חלונות, מקינטוש ועוד) ולכן הוא לא נמכר באפסטור אלא באתר שלנו TwoNav.co.il
לכן:
1. בנושא האפליקציה - הפרוצדורה היא כמו עבור כל האפליקציות מהאפסטור. זה מנוהל ע"י חברת אפל.
2. את המפות תתקין מחדש על המכשיר החדש כמו ההתקנה שביצעת בעבר (דרך האזור האישי באתר MyTwoNav).
במידה ותקבל הודעה שעברת את מכסת ההתקנות תפנה לתמיכה עם בקשה להוספת התקנה.
המדיניות היא להוסיף נסיונות התקנה ללקוחות בשדרוגי חומרה כל עוד זה בקצב סביר.
במידה ומשהו לא ברור אתה מוזמן לפנות במייל
[email protected]
boaz avrahami
26-10-14, 11:49
תודה גיא.
ההתקנה מהאפסטור בוצעה בהצלחה.
אנסה היום את המפות
במידה ואתה מחליט לעבור לעבוד עם מסלולים/סיפור דרך כדאי להכיר שני דברים:
1. המסלול בנוי משני רבדים - הקו שהוא מתווה הטיול (אתה יוצר בעצמך או מוריד מהאינטרנט), ונקודות סיפור הדרך שאתה מוסיף כדי לקבל התראות והוראות ניווט לנקודות החשובות עבורך.
2. קיימים עשרות אלפי מסלולי טיול מוכנים, שתוכל להוריד ישירות לTwoNav (או לתכנה LAND) בהתאם לאזור הטיול שתבחר - ראה הסבר בקישור (http://www.twonav.co.il/find-tracks/cp-34.htm)
בניית מסלול אפשרית עם TwoNav. פשוט תבחר להתחיל מסלול (במקום נתיב כמו שעשית עד כה), ואח"כ תדקור נקודות.
"ציור" עם העכבר של הקו (במקום לדקור נקודה אחר נקודה) היא תכונה שקיימת בגירסה המלאה של LAND
תודה גיא !
כמעט שלא משתמש במסלולים מוכנים.
את פרוצדורת הכנת מסלול ונקודות עניין אני מכיר, חשבתי שיש כבר שיטת ציור ולא בדקירה ב TWONAV.
עדיין אשמח לסרטון וידאו של הדגמה להכנת מסלול ב LAND תוך שימוש בשירבוט רציף.
תודה
רענן
גיא שלום.
אחרי שימוש של הרבה שנים ב- LAND למדתי שאפשר לצייר מסלול ע"י גרירת העכבר.
עובד יפה מאוד
.ירון צור
עדיין אשמח לסרטון וידאו של הדגמה להכנת מסלול ב LAND תוך שימוש בשירבוט רציף.
יש הסבר בספר התפעול באנגלית:
Draw by dragging the mouse: If you use this option to edit a track, it will be like free drawing it. To use this option, first select the point where you want to start adding points from and then click on the tool. Now hold down the left-hand button on the mouse and move it while you draw the new points. If you have .
- - - Updated - - -
אחרי שימוש של הרבה שנים ב- LAND למדתי שאפשר לצייר מסלול ע"י גרירת העכבר.
עובד יפה מאוד
:) יופי כיף לשמוע
גרסה V3.1.1 נתקעת בסגירה .
כמו כן קרסה לי פעמיים באמצע ניווט .
קיימת גרסה חדשה V3.2.1 , הורדתי והתקנתי .
אעדכן לאחר צבירת ניסיון איתה.
רענן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.