PDA

צפייה בגרסה מלאה : שוברים ראש מה לקנות

Bobobniera
01-11-14, 12:13
כמה אתם רוצים להשקיע? 120-140K

2. הרכב הוא יום יומי או מדובר ברכב פנאי לסופי שבוע? יום יומי.

3. מי נוהג בו? אני

4. כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות? 3 נפשות עם אופציה ל-4. (רק גרסאות ארוכות)

5. כמה קילומטרים הג'יפ יעשה בשנה?
בערך 18000 בשנה

6. יש תנאי סף? אוטומטי/ידני, דיזל/בנזין וכו'. מעדיף אוטומטי, לא בטוח לגבי בנזין או דיזל, מה שעדיף.

שלום חברים,
התחתנו לא מזמן ויש לנו סכום שהיינו רוצים להשקיע ברכב שטח לטיולים. ההתלבטות הגדולה היא האם לנצל את הסכום לטובת רכב חדש יחסית עם קילומטרז' נמוך (מן הסתם ג'יפון. בסכומים שלנו מדובר על גראנד ויטארה 2012-11) או ללכת על משהו רציני יותר אבל ישן ואז נכנס הקטע של אמינות ועלויות אחזקה של רכב ישן (אולי לנד קרוזר או פאג'רו מתחילת שנות ה2000).

אני לא מת על הרעיון של הסוזוקי. אני נוסע הרבה על פורסטר (גר במושב, נוסע קבוע דרך השדות) ומגרזן לא מעט. הייתי מעדיף משהו עם מרווח גחון משמעותי יותר.

תודה!

Elad Shamir
01-11-14, 13:38
שאלת תם:
האם לא עדיף להחזיק שני רכבים?
1. רכב פרטי - לנסיעות יום יומיות
2. רכב שטח - לטיולים בלבד
ההתרוקנות רבים כגון:
פרטי - שקט, חסכוני, נעים, בטוח
שטח - מוגבה, נעול, צמיגים, לא בעייתי להשבית לכמה ימים (לשי דרוג או תיקון) , אין בעייה לשים צמיגים 100 אחוז כי משמש רק לטיולים ועוד ועוד
בתקציב המדובר (בתוספת ההפרש של עליות שנתיות של לנסוע יום יום ברכב שטח) אתה יכול לקנות ולבטח את שני הרכבים
(יחסית חדש כאן אז אולי/בטח כבר דובר על כך....)

אלעד

אלעד שמיר
ניידת שירות "TOMCAR"
052-5362703

raanan
01-11-14, 14:18
השאלה מה הייעוד שלו בפנאי ? או היכן אתה מתכנן לטייל איתו ובאיזה רמת קושי
אם רק לחציית שדות, אז הסוזוקי עם מעט הגבהה יעשה את העבודה מצויין .
אפילו פורסטר עם הגבהה גם מתאים.

רענן

Bobobniera
03-11-14, 17:30
תודה על התגובות!
המטרה היא כרכב שישמש אותו ביומיום ובסופ"שים לטיולים. יש לאישתי רכב משלה. כרגע מחפש להחליף את הפרייבט שלי ברכב שטח. לא נוכל להחזיק רכב שלישי. הייתי רוצה טיולים יותר משמעותיים מסתם נסיעת שבילים. רמת הגולן בעיקר, נגב וכ"ו.

באותו הנושא- ניתן להגביה סוזוקי מהשנתונים האחרונים? על אילו סכומים מדובר פלוס מינוס?

שוב, תודה!

יוש
03-11-14, 21:55
לנדקרוזר 04'-05'. קצת מיגונים וגם במצב סטנדרטי יקח אותך רחוק.
מנסיון.
יש לך סכום כסף יפה.
לא הייתי חושב פעמיים.

יואב פולס
10-11-14, 11:48
^ מה שהוא אמר, אין בכלל התלבטות.
התקציב שלכם אתה יכול גם הרבה יותר חדש מ 2004 - 2005. רק סבלנות.

דניאל מאירי
10-11-14, 14:31
1+
דניאל

zerez
11-11-14, 12:46
+1 ללנד קרוזר

-->