PDA

צפייה בגרסה מלאה : Article: מסלול 4X4 קיצוני: נחל כמריר

galorit
01-11-14, 19:02
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3442-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C-4X4-%D7%A7%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%A0%D7%97%D7%9C-%D7%9B%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A8

זרקו
01-11-14, 22:21
סחטיין גל!

- - - Updated - - -

https://www.youtube.com/watch?v=T-rLQh-eHbw&list=UUvKHZYLdopLiJbp6PCmiLnA

גיל אסרף
01-11-14, 22:22
אחלה כתבה אחלה תמונות
וסרט מעולה.
תמשיכו ככה!

ד ו ר ו ן
01-11-14, 22:42
היינו בכמריר לפני כמה שנים.
נסענו עד למפל שאי אפשר לעבור (5-6 מטרים גובה), לא זכורים לי כזה מסלול מעניין כמו בסרטון- באיזה ערוץ הסרטון?

דרור ברלי
01-11-14, 22:44
וואו!
מרשים!

רק הערה קטנה - חוץ משני צדיקים (מורי ועדיאל), כל שאר כוכבי הסרטון לא חוגרים חגורת בטיחות.... או לפחות ככה זה נראה. אז בחיאת.

ד ו ר ו ן
01-11-14, 23:20
הרעיון הבסיסי מאחורי שיתוף המסלולים וההשתתפות בתחרות הוא שיתוף המסלול..
אז איפה הקובץ של המסלול?
:confused:

aba
01-11-14, 23:26
גם אני רוצהההה.....

Sent from my JEEP

נמרוד
02-11-14, 10:19
דורון זה אותו הנחל, שהיה מבחינתנו "ללא מוצא". עם השנים התקדמו בו עוד ועוד עד שפתחו דרך עד הסוף לדעתי ממש לאחרונה.

האזור הזה של יובלי נחל דימונה, קינה, כמריר, הוא קלאסי ל4X4 קשה, זה הJohnson Valley שלנו יותר מאשר מואב או רוביקון. לא שמורת טבע, שטח אש יבש בלבד, עם מחצבות שמתקדמות בקצב איטי להשמיד את הכל... וטופוגרפיה כזאת שבאמת מביאה את הג'יפאות לקצה.

ד ו ר ו ן
02-11-14, 15:20
אני הגעתי למפל שלילי בתוך נקיק.
גם כננת לא היתה עוזרת שם.

נמרוד
02-11-14, 15:28
כנראה שאנחנו צריכים לחזור!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

ד ו ר ו ן
02-11-14, 15:43
אחד הדברים שחסרים באזור הסה הוא מסלולים שלא צריך לחזור על העקבות,

קיבלתי לא מזמן קובץ מסלול של כמריר שאמור להגיע עד לרמה מעל, אבל הוא יוצא מהראשי ליובל משני של הנחל, ולא יושב טוב על התוואי במפה.

מתי אתה בא לדרום?

סולי
02-11-14, 19:12
אחלה כתיבה, אחלה תמונות וסרטונים כרגיל.....
עושה חשק.

כנף שבורה
02-11-14, 19:28
אחלה כתבה. תמונות וסרטונים. שחר באמת מוביל מצוין. אבל אם מקשקשים יותר מידי בקשר אז הוא סוגר את שלו. ראו הוזהרתם :)

ASIS
02-11-14, 22:07
אך... איזה חבורה של גמדים מרושעים...פשוט עושה חשק.
עומד בקנ״מ אחד עם סירטונים ממואב המהוללת! שאפו

יניב גולן
10-11-14, 20:58
יפה מאוד חברים,
אהבתי מאוד את הכתיבה, התמונות וגם את הסרטונים.
המסלול הזה נפתח בסופ"ש הראשון של חודש אפריל 2014 על ידי חבורת ג'יפאים שחיפשה לעשות את הבלתי אפשרי. ואכן, עד לאותו הסופ"ש המסלול הזה הוגדר כבלתי עביר, ולמען האמת אני חייב להודות שכך הוא היה. הצלחנו לסיים את הנחל בעזרת תעוזה ועבודת צוות קשה שלא הייתה מביישת אף יחידה צהלית מובחרת.
היום, כשאני צופה בתמונות ובסרטונים של החבורות שחצו את הנחל, אני חש שעשינו משהו בשביל הענף הזה שנקרא זוחלי הסלעים.
חשוב לי להדגיש כי בזמנו התלבטתי רבות אם לפרסם את דבר הצליחה של הנחל, פשוט כי פחדתי שמה יקרה שם אסון. גם היום, חשוב לי להדגיש כי הנחל הזה, שהוא פשוט מדהים ברמת העבירות שהוא טומן בחובו וביופיו נשאר מסוכן. אני מקווה שלא נתעורר לאיזה בוקר שבוא יתרחש בנחל אסון.
רק על דבר אחד אני מצטער, שלא עצרתי לצלם את המכשולים לפני שעבדנו עליהם, רק מי שהגיע אחרינו יודע איזו עבודה מטורפת נעשתה שם...

אשר צור
11-11-14, 06:33
כמה פתוס. נחל כמריר = דרך בורמה של הציונות הרכובה על SUV שחורים עטורי ניקלים. אני ואני.... פחחח

יניב גולן
16-11-14, 15:00
אשר ידידי, ציניות היא מנת חלקם של הממורמרים...

1ofersh
18-11-14, 16:22
היי חברים
אם אפשר לקבל את המסלול בקובץ ניווט.אני מתכנן לעשות רגלי מסילון להר כמריר ונחל כמריר או הפוך.ואודה לכם אם יואיל מישהו לצייר את המסלול ואורכו.תודה
הרודיאו עשה את המסלול הסטנדרטי של סכיני דימונה ואת זה כבר לא נגזים :)
עופר

מוני_הכוכב
26-12-14, 15:24
וואו!
מרשים!

רק הערה קטנה - חוץ משני צדיקים (מורי ועדיאל), כל שאר כוכבי הסרטון לא חוגרים חגורת בטיחות.... או לפחות ככה זה נראה. אז בחיאת.

הערה נוספת: רכב פתוח, ללא קשת התהפכות. למרות שאני אפיקורוס וידעתי את הסוף, התפללתי למענכם, במיוחד הרכב הכתום עם השפ"צ ותהום הקטנה משמאל.

amit1
11-02-15, 22:31
יפה מאוד חברים,
אהבתי מאוד את הכתיבה, התמונות וגם את הסרטונים.
המסלול הזה נפתח בסופ"ש הראשון של חודש אפריל 2014 על ידי חבורת ג'יפאים שחיפשה לעשות את הבלתי אפשרי. ואכן, עד לאותו הסופ"ש המסלול הזה הוגדר כבלתי עביר, ולמען האמת אני חייב להודות שכך הוא היה. הצלחנו לסיים את הנחל בעזרת תעוזה ועבודת צוות קשה שלא הייתה מביישת אף יחידה צהלית מובחרת.
היום, כשאני צופה בתמונות ובסרטונים של החבורות שחצו את הנחל, אני חש שעשינו משהו בשביל הענף הזה שנקרא זוחלי הסלעים.
חשוב לי להדגיש כי בזמנו התלבטתי רבות אם לפרסם את דבר הצליחה של הנחל, פשוט כי פחדתי שמה יקרה שם אסון. גם היום, חשוב לי להדגיש כי הנחל הזה, שהוא פשוט מדהים ברמת העבירות שהוא טומן בחובו וביופיו נשאר מסוכן. אני מקווה שלא נתעורר לאיזה בוקר שבוא יתרחש בנחל אסון.
רק על דבר אחד אני מצטער, שלא עצרתי לצלם את המכשולים לפני שעבדנו עליהם, רק מי שהגיע אחרינו יודע איזו עבודה מטורפת נעשתה שם...
יניב, צפיתי בסרטונים, קבל שאפו על הג'יפ המושקע ועל החבורה המגובשת.... אהבתי את הבחור עם הכפפות והחולצה הכחולה :) . אמריקה בישראל.

-->