PDA

צפייה בגרסה מלאה : מוט קרדאן סופה לסיקס

yuvi
12-11-14, 20:33
שלום
אני לקראת סיום הפרוייקט שיפוץ הגיפ, ונתקלתי בבעיה.
כאמור יש לי בודי והגה סופה ושאר המיכלולים סיקס, אתמול ניסיתי לחבר את הקרדאן לתיבת ההגה ולהפתעתי הוא לא מתאים ( שאלתי אנשים שמבינים לפני המהלך ואמרו לי שהוא מתאים פיקס לתיבה של הסיקס), ציר תיבת ההגה של הסיקס גדול (קוטר של 2 ס"מ) מפתח הקרדאן.
יש למשהו רעיון אך ניתן לשלב בינהם? חוץ מלחבר את הפעמון...
תודה

six 4 life
12-11-14, 21:13
היית צריך לשאול לפני קנייה של המוט.
בכל אופן בסיקסים יש תיבות הגה עם 2 קטרים ביציאה מהן - אחד הוא 20 מ"מ ואחד הוא 18 מ"מ.
הנקבה במוט הקרדן של הסופה היא 18 מ"מ, כלומר אם יש לך תיבת הגה בסיקס עם יציאה של 20 מ"מ (כמו מה שיש לך כרגע), לא יתאים.
לגרום לחלק התחתון של מוט הסופה להתאים לתיבה שלך אין דרך כולל לא דרכים פרטיזניות עם חיתוכים וריתוכים.
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להחליף תיבה לתיבה מתאימה או לחזור למוט הסיקס עם פעמון 20 המ"מ שיש לך.

נ.ב.
אכלו את הראש כל הפרסומות פה. זוועה.

yuvi
12-11-14, 21:33
לפי מה שראיתי גם אם אחליף תיבה עם ציר קטן 18 מ"מ זה לא יתאים, כי ציר תיבת ההגה של סיקס שונה מי ציר תיבת הגה סופה, לסופה יש קטע בציר יישר ומיקום הבורג שונה. אני צודק?...

six 4 life
12-11-14, 21:51
התיבות פנימית אותן תיבות. ההבדלים הם במספר האוזניים שמחברות את התיבה לשלדה, בעובי ציר היציאה מהתיבה, ובחיבורי הצנרת אל התיבה.
לשאלתך, הצירים זהים והמוט יתאים.

kobiarava
12-11-14, 22:22
יש לי תיבה של סופה למכירה, אם אתה מעונין, כולל גם תושבת וצנרת במידת הצורך. המשך בפרטי...

קובי

-->