צפייה בגרסה מלאה : שאלה על מיגונים?
קניתי דיסקברי 1 98 בנזין , הרכב סטנדרטי אין שום תוספות הגבהות מיגונים , רציתי לדעת בבקשה איזה מיגונים תחתונים כדאי ומומלץ, אני לא הולך להשתולל בשטח . אבל מפחד לעשות נזקים למטה {האוטו לא מוגבה} הרכב יהיה לטיוליים בשישי שבת ,טיפים יעזרו אני חדש כאן תודה ושבוע טוב
החשובים הם מגן מיכל דלק ומגני סף. מגן על הביצה הקדמית גם רצוי, ומגן גחון קדמי עוזר לשמור על רכיבי ההגה.
יותר מזה- מיותר בשלב הראשון.
אסף.
מה שחנן רשם נחמד בתיאוריה.
ברכב הזה (וזה מה שיפה בו בניגוד לרכבים אחרים ) לא צריך למגן כמעט כלום כי כמעט כל הרכיבים ממוקמים נכון.
ובכל זאת:
מיכל דלק כדאי.
מגני סף מתבקש, רק כי כאן הם לא באים על חשבון מרווח גחון ונותנים אופציה גם להייליפט. רק לעשות כמו שצריך ולא כל מיני מדרגות ענקיות ומכוערות.
כל השאר מיותר.
אם לא תתחרע לא תצטרך יותר מזה, גם לא בעתיד.
את הכסף תחסוך לנעילה אחורית וציריות מחוזקות.
עריכה:
שכחתי את ההכי חשוב:
תתחדש!
איל,
המכסה הקדמי של הביצה ברכב הזה דק למדי..
מיגון מיכל דלק
מיגון "ביצה" קדמית
מיגון גחון קדמי בנוי חכם כך שלא יפגע בפינוי חום
איל,
המכסה הקדמי של הביצה ברכב הזה דק למדי..
הסרן הקדמי בדיסקו הנוכחי (2) וגם בדיפנדר לשעבר (tdi300) ובעוד מספר דיפנדרים עימם נגחתי ביותר מסלע אחד (היה חושך, לא ראיתי ;)) חושבים אחרת אבל לא אתווכח .
הסרן חזק מאוד, *אבל*
המכסה הקידמי של הביצה הקידמית , והמכסה האחורי של הביצה האחורית - עשויים מפח של משהו כמו ממ וחצי (ממה שאני זוכר כשהיה צריך לרתך אותו.)
נקרע בגלל התקלות בסלע גבוה וחד במהירות נמוכה בדיפנדר שהיה לי.
הסרן הקדמי בדיסקו הנוכחי (2) וגם בדיפנדר לשעבר (tdi300) ובעוד מספר דיפנדרים עימם נגחתי ביותר מסלע אחד (היה חושך, לא ראיתי ;)) חושבים אחרת אבל לא אתווכח .
תקרא מה אמיר כתב.
זאת גם ההכרות שלי עם המכסה, לא הסרן עצמו אלא המכסה, שכאמור מיוצר מפח דק מאד ביחס לרכבים אחרים.
שבוע טוב. מגן מיכל דלק הרכבתי, רוצה בבקשה המלצה על מגן ביצה קדמית{איפה להתקין ?אצל אספיר ראיתי שתיים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם חוץ מהמחיר או שיש מקום אחר} ? תודה ולילה טוב
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.