צפייה בגרסה מלאה : בוסטר להנעה
היי מבקש חוות דעת על המוצר המטרה לשימוש חירום ואולי כסוללה אפילו לתאורת שטח ללא הרכב
http://www.ebay.com/itm/281343628253
המצבר שם לא ניראה חזק ...
איזה רכב אתה רוצה להניע עם זה במקרה הצורך?
אתמול קיבלתי אותו,שמתי לטעינה,עד הבוקר נטען קו אחד מתוך שלוש או ארבע.
בפוקס חבר התקשר ואמר שהרכב לא מניע לו,אמרתי לו שיבוא לקחת לנסות, הניע בשניה אחת.
מצבר 55 אמפר.
יש לנו בקיבוץ מיכאלזון, הנענו אותו 4 פעמים רצוף, בלי להטעין את המכשיר, וזה היה מכשיר של 15000 אמפר
לידיעה, מיכאלזון הוא מנוע דיזל עם מצבר בריא.
הקציר,אחלה מכשיר, אני קניתי של 16800 והוכיח את עצמו במיידי.
תקנה בלי לחשוב פעמים.
- - - Updated - - -
החיסרון של זה שהראת ספציפית, הוא שהפלסטיק הלבן נראה פחות עמיד, אני קניתי אחד אחר,עם פלסטיק איכותי יותר.
שניהם אצלי והאיכות מורגשת במגע.
את הבוסטר הזה ניתן להטעין ע״י הרכב עצמו בזמן נסיעה?
אפשר להטעין אותם בנסיעה ,
פסטר - דרך אגב זה לא
15000 אמפר , יותר בכיוון של 15 אמפר :)
אגב , כתוב בהוראות הפעלה שם שהמצבר שמנסים להניע אותו , צריך להיות טעון לא מתחת ל40%.
כלומר כשהמצבר מת לגמרי , יש מצב שזה לא יצליח להניע - זה לפחות מההוראות הפעלה שם.
צודק,15000 מיליאמפר, שזה 15 אמפר.
אבל עובד כמו גדול.
אחד בסגנון הזה הניע דימקס בלי מצבר בכלל, לנגד עיניי. הרכב נשאר מונע דקות ארוכות כשמה שמחובר לקטבים הם רק התנינים שלו
טוב , שיכנעתם אותי - אולי אני אקנה גם ...
antigravity החברה המובילה של הסוללות האלה, AAA בארצות הברית משתמשים בבוסטרים שלהם.
http://www.amazon.com/Antigravity-Batteries-Micro-Start-Multi-Function-Personal/dp/B00MQ5Z5F2/ref=pd_sim_auto_1?ie=UTF8&refRID=179XNHVP2D1GPR6ZC2AG
http://www.amazon.com/Antigravity-Batteries-Micro-Start-Starter-Personal/dp/B00FDYYK4A/ref=pd_sim_auto_1?ie=UTF8&refRID=0JKFXP81FZDDNS8452ZQ
תודה על התגובות עזרתם להחליט. קניתי ממש עכשיו!!
אם כבר חפשו את המוצרים של ה-30A, אישית אני מחזיק ברכב בוסטר אמיתי מל.כ.
אני קורא לא מעט עדויות של אנשים שמצליחים להניע דיזלים עם המצברים הקטנים האלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני אבל קשה להתווכח...
אחד בסגנון הזה הניע דימקס בלי מצבר בכלל, לנגד עיניי. הרכב נשאר מונע דקות ארוכות כשמה שמחובר לקטבים הם רק התנינים שלו
וזה ברור.
הרבה יותר קל להניע רכב בלי מצבר מאשר רכב עם מצבר ריק ש"שותה" את כל הזרם.
יותר מפעם אחת הייתי צריך לנתק מצבר מרכב סורר כדי להניעו מכיוון שעם המצבר מחובר הוא סירב (וברכבים של היום לך תגיע ישירות לפלוס של הסטארטר).
החלק הטריקי הוא לחבר מחדש את המצבר הריק בלי שהרכב יכבה ובלי לגרום לנזק לרכב. ;)
הנקודה היא, וזה גם מה שהם מפרסמים, שכנראה ניתן לנסוע כך עד לנקודת שירות.
אני גם מברר לגבי המוצר כבר למעלה מחודש בפורומים אחרים.
כמה חבר'ה שם קנו.
אני מחכה לתשובה אחת שמעניינת אותי:
שהמוצר טעון מלא ושוכב ברכב ללא שימוש. כמה פריקה תהיה לו נניח כל חודש ?
הרי המוצר אמור לשכב אצלינו ברכב ובמידה ונצטרך להניע רכב בדרכים נוציא אותו. אין תכנון מראש.
אם זה היה של חבר5ה ידועה בסוללות שלה (פנסוניק,סניו ועוד...) לא הייתי חושב פעמיים
מנסיוני, מוצרים סינים ללא שם איכותם זבל ולא מחזיקים יותר מחודשיים.
אתה להחזיק את זה בטעינה קבועה אם הרכב בשימוש יומיומי ויש לך יציאת 12 אחרי הסוויטש
טעינה קבועה גם לא נוח וגם אני בטוח שלא מוסיף למוצר חיים.
כוונתי שיהיה זרוק בארגז כלים בבגאז ונצטרך להוציאו פעם בכמה חודשים.
האם יהיה לו כוח התנעה ? זו השאלה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.