צפייה בגרסה מלאה : Article: לבשל עם בירה: "פחית בירה בישבן" ומתכונים נוספים
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3458-%D7%9C%D7%91%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%91%D7%9F-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7% 99%D7%9D-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D?
וואו !
כתבה ממש מושקעת....
הכל נראה טוב חוץ מהקטע של הבצל (זה טרפה!)
תודה, בטיול בישול הבא שלך אני אכין לך מרק בצל ובצל ממולא (בבצל).
בצל זה אחלה!
אין בעיה. אני מכין לך מארז בירה תאילנדית חמה וצהובה.
בצל זה הכי, אחי ...
:)
אחלה מתכונים, אם כי את הבישול בפויקה בבירה אני כבר עושה זמן רב!!
בצל זה מגנט של חיידקים. נדבר על זה בדיון אחר....
Debunking Beer Can Chicken:
A Waste Of Good Beer, An Inferior Cooking Technique, And Dangerous
(http://amazingribs.com/tips_and_technique/debunking_beer_can_chicken.html)
בסוף תמיד יבוא מישהו ויהרוס את הכיף עם עובדות :-)
כמה הסתייגויות מהמאמר - במתכון שלי עושים פתח בחלק העליון של העוף וגם מניחים גחלים מתחת לפחית, אצלי העוף עטוף בנייר אלומניום ויחסית סגור לבריחת נוזלים. בסוף הבישול כשבדקנו את תכולת הפחית גילינו שחצי ממנה נעלם.
אם רוצים שהבירה גם תרכך את הבשר אפשר לילה לפני או לפחות כ-3-4 שעות להשרות את העוף בבירה בתא אטום - שלא יששפך בנסיעה - כמו שעשינו לבשר שיפודי העוף מהכתבה הקודמת.
קיבלתי לידי סטנד שאת הבירה שופכים בתחתית, כרגע בתנור לניסוי.
93285
93286
בצל לא סופח חיידקים - זה מיתוס ישן :-)
תגיד, יכול להיות שאתה אובססיבי בקטע הזה של הבירה? זה יכול להיות מסוכן. אנשים אובססיביים מאבדים את העניין בחיי היום-יום, בחיי משפחה, בעבודה. במקרים קשים במיוחד, אנשים עם אובססיה עלולים להזניח אפילו את רכב השטח שלהם ;)
אתה !לא! מקבל בירה במפגש... ואת השעתיים האחרונות ביליתי מתחת לרכב שטח המוזנח שלי :-)
boaz avrahami
21-11-14, 21:56
93303
93304
אולי התרנגולת נהנתה מהבירה אבל אני לא ממש הרגשתי את הארומה של הבירה בבשר....
אולי בטעות השתמשת בתרנגול....
אסף.
מתוך סקרנות, באיזה בירה השתמשת?
boaz avrahami
22-11-14, 19:48
משהו גרמני בהיר שאישתי אספה ברמי לוי.
אם עקרוני השם אוכל למצוא
לא עקרוני. התיאור מספיק.
פעם הבאה אני מתכוון לתת לעוף לישון בבירה איזה שעתיים שלוש לפני הבישול, נדווח...
boaz avrahami
22-11-14, 20:48
אני מבין מתגובתך שגם אצלך היו תוצאות דומות
ברשותכם.. רק הערה לגבי הבלילה של המנה הראשונה.
התוצר יותר קליל אם במקום ביצים מקציפים חלבונים בלבד.
אסף.
זה נכון, גם המתכון המקורי מבקש לשמור את החלבונים, להקציף אותם ולקפל לבלילה, הבעיה היא שבבית אין בעיה עם מיקסר וכו ובשטח זה קצת יותר מסובך.
או ש...
http://1.media.collegehumor.cvcdn.com/45/92/4ef27df08b3341e0d88c54d6dc1d35d1-scissors-drill-egg-beater.jpg
- - - Updated - - -
כן תוצאות דומות למרות האידוי, נתנו פה את הסיבות המדעיות מדוע.
הכנו שוב את הציפור, רק שהפעם היא עשתה אמבטייה של בירה כשעתיים לפני הצלייה.
104278
104277
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.