צפייה בגרסה מלאה : אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
boaz avrahami
11-12-14, 15:25
השתגעת, למה שאפסיק?
אני רושם שורה/שתיים ומקבל בחזרה מגילה שגורמת לי לחייך כל פעם שיש כמה דקות זמן....
זה העיסקה הכי טובה בשוק!
יכול להיות שאתה נשחק?
מה נראה לך שאני מברזל?
בטח נשחק... במיוחד אחרי שהבנתי, היום, שאני אוכל לשדרג לנוט 4 רק בעוד ארבעה חודשים... זה יהיה כבר יותר מחצי הדרך להשקה של הנוט 5 ואז נשאלת השאלה.... לשדרג באפריל ולהמשיך את האופציה לשדרג כל פעם באמצע הדרך או לחכות כבר לנוט 5 ולשדרג כל פעם, מיד כשייצא חדש....
מעצבן מאוד...
מוציא אותי מריכוז בכל הנושאים האחרים...
הכי מעצבן זה שלחברה שלנו, פריקית טכנולוגיה (זו שעברה מהאייפון), יש נוט 4 כבר חודש ומשהו... צוחקת עלי... לה יש יותר טוב...
בלתי נסבל.
לא רק שיש לה אפשרות להרצה של שתי אפליקציות במקביל, ממש על המסך, לא כמו אצלך באייפון הצ'יקמוק שלך... היא אפילו יכולה להזיז כל אחת מהאפליקציות לכל מקום במסך ולשנות את הגודל... אצלי זה רק למעלה/למטה...
מרתיח... שוחק.
אולי אתה רוצה לקנות נוט 3 משומש, במצב מצויין (3/4 מהאופציות בכלל לא היו בשימוש.. בכלל), במחיר מפתה?
כך אוכל לתרץ מעבר מיידי לנוט 4..
אני בטוח שיש רום שמאפשר את זה גם בנוט 3
ברנרד בוא נחכה לראות מה מגיע עם הסוכריה של הנוט 3 (גם אני מחכה).
עד עכשיו לא התעלפתי על השינויים. זה בערך כמו המעבר מה S3 ל S4
בלי שינויים דרמטיים והרוב בממשק.
boaz avrahami
12-12-14, 09:33
בתור מכשיר ניווט יש לי אייפד וותיק 3g.
הוא בטוח לא הכי מתקדם אבל הוא הדבר הנכון כי אני מושקע בתוכנות ניווט ואם כבר מסך גדול אז שיהיה 10.
נחמד כל הפונקציות שיש לך במכשיר ( כנראה אני לא זקוק למרביתן כמוך) אבל תוכל להרחיב כיצד מדברים בטלפון כזה גדול?
צריך בטח יד של שחקן NBA בשביל לאחוז את זה.
האצבעות לא נרדמות אחרי שיחה קצרה?
יש לך כבר בעיות בתעלה הקרפלית?
את האגדות ש"זה גדול מידי", תספר לבחורות...
אני מכיר לפחות אחת, שלא נבהלה מהאגדות האלה והיא יכולה להעיד ש"זה לא גדול מידי"...
ונבהלתי לרגע מ"התעלה הקרפלית" וחשבתי להתקשר לרופא ולכלול את זה בקלונוסקופיה שאני אמור לעבור בעוד 6-7 חודשים (הגיל...).. שאם הוא כבר "בפנים" שיעשה עוד "מעבר" ויבדוק..
אחרי שעשיתי חיפוש.. נרגעתי.. לא אין לי בעיות.. נדמה לי שאין הבדל גדול במשקל בין האייפון שלך לנוט שלי - ושלי מאוזן וידידותי יותר..
עליבאבא- כבר הפסקתי עם החלפות הרומים... זקן מידי.
ורק לראות את המסך, רוצים להחליף ל-4... הוא גם נוח יותר להחזיק ויש בו כמה פיצ'רים נחמדים ביותר, לעומת ה-3.
ולהחליף אותו יעלה לי רק $2.5 לחודש, תוספת, אז למה לא?
דרך אגב.
הגודל.
אתמול הייתי עם הגמד במשרדי הביטוח הלאומי והיה לו משעמם (שלוש שעות עם הזקן) והוא "הדגים" לי מולטי פרוססניג - ביד אחת מילא טפסים וביד השנייה התכתב עםחברים/ות בנקסוס 5 שלו... ביד אחת ומהר יותר ממני, עם שתי ידיים- והוא לא שחקן NBA... בכלל לא.
ני יכול להעלות צילום להשוואת הגודל בים הנקסוס 5 לנוט 3 לאייפון 5S 5 ו-6 והגלקסי 5 ועוד איזה שניים - רק להראות שהטיעון המטופש, לגבי הגודל, באמת מטופש...
אם יש דרישה.. תגידו.
אה. ולגמרי שכחתי.. להשוואה.
יש גם LG G3 חדש (מחכה להישלח לארץ) - וואללה... פתאום אני קולט שיש פה המון טלפונים בבית...
boaz avrahami
12-12-14, 17:26
תעלה. באמת מעניין.
אם אפשר גם איך זה נראה כשיד בינונית אוחזת בו
מצאתי את זה וזה נראה ממש טאבלט
93991
כשאחזור הביתה נביים איזו תמונת מחזור, כולל נוט 4 ,נקסוס 7 (דור ראשון) ואיזה אייפד או שניים (של חברים)
נארגן גם מישהו שיחזיק...
באים חברים לארוחת ערב וגם איזו חברה של הגמד מהתיכון... יוצא לקנות איזה גוש לשים 4-5 שעות בתנור..
boaz avrahami
12-12-14, 20:06
מעניין
http://youtu.be/VCWdgcD85Jo
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
זה הכי טוב שיכולת להביא?
ואתה עוד אומר שאני נשחק...
סרטון (מגמתי, שצוחק על הנוט ועל מי שקונה אותו, אבל בהסתייגות, שהרי זה חדש והכתב/מציג לא רוצה לצאת לגמרי דביל... כמו שיצא..) מלפני 3 שנים?
כשעוד היו שאלות בסיגנון האם הנוט בכלל "יעבוד"? - טוב, על התשובה הזו אפילו אפל ענו.. עם ה-6+.
ובכלל...
אם אתה לא יודע, הגודל הפיזי של הנוט, קטן עם השנים...
מה שמביא אותי לפרסומת המצורפת- שימו לב מדקה 40... וגם קצת לפני יש איזכור...
https://www.youtube.com/watch?v=LCe8MWklOL4
מאיר אלוני
14-12-14, 15:06
מה ? זהו ? נשברתם ? די... תמשיכו
הנה עוד כתבה מהיום :
http://www.feeder.co.il/article-seven-reasons-why-android-is-better-than-iphone-1000993146
boaz avrahami
14-12-14, 17:56
באנרד בשלכת שלו....
תראה כמה סיבות למה לא לקנות אפל ולמרות זאת הם מוכרים הכי הרבה מכשירי פרימיום
נשאר רק עץ אחד שמתעקש לא להשיר עלים - אתמול ניקיתי (שוב) את רוב החצר אבל העץ הזה... לא יודע מה יש לו... אנטישמי.
וחוץ מזה, בניגוד לאנשים העובדים... לפנסיונרים, הסופ"ש הוא העמוס יותר...
מחר, שני, SHMBO טסה לה ליפן והגמדים נבעטים לבתי הספר ו... יהיה יותר זמן (אם נגמור בזמן את הרמונט של חדר האמבטיה)..
ויש כאלה שמשמיצים שיש לי "את כל הזמן שבעולם".... צרי עין.
אפל..
ממשיכים לקנות (וד"א, יש להם מכשירים שלא לעשירים?) משום שיש הרבה כמו בועז... מפחדים להודות ומפחדים לנסות וקונים מכשירים (חדשים) "בהזדמנות" ומתרצים למה לא לקנות את הדגם החדש (מחכים שיירד המחיר) ו...
בגדול.
חוץ מהשוק הסיני (שהם ממילא רוצים כל דבר שנראה "מערבי" ועושה דווקא לשילטון) ועכשיו, אחרי האייפון 6+ (לפחות עד שיראו שהוא... מיותר) יש התעוררות קלה (וזמנית) בקוריאה, כבר מזמן זה סוד גלוי שאפל ממחזרת לקוחות...
רוב קוני המכשירים החדשים, הם בעלי המכשירים הישנים יותר (יענו לקוחות נאמנים), שהם ממילא... מה שתבתי למעלה..
זו הבעייה של אפל, בטווח הקרוב - אין לקוחות "חדשים", זו הסיבה שהם מנסים להוציא/להמציא דגמים חדשים, שיפנו לפלח שוק נוסף ובזה הם לא מצליחים בכלל - ודוגמאות לא חסרות...
ולא שכחתי שאני חייב גם תצלום מחזור של כמה טלפונים..
- - - Updated - - -
ובועז... במיוחד בשבילך..
היתה אצלנו החברה עם הנוט 4 ועידכנתי אותה..
ביקשה למסור לך, ואני מצטט:
"תגיד לו שתמר אומרת שהנוט 4 ממש לא גדול מידי ו... שהגודל כן קובע!"
boaz avrahami
14-12-14, 18:52
הי, הי... למה להשמיץ?
יש לי אנדרואיד אחד ( נקסוס 4) ועוד אחד אצל אישתי (5).
אצלי מעבר לעובדה שהחייגן והמייל של האפל הרבה יותר נוחים בעיניי ( 70 אחוז ממה שהמכשיר מבצע) אני מושקע כספית בכמה תוכנות ניווט יקרות.
ללא ספק יש בעובדה הזו משקל משמעותי בקניה חוזרת.
אני אגב לא לקוח נעול.
ביום שאמצא אנדרואיד ראוי ( ואתאושש קצת מהוצאות הבניה) אשקול ברצינות מעבר- מה שאתה לא מוכן לשקול אפילו וזה לא שלאפל אין מה להציע...
לא התכוונתי להשמיץ... זה יוצא לי בלי שליטה...
למה לא מוכן לשקול? ברור שאני מוכן.
אני שוקל מה אני מקבל לעומת מה שאני משלם.
מה אני רוצה שיהיה לי ומה אני (לא) מקבל מאפל.
כמה דוגמאות קטנטנות:
אני רוצה אפשרות להפעיל שתי אפליקציות במקביל. לא משהו מסובך, לשמוע הופעות ביוטיוב (ברכב זה במקום הרדיו הלוויני שהם מנסים לדחוף לכל חור) ול"דבר" עם החברים בוואטס-אפ. או לקרוא איזה חוזה ששלח לי חבר - אין באפל.
אני רוצה להוציא שיחות - יש באפל.
אני רוצה לקרוא מיילים - יש באפל.
אני רוצה להתקין קבצים... את כל הסוגים שיש לי במחשב ולהשתמש בהם - אין באפל.
אני רוצה לשים במסכי הבית שלי את קיצורי הדרך לדברים שאני משתמש בהם יותר=מחליט - אין באפל.
אני רוצה (יותר) זיכרון ממשי, שיעבוד גם כשאין לי חיבור לרשת/לענן - אין באפל.
אני רוצה להתקין את המקלדת שנוחה לי - עכשיו אפל הכניסה עוד אפפ אחד של מקלדות... תודה באמת..
ואני רוצה לשלם פחות... מאשר באפל..
וכמו שלך יש נקסוס (לא הבחירה הטובה היותר, לטעמי - גם עם המשתלמת ביותר, לזמן נתון) כזה ואחר, לי יש 2 סוגי אייפונים בבית ועד לפני כמה חודשים היה גם שלישי (6, 5 ו-4). מכיר. חביב. בסיסי. לא יותר.. ממש לא פרימיום (חוץ מהמראה).
boaz avrahami
14-12-14, 20:16
לא התכוונתי להשמיץ... זה יוצא לי בלי שליטה...
אני רוצה לשים במסכי הבית שלי את קיצורי הדרך לדברים שאני משתמש בהם יותר=מחליט - אין באפל.
לא ממש ירדתי לסוף דעתך בסעיפים הבאים.
למה אתב קורא מסכי הבית?
מעולם לא נתקלתי ההעיה לשים אפליקציה כלשהיא במקום כלשהו. אולי לא היה לי הצורך אבל זה ממש לא הגביל אותי.
מה לגבי הזיכרון - תן דוגמא מה אתה עושה אופליין שאבין מה אני מפסיד בדיוק.
מה ? זהו ? נשברתם ? די... תמשיכו
הנה עוד כתבה מהיום :
http://www.feeder.co.il/article-seven-reasons-why-android-is-better-than-iphone-1000993146
נו, מה?
אני לבד פה?
אף אחד אחר לא מוכן לעזור לי לגאול את בועז מיסוריו/מהחושך?
באייפון, כל האפליקציות "שפוכות" במסך.. אתה יכול אולי לקבוע את סדר (גם כן סדר) ההופעה שלהם אבל באנדרואיד אתה יכול לעשות הרבה יותר..
המסכים מחולקים ל"מסכי בית" ומסכי אפליקציות (ועל ווידג'טים אני בכלל לא רוצה לדבר... יותר מידי בשבילך..).
במסכי הבית - זאת אומרת המסכים שמופיעים כברירת מחדל ואתה "עובר" בניהם בהחלקה ימינה-שמאלה (ויש גם אפשרויות של למעלה-למטה, אם אני לא טועה) אתה שם (ושים לב בועז. עכשיו יגיע מושג שאתה בטח לא רגיל לשמוע..) מה שאתה רוצה..
איזה אפפ/קיצור של אפפ שאתה רוצה, אתה שם שם. אתה יכול שיהיו שני מסכים כאלה ואתה יכול גם 5 ושבעה (לא זוכר מה הגבול בסמסונג).
זאת אומרת שיש לך "בנק של אפליקציות (עשרות ומאות) שמותקנות לך בטלפון והאייקונים שלהם יושבים במסכי אפליקציות (קרא לזה סיפרייה) ומשם אתה "מושך" אותם למסך/כי הבית, שאתה יוצר (ממש) לבד ובלי שיקבעו לך.
תחשוב על זה כמו כמה מסכי DESKTOP במחשב (לא יודע מה הולך במק..), שאתה שם שם קיצורי דרך של הדברים שאתה משתמש בהם באופן תדיר..
ולגבי "אוף ליין", אתה בטח צוחק, נכון?
טוף, אני אתייחס ברצינות גם לזה.
אם למשל אני במדבר ואין לי קליטה או שאין לי חבילת אינטרנט גדולה ואני רוצה לצלם את כל העבירויות של כל החברים בטיול. אני בטח אצטרך קצת יותר מה-16GB שיש באייפון (שהרי לשלם עוד מאות דולרים על 64GB ו 128GB, זה יותר מידי.. מספיק 16, שמתוכם פנויים אולי 8)... מה לעשות?
אז ברוב האנדרואידים יש מין המצאה כזו חדשנית, שאפל החליטו שלא תתפוס (כמו שאסף ואני אומרים על הפייסבוק..) - הרחבת זיכרון (עד 128GB, תלוי בדגם הטלפון) נוספים, בכל פעם, על ידי כרטיסי מיקרו SD.
ויש, לא עלינו, עוד פטנט חתרני שכזה (רק שאפל לא תשמע עליו) שנקרא מחבר מיקרו USB שהוא כזה..OTG ומאפשר לחבר לטלפון כל דיסק-או-קי בכל גודל שהוא...
ודרך אגב, גם אפשר לשמור שם סרטים ומסמכים ומצגות ותמונות פנורמה ענקיות... בלי עננים ובלי אינטרנט ובלי... טובות.
אתה יודע.. להשתמש בטלפון החכם כמו ב... טלפון חכם ולא רק כפלטפורמה להוצאת/הכנסת שיחות ואיזה מייל מקרי..
- - - Updated - - -
אה..
שכחתי.
אם אני לא טועה, נדמה לי שאפל שידרגו ב-IOS7 כך שניתן לרכז אפליקציות לסיפריות משותפות... לא אותו הדבר...
את האופציה הזו יש גם באנדרואיד אבל זה לא ..זה.
ורצית גם להגיד שניתן להפעיל פרופילים שונים שמשנים את כל המראה לפי התאמה אישית. ניתן לתזמן פרופיל לעבודה ופרופיל לאחרי העבודה עם גישה לאפליקציות שונות במסך...
שחר.
למה לסבך.
דיברתי על דברים אלמנטריים, שכל אחד יוכל "להתחבר" אליהם... וגם פה היה צריך להסביר..
...
כמה דוגמאות קטנטנות:
אני רוצה אפשרות להפעיל שתי אפליקציות במקביל. לא משהו מסובך, לשמוע הופעות ביוטיוב (ברכב זה במקום הרדיו הלוויני שהם מנסים לדחוף לכל חור) ול"דבר" עם החברים בוואטס-אפ. או לקרוא איזה חוזה ששלח לי חבר - אין באפל.
אני רוצה להוציא שיחות - יש באפל.
אני רוצה לקרוא מיילים - יש באפל.
אני רוצה להתקין קבצים... את כל הסוגים שיש לי במחשב ולהשתמש בהם - אין באפל.
אני רוצה להתקין את המקלדת שנוחה לי - עכשיו אפל הכניסה עוד אפפ אחד של מקלדות... תודה באמת..
ואני רוצה לשלם פחות... מאשר באפל..
...
חוץ מזה.
כשאתה מתחיל להסביר את מגוון האפשרויות שמאפשר האנדרואיד, ישר יהיו כאלה שיקפצו ויטענו שזה מסובך מידי ולמה צריך להתעסק בזה ועדיף אפל - כשהם מתעלמים מהעובדה שבכלל לא חייבים. שרק נאמר שיש אופציה.. אם רוצים...
אבל זה מאפשר להם, בעיניהם, להראות כמה אנדרואיד זה "מסובך" ול"מקצוענים/פריקי מחשב" ושאפל זה אינטואיטיבי ויעיל...
דרך אגב.
אני בטוח לחלוטין (ויש פה מומחים שיוכלו לאשר/להפריך) שגם במערכת ההפעלה של אפל יש אפשרות לעשות את כל הדברים האלה אבל הם:
א) מוסתרים/נעולים.
ב) משמשים לצורך P.R. של "שידרוג" ו"הצגת חדשנות", לדגם הבא של הטלפון/מערכת ההפעלה.
ג) מחכים (כמו שלי יש סבלנות שתבינו, כל המליארד,שפייסבוק לא יתפוס) שיבינו שאנדרואיד "זה-לא-זה" וכשהוא יפול/יעלם, אפל תוציא ימבה אופציות...
boaz avrahami
14-12-14, 21:57
נו, באמת....
חשבתי שזה משהו שאני לא מכיר.
המסכים של אפל הרבה יותר מאורגנים מהקשקוש הזה שיש באנדרואיד.
אתה פשוט לא מכיר מספיק את האייפון כנראה.
באייפון חוסכים ממך את המסך האחורי ששם כל הזב אלה זרוקה בחוסר סדר. זו נקודה לרעת האנדרואיד
לגבי ההרחבות זיכרון-
אם נשווה אנדרואיד אסלי - נקסוסכ, הרי שאין לו את האפשרות הזו שאכן מאוד חסרה גם באייפון.
לגבי הפרופיל מקום/ משתמש, זה היה קיים גם בנוקיה שפעם היתה לי.
לכאורה פיצ׳ר מדהים אבל בתכלס הייתי משתמש רק בפרופיל פגישה שהיה מעביר את הטלפון לרטט.
נדמה לי שזה קיים גם באייפון אבל לא ממש חקרתי זאת
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
בועז.
אם לא שמת לב, יש לי אליך הערכה מאוד גבוהה. אתה רק מסתתר מאחורי הדמות של "אני לא צריך יותר" ומתעלם מכל היתר.
ברור לי לחלוטין שחלק גדול מה"שאלות" שלך, הן סתם פורבוקציה ואתה יודע עליהן את התשובה.
לא נראה לי שאני מחדש לך משהו.
אבל השטויות שלפעמים את המדבר... אלוהים.
איך אתה יכול להגיד "המסכים של אפל הרבה יותר מאורגנים מהקשקוש הזה שיש באנדרואיד.
אתה פשוט לא מכיר מספיק את האייפון כנראה.
באייפון חוסכים ממך את המסך האחורי ששם כל הזב אלה זרוקה בחוסר סדר. זו נקודה לרעת האנדרואיד"?
הרי "המסכים" האלה באנדרואיד הם בדיוק כמו המסך הראשי (או איך שאתם קוראים לדבר הזה) באפל - עם אותן אופציות ל"סדר" את הדברים בדיוק כמו באפל ו.. יש תוספת של מסכי בית... לסדר ןלעצב מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה ואיך שנוח לך..
המשפט הזה"אפל חסכו..." הוא כל כך דבילי, שממש לא מתאים לך להגיד.
מה הם חסכו, כשלאנדרואיד יש את אותו הדבר ואם אתה רוצה יש עוד.
זה כמו שהסורי רצה לחסוך לכל האנושות את השימוש בבוהן..
זה כמו שאפל חוסכים לכולם את... האפשרות להחליט איזה סוג של קובץ לנגן.
זה כמו שאפל חוסכים לך את הצורך לקנות התקן זיכרון להרחבה..
יאללה.
מספיק עם טיעון החיסכון - לו לכל הפחות החסכונות האלה היו מגיעים גם עם חיסכון במחיר...
וזה מוביל אותי לבחירה בנקסוס..
הנקסוס, מבחינת האפשרויות הפיזיות, הוא הכי קרוב לאפל - לא ניתן להחליף סוללה ולא להרחיב זיכרון - ובזכות החסכונות האלה, הוא זכה לתג מחיר נמוך כ"כ.
והשיקלול של החיסכון באפשרויות והחיסכון במחיר, הוא זה שהפך אותו לקנייה כ"כ משתלמת ולכן הרבה אנשים קנו אותו.
עכשיו מגיע איש כמוך ואומר: "רגע!!! יש לי נקסוס ואין לו אפשרות לזיכרון נוסף ואין לו אפשרות להחלפת סוללה!!! אז מה הוא יותר טוב מהאייפון של!!! פחחחח!!! ידעתי שאנדרואידזה חארטה!!!"
קנית טלפון שנתן את התמורה הכי טובה למחיר (כמעט חצי משלך, עם אותן אופציות חסרות ו... כל היתר יותר טוב) והתעלמת מהדברים שחסכו ואתה מתלונן שהם אינם..
ובאותה נשימה, אתה מהלל את אפל על "החיסכון" שאיפשרו לך באופציות לבחור...
ועל זה, כמו שחבר שלי אוהב לגחך, אמר השר שכולם חייבים לו תודה בשל המלחמה האחרונה (או במילים אחרות "גם תרנגול עיוור, מידי פעם, פוגע בגרגר"): "וואללה, וואללה. דוב קואלה"...
- - - Updated - - -
ולחסוך את התיקונים והקפיצות - אני יודע שהמשפט הגיע מדמותו הטלוויזיונית של הגאון...
בועז .
אני חושב שהפרופילים שהם מדברים עליהם הם : שכל המסך משתנה , ואז אפלקציות של עבודה נעלמות לטובת אפליקציות של החיים אחרי העבודה זה נקרא מסך בסיסי ומסך קל ,
ברנרד , תסביר לו על : חיישני התנועה - שמופעלים על ידי חיוויי יד ופנים , הפעלה קולית של המכשיר , מקלדת SWIFTKEY שגוררים את האצבע במקום להקיש .
.. באייפון יש צילום פני מסך ?
boaz avrahami
14-12-14, 22:42
טוב, ברנרד, אנחנו לא בבית משפט ולא צריך למרוח את השופט או חבר המושבעים.
אני מספיק הוגן לומר גם את המגרעות של האייפון אבל אתה כבר מעקר את כל הכיף עם הקשקוש הזה.
באמת שאלתי למה הכוונה כי חשבתי שאני לא מכיר משהו באנדרואיד ומה בסוף?
מכרת לי את הפיצ׳ר אולי הכי מטופש באנדרואיד.
המסכים באייפון מאורגנים פי 274 יותר טוב מהאנדרואיד.
הזיכרון הוא יתרון של יצרן חומרה ולא פיצר תוכנה. נתתי את גוגל כחיזוק לכך.
פרופיל עם מסך בית שמשתנה כבר היה לי בנוקיה e71/2.
ישן ולא של אנדרואיד.
אתמול נכנסתי לחשבון בבנק דיסקונט עם טביעת אצבע.
קורא טביעות אצבע יעיל ואמין יש לכם?
באייפון יש צילום מסך יעיל עוד מאייפון אחד...
גם חישני קרבה ועוד מלא שטויות שיש לאפל פטנט עליהם וסמסונג משלמת לה עליהם
בועז .
הפרופילים שהם מדברים עליהם הם : שכל המסך משתנה , ואז אפלקציות של עבודה נעלמות לטובת אפליקציות של החיים אחרי העבודה זה נקרא מסך בסיסי ומסך קל ,
ברנרד , תסביר לו על : חיישני התנועה - שמופעלים על ידי חיוויי יד ופנים , הפעלה קולית של המכשיר , מקלדת SWIFTKEY שגוררים את האצבע במקום להקיש .
.. באייפון יש צילום פני מסך ?
די כבר. אתם לא מבינים?
אתם נותנים לו "תחמושת" להסביר (לתרץ.. לעצמו), כמה טוב שאין באפל את כל הדברים האלה..
אני משתדל לכתוש אותו באופציות שהוא מכיר ויש לו באפל...
נגמור אותו בזה ואח"כ הוא יהיה יותר "רספיטיבי" לעוד אופציות ואפשרויות... מעבר ל"אפשר להפעיל ביד אחת"... (תגיד לי, מה אתה .. טרומפלדור?)
בועז.
הכל בסדר - אל תשים לב אליהם..
אני לא הגדרתי מסכים ל"בית" ול"עבודה" - אני בכלל... אין לי עבודה.. מה אני אשים שם?
ראיתי, באחד הסירטונים שהעלו פה (נכנסתי לעוד כמה סירטונים שמופיעים בסוף) 25 סיבות להעדיף אייפון 6 על גלקסי 5...
קטעים.
כבר אין להם מה להגיד אז מתעסקים בשטויות שאפילו בועז לא צריך:
ניתן להשתמש במחבר בכל כיוון (רק שהוא עולה פי 6.. ככה הם אומרים שם).
בצילום איטי יש לאייפון יותר פריימים לדקה... (וואללה, וואללה, דוב קואלה...)
ניתן להשתיק אותו פיזית, על ידי כפתור חיצוני (מה, לא חסכו את זה באנדרואיד... ובכלל, ניתן לתכנת כל כפתור באנדרואיד...).
למצלמה יש יותר פילטרים (שמעו על אפליקציות צילום חינמיות בחנות של גוגל?).
לאפל יש אפשרות להשתמש גם באפליקציות של גוגל (כאילו, דדדדה? גוגל זה פתוח לכולם, כזה..).
אפל משומש, ימכר במחיר גבוה יותר מאנדראיד משומש (וואללה, וואללה ... טוב אין לי כוח לזה..)
וככה ממשיכים ברוב ה-25 סיבות...
עכשיו, זה אתר אובייקטיבי כזה - הסירטון על ה-25 סיבות להעדיף אייפון על הגלקסי, הוא המשך לסירטון למה להעדיף גלקסי על האייפון. רק הסיבות שמביאים בכל אחד מהסירטונים...
אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק לאללה..
boaz avrahami
14-12-14, 22:55
אתה מבלבל בין פיצ׳רים של חומרה לתוכנה....
זה שאתה מתפזר עם המון מילים רק מחליש את הטענות שלך.
התמצות היא אבי הכשרון...
הפרופילים שאתם מתגאים בהם ושהיו בנוקיה קיימים כאפליקציה באייפון.
נגמרו לכם הטיעונים הרציניים אז התחלתם להעלות גרה עם שטויות
boaz avrahami
15-12-14, 01:18
הרגשתי שלא דייקתי עם הפתגם של צ׳יכוב אז אתקן את עצמי לאחר בדיקה...
״הקיצור הוא אחי הכישרון״
ויש המוסיפים שהמזעור הוא הכשרון עצמו.
תסכים איתי שסמסונג לא ממזערים :)
שוב התרגיל הילדותי הזה עם עריכה אחרי שהעלתי תגובה.. LOW...
אבל גם זה לא ממש מהווה אתגר - אם טוב לך ואתה מרגיש עם זה מתוחכם... שיבושם לך..
תשמע ידידי הצעיר (איך הכנסתי לך, אה..).
קודם כל המשפט הרלווני צריך להיות שהשיעמום (או העצלנות) הוא אבי כל ההמצאות אבל לא משנה משום ש...
אותי לא מענין מי המציא ולמה ומי בעל זכויות היוצרים וכמה משלמים לו האחרים (יש לאפל המצאות שמשלמים להם על שימוש ויש המצאות של אחרים שאפל משלמת לאחרים על הזכות להשתמש בהם (או שהיא סתם גונבת, בדיוק כמו שהיא מאשימה אחרים)... איזו נקודה בדיוק רצית להוכיח/להעלות?
שנית, לא אני שמתבלבל ומתפזר - אתה בורח לכל מיני כיוונים ומנסה לבלבל.. מישהו - לא ילך לך. תקבל תשובה לכל טיעון שתעלה, מגוחך ככל שיהיה -שאלת על זיכרון (חומרה) וקיבלת תשובה. שאלת על מסכים (תוכנה) - קבלת תשובה. תשאל על מחיר (??) - תענה בהתאם..
אל תבוא בטענות לתשובות (המלאות) שאתה מקבל - אם יש בעייה זו השאלה שגוררת א אותן תשובות.
שלישית, שופט? מושבעים? למרוח? אתה מדבר על עצמך? עזוב. אל תטריח את עצמך, תשאיר לי את זה.
וכל יתר "הטענות" שלך.
זה שיש פיצ'רים שכבר היו בנוקיות, עליהם/ן השלום, לא מוריד מהעובדה שאפל "חוסכת" אותם מכם...
גם את טביעת האצבע לא אפל המציאה ולא היא פיתחה - ויש דברים שאכן אפל עושה טוב יותר. כמו סנסור טביעות האצבע (וזה קשור ישירות לעיצוב הטלפון - בסמסונג פשוט אין מקום לסנסור יעיל בכפתור הבית..).
ואיך בכלל קפץ שימוש בפיצ'ר למשהו כ"כ משמעותי אצלך, שהשימוש העיקרי בטלפון הוא לשיחות ולמיילים... היתכן שאת צריך/רוצה להשתמש ב"פיצ'רים" חכמים?
חיישני קירבה? זה מה שמכרו לך אנשי המכירות של אפל? שרק להם יש את זה? איך בדיוק אתה חושב שהמסך, בכל הטלפונים, כבה, כשאתה מקרב את הטלפון לאוזן? אני אספר לך... חיישן קירבה...
ואם כבר מדברים:
ידעת שבסמסונג המסך לא כבה (גם אחרי שעובר זמן הכיבויי של המסך) אם אתה מסתכל עליו? איזה פטנט... אשכרה הטלפו כזה חכם שהוא יודע מתי אתה ממש מסתכל על המסך...
וידעת שלנקסוס יש מערכת זיהויי פנים, לכניסה לטלפון - אפילו בלי טביעות אצבע?
וידעת שבסמסונג אפשר לגלול דפים בלי האצבעות... יש מין דבר כזה מתוחכם שמזהה את המבט שלך ויודע מתי הגעת לסוף/התחלת הדף (לא רק הפעלה ביד אחת אלא בלי בכלל)?
וידעת שבאנדרואיד, כל אנדרואיד, אתה יכול לבחור מתוך כמה עשרות אופציות ולהתקין איזה ממשק חיוג שאתה רוצה? - אמרת שזה חשוב לך..
ואותו הדבר לגבי ממשקי דואר אלקטרוני.
ואותו הדבר לגבי שעון מעורר ולוח שנה ו... כמעט כל דבר (אמרתי לך, יש אפילו ממשק שמדמה אייפון ואפל עדיין לא תבעו אותם, למיטב ידיעתי)?
ויש עוד רשימה ארוכה, אבל הכי חשוב...
ידעת שבאנדרואיד, אתה יכול למצוא ולהתקין אפליקציה שתבצע כמעט את כל ה"פיצ'רים" האלה, כמעט בכל טלפון?
ואם אתה בעצם יודע את כל זה ועדיין טוען שאפל זה הכי הטוב זה ממש ... עצוב..
boaz avrahami
15-12-14, 08:13
מתעורר בבוקר לתוך כתב תביעה ארוך שמכיל בעיקר טענות שמיוחסות לי ולא טענתי חצאי אמיתות ועוד כל מיני בשביל לבלבל אותי ואת הקוראים. לא לעניין.
לא מצאתי היכן העריכה שלי פגעה בתגובה שלך אבל מאחר ואני כותב ישר לטלפון אני מנצל כמעט תמיד את זמן העריכה. אם זה עקרוני לך אז תספור עד עשר ( דקות).
והנושא הזה מוביל אותי לנקודה מעניינת-
אני עם מסך 4 אינץ׳ בקושי, רושם את תגובותי ביד אחת באייפון בעוד שאתה עם טלפון בעל מסך 15 אינץ׳ גודלו רץ למחשב הביתי, רושם תגובה בוורד ואז מעלה אותה לכאן.
למה לכל השדים אתה צריך טלפון מולטי טסקינג אם את הטסק האומלל הזה אתה מונע ממנו?
ובסוף ( רגע, החלפתי יד) אתה מצדיק במעשים את מה שטענתי בתחילה:
אין צורך לאחד מכשירים.
טלפון לא צריך להיות גדול וטאבלט ומחשב כן.
אז תגיד לחברה שלך שתפסיק לעשות שימוש לא ראוי בטלפון.
שהטלפון ישאר קטן והאיברים החיוניים גדולים. זה סדר הדברים הנכון.
חיישנים ופרופילים היו טענות שלכם שעניתי עליהן.
חישן טביעת אצבע הוא פיצ׳ר ענק.
עכשיו בנק דיסקונט אישר אותו לאוטנטיקציה וזה למשל ממש שדרוג משמעותי עבורי... מחכה שגם הבנק האחר שלי יאמץ זאת.
לגבי מה מותר ואסור באייפון.
חשבתי שעברנו את הטענה הזו מזמן.
אייפון ניתן לפרוץ ב-3 דקות לבד.
זה פותח לו כל מיני אפשרויות, בינהם הסידיה.
למי שלא מכיר, מדובר במאגר תוכנות המפותח לאייפון פרוץ, חלקם חינם וחלקם בתשלום.
שם יש אפליקציות שאפל לא הסכימו לאפשר למשתמשים מסיבות שונות שחלקם אכן זדוניות ( תראה שוב איך אני יודע לומר מתי אפל פחות טובים. תאמץ את הכנות הזו)
למשל-
רוצה תוכנה נגד גניבות שגם מצלמת את פני הגנב. אין בעיה בסידיה.
רוצה 5 אייקונים במקום הארבעה שאפל שמו שם. בבקשה קבל.
ועוד ועוד....
רוצה לומר, הכול פתוח גם באייפון.
רד מהטיעון המטופש הזה כבר.
פעם עשיתי ת.ד ונפגעתי רציני ברגל ימין.
בסיכומי המשפט תיאר הסניגור של חב הביטוח את תפקודי רגל שמאל שלי ( שלא נפגעה כלל) והצליח לבלבל את השופטת שאין לי נזק.
הפוסטים האחרונים שלך עשו לי קצת דה ז׳ה וו.
בחיים האמיתיים אתה נלחם בכאלו דברים מחוסר ברירה.
בפוסט ידידותי אני מוצא את זה לא לעניין ומוריד מהחשק.
בבקשה אל תייחס לי טענות ועמדות שלא טענתי.
אני אניח את זה פה כדי שלברנרד יהיה עוד טיעונים
http://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-6-continues-to-monopolize-smartphone-sales-in-Japan_id63779
boaz avrahami
15-12-14, 10:56
תודה!
תגיד ברנרד, אישתך נוסעת ליפן ע״מ למכור להם אייפונים?
טוב, סתם.
יפן זה לא שוק טכנולוגי ובכלל הם מנסים להידמות למערב... :)
אפשר לצרף את התגובות שלהם לדיון שלנו...?
סימני מצוקה?
אותות תיסכול?
מצבים שמעלים סיוטי עבר?
בועז, הכל בסדר - אוהבים אותך..
נתחיל איתי:
אני לא רושם בוורד וא"ח מעלה - רושם יש רלפה, ומהר (הרגל) ובגלל זה הרבה טעויות הקלדה - לא תירוץ אבל הלאפטופ הישן הזה שאני משתמש בו, לא כל המקשים עובדים כמו שצריך... במיוחד ה"רווח".. עושה לי המון בעיות...
אני לא משתמש בטלפון עלמנת להעלות פוסטים, בד"כ, בגלל שאני כבר לא רואה כ"כ טוב ולא נעים לי להוציא משקפיים בפומבי (גם סיפור - משקפיי קריאה מתקפלים טלסקופיים, שמצאתי ברכב השכור בטיול במואב...) - מין הכחשה כזו... אבל כבר בדרך להתגבר..
חלק מהדברים בשירשור על הגולה, שמטבע הדברים הם ארוכים יותר, אני מעלה על הוורד, משום שכבר כמה פעמים, המחשב עשה לי ריסטארט ומחק לי את כל הפוסט הארוך שרציתי להעלות - הוורד שומר לי כל שתי דקות.
נדמה לי שבפוסטים האחרונים, והסיבה כתובה באחרון) בכלל לא נתתי את הטלפון הענק שלי בתו דוגמא או כל טלפון אחר, שהמסך שלו גדול מאוד... איך פתאום חזרת לעניין הגודל ואיחוד מכשירים (ולגבי החברה... מיד).
(הנה החברה) - לא יודע למה אתה רומז (סקס אולי?) אבל מהיכרות עם היכולות הטכניות של החברה שלי, אני מתאר לעצמי שהיא משתמשת בטלפון באופן שהתכוון היצרן ומעורה ומנוסה בכל הפיצ'רים הרלוונטיים, בדיוק כמו שהיה באייפון 5 שקיבלה מהעבודה..
בעבר, התקנתי והחלפתי כמה וכמה רומים (מערכות הפעלה בטלפון), דבר שבד"כ הצריך הרשאות רוט (יענו "פריצה" להרשאות "מנהל") - הפסקתי - כמעט את כל האפשרויות שמכניסים בכל מיני רומים יש "בחנות" - בלי לפרוץ ובלי לאבד אחריות ובלי להיות "גיק" ובלי... נו, הבנת את ההבדל?
מצטער, לא שמתי לב שייחסתי לך דברים שאינם... תאיר אותי.
אתה:
ממחזר טיעונים שכבר הוכרו כלא רלוונטיים - סידיה? מה סידיה? אתה קולט בכלל מה אפשר לעשות אם אנדרואיד פרוץ? מי מדבר על זה.
וואללה - לצלם את הגנב...
אולי אם היה לך טלפון טוב, לא היית צריך לערוך כ"כ הרבה..
וחשבתי שאתה נגד "איחוד מכשירים" - למה אתה כותב במכשיר שמיועד להיות טלפון ואולי-אולי מיילים... אה טוב.. גם כשלט רחוק לכניסה לחשבון... רגע, אם כבר להשתמש בו לעוד דברים... למה רק בשלושה? יש לי בשבילך טלפון/ים שיכול0ים לעשות עוד דברים...
לא זוכר מי דיבר על חיישנים (ברוב הטלפונים, החומרה, בעיקרון דומה, כולל החיישנים).
ואם כבר מדברים על אותה שורה, לא ראיתי שענית על "פרופילים" - אבל עזוב... לא צריך. גם אני לא משתמש בזה.. אין לי עבודה, כאמור.
יש לך בעיות בהבנה(לא נראה לי) או שאתה בכוונה עושה כאילו לא הבנת(:rolleyes:) - הסברתי ונתתי דוגמא למולטי טאסקינג שאני משתמש בו על בסיס קבוע... זה נראה לך לא מציאותי, שיקרי, לא ישים, לא רלוונטי? תגיד.. נתמודד עם זה ביחד..
זה שהשופטים "הצליחו" להתבלבל בין שתי הרגליים במשפט, אומר משהו על עורך הדין שלך.. אבל מה זה קשור לפה?
תראה איך אתה מגן בחירוף נפש על כל מיני דברים שאפילו אפל "נסוגה" מהם (נדמה לי שעכשיו גם ניתן לעשות משהו עם האייקונים האלה.. רשמית) - כמו הגודל ומקלדות "צד שלישי", למשל.
אתה גם מתעלם בגבורה מכל מיני "טענות" שהעלת וזכו לתשובה ו... נעלמו (סוללה, זיכרון וה"חסכונות" האחרים של אפל)
וכל זה מבלי שאפילו נכסתי ללינק ששם פה PAGEUP
והכל פה ידידותי. אם יש משהו לא או "לא לעניין" או "עובר את הגבול" - תעלה בפרטי ולא יחזור.. באחריות.
כל כך חבל שלא תיפגשו במפגש בסופש.
תמשיכו.... אני מרגיש שאתם מתחילים להתחמם ;-)
ואני דווקא יודע, גיל, שיש לך לתרום לנושא קצת יותר מ... לסכסך:rolleyes:
בועז,
אני לא חושב שניתן להתייחס לאייפון פרוץ כמכשיר בר השוואה כיוון שפריצתו אינה הליך לגיטימי מבחינת אפל...
סער.
(נכנתב בנקסוס 5 :) )
אחרי שהעלתי, ראיתי שקפץ עמוד, אז על מנת לשמור על ההקשר, אני מביא את הציטוט...
בועז,
אני לא חושב שניתן להתייחס לאייפון פרוץ כמכשיר בר השוואה כיוון שפריצתו אינה הליך לגיטימי מבחינת אפל...
סער.
(נכנתב בנקסוס 5 :) )
לא לגטימי?
לא רציתי להעלות את זה, במיוחד שבועז אמר שלא רוצה אידרואיד עם ממשק שמדמה אייפון כדי שלא יתבעו אותו אבל...
ידעתם שאפל התכוונה לתבוע כל בעל טלפון שיפרוץ את הטלפון שלו וכבר החלה בהכנות מעשיות לזה, עד שהתקבלה החלטה (אני לא בטוח אם זה היה פסק דין) שאייפון זה רכוש פרטי של הקונה ואפל לא יכולה לתבוע בגין שימוש בו, שלא על פי החלטתה?
הזויי, הזויי, הזויי.
אתה גם משלם $800 וגם המכשיר לא שלך, על פי בית מדרשו של המנהל העליז או אולי הסורי חשב על זה, בין טיפול אחד לאחר..
אבל גוגל דורסניים...
לך תבין אנשים.
boaz avrahami
15-12-14, 17:26
מי אמר שהמכשיר לא שלך?
יש להם התנגדות שתבצע שינויים במערכת הנפעלה.
אם תקרא את ההסכמים של מיקרוסופט וגוגל וכל האחרות תראה שזה אותו הדבר.
ההבדל הוא אולי בגלל שאפל אוכפת בכוח כפי שמיקרוסופט אוכפת בכוח.
הם דיי דומות בקטע הזה.
שינויים במערכת ההפעלה, בועז?
אולי משהו כמו 5 אייקונים במקום 4?
פרופורציות, בועז. פרופורציות.
הם באים לתבוע אנשים בגין דברים שאחרים נותנים לעשות... ברשות..
וחוץ מזה.
תה יודע מה זה "רום"?
זו מערכת הפעלה שונה מזו שעל המדף, אך מבוססת עליה... או במילים אחרות - שינוי (כמעט מוחלט) של מערכת ההפעלה.
אתה יודע כמה "רומים" יש, שמבוססים על אנדרואיד?
אתה יודע כמה תביעות גוגל הגישה נגד יוצרי ה"רומים" האלה?
על מה אתה בכלל מדבר?
boaz avrahami
15-12-14, 18:50
פה אנחנו לא חלוקים אבל זה לכאורה זכותם.
מצד שני, לא ראיתי שתבעו את קבוצת הפריצה של אייפון או אפילו סגרו אותם.
סתם אנקדוטה בעניין דומה-
מיקרוסופט מוכרת מערכות הפעלה במחירים שונים בעולם.
למשל בהודו ובתאילנד המחיר לשרתים הוא בערך חצי המחיר מבישראל.
על הרשיון רשום שמותר למכירה רק במדינה xxxx.
יזם ישראלי החל ביבוא מקבילי ומכר תחת האף של ההפצה הישראלית במחיר מוזל.
מיקרוסופט תבעו אותו והפסידו .
למרות הניצחון שלו תוך כמה חודשים הוא הפסיק למכור. לא יודע מה נסגר תחת השולחן
פה אנחנו לא חלוקים אבל זה לכאורה זכותם.
מצד שני, לא ראיתי שתבעו את קבוצת הפריצה של אייפון או אפילו סגרו אותם.
סתם אנקדוטה בעניין דומה-
מיקרוסופט מוכרת מערכות הפעלה במחירים שונים בעולם.
למשל בהודו ובתאילנד המחיר לשרתים הוא בערך חצי המחיר מבישראל.
על הרשיון רשום שמותר למכירה רק במדינה xxxx.
יזם ישראלי החל ביבוא מקבילי ומכר תחת האף של ההפצה הישראלית במחיר מוזל.
מיקרוסופט תבעו אותו והפסידו .
למרות הניצחון שלו תוך כמה חודשים הוא הפסיק למכור. לא יודע מה נסגר תחת השולחן
אתה מערבב פה מין בשאינו מינו...
גם התביעה שהזכרת, לא ברור בגין מה תבעו ומי תבע (אם בגין הפרת זכות בלעדיות או התחזות "לרשמי" ואם מיקרוסופט העולמי, כבעל זכויות היוצרים" או מיקרוסופט ישראל כבעל הזיכיון או...).
וגם לא ברור מה זה "הפסידו".
גם לא ברור שנסגר משהו מתחת לשולחן, שהרי (בקשר ל"הפסידו") יכול להיות שבית המשפט "שלח אותם להכין שיעורי בית" ולהגיש תביעה בסעיף/עילה הנכונים ואז ההוא היה מפסיד וכשהקטן מפסיד זה הרבה יותר כואב.. לקטן.
יש הרבה פיתולים בנושא הזה.
העניין הוא, אם מקבילים את הסיפורים, שאפל רצתה לתבוע את הלקוח שקנה מאותו יבואן מקביל - קפיש?
או במילים אחרות ללכת לדג הכי קטן (שאין לו כסף, כמו לסידיה (שבודאי היתה מגבה את המפתחים) להתמודד עם אפל) ומה-זה להפחיד אותו, על מנת ששאר מליוני הדגים הקטנים (זוכר מה אתה אמרת, על הרום שמדמה IOS?) יפחדו... זה נקרא "דורסנות", באבן שושן..
ניצחון (זמני?) לפאנבוייז
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4604625,00.html
ככה עושים את זה נכון.
יוצאים נגד "הקטנים" - או במקרה הזה, הקטנים ניסו לעשות שריר וכנראה עשו אותו לא נכון..
צריך להבין פה את השיטה המשפטית - מושבעים..
פה צריך להשאיר את זה פשוט - keep it simple ובטח כשמשהו נמשך כ"כ הרבה זמן...
אתה צריך לשכנע 12 (תלוי בהליך) אנשים "פשוטים" בטענות שלך - עכשיו תאר לעצמך, תמיר, שבין השניים עשר יש איזה אחד או שניים (דרך אגב, מספיק אחד!!) כמו בועז (בנוגע לאייפון - לא להיפגע..) ו.. זהו. הלכה לך התביעה.
יש סרט קולנוע שמציג יפה מאוד את השיטה, חפשו אותו ברשת. מעניין מאוד - מאלף.
שמו של הסרט "12 משובעים" - יש שתי גירסאות ישנה (חמישים שישים, בשחור לבן עם ספנסר טרייסי, אני חושב) וגירסה חדשה יותר, עם ג'ין הקמן וההוא מ-"2012" ו-"CON AIR".
לדעתי הגירסה הישנה טובה יותר.
אני לא יודדע יותר ממה שקראתי בידיעה הזו אבל אם אפל הצליחה לשכנע שחסמה כל מיני דברים רק בגלל אבטחה... כל הכבוד להם.
כולנו נפסיד מזה.
boaz avrahami
17-12-14, 22:46
שיטת הסילוף שלך מגוחכת....
אני לא בעד החסימות של אפל ולא מצדיק באופן גורף את ההתנהגות שלה או חושב שהכול מושלם באייפון.
וזה בניגוד אגב להערצה העיוורת שלך לאנדרואיד על שלל מכשיריו.
טוען בתוקף שהאייפון נוח ויציב יותר לשימוש וכלל הפיצ׳רים שלו יותר שימושיים עבורי.
הגיע הזמן אחרי איזה 300 הודעות שתצליח כבר להבין זאת...
בעצם לא רק עבורי...
לפי מספר המכשירים שהם מוכרים אז גם בקרב מרבית אלו שיש להם כסף לרכוש מכשיר ב 700 דולר ומעלה.
השאר או טועים כמוך או שאין להם מספיק כסף לטלפון יקר
שיטת הסילוף שלך מגוחכת....
אני לא בעד החסימות של אפל ולא מצדיק באופן גורף את ההתנהגות שלה או חושב שהכול מושלם באייפון.
וזה בניגוד אגב להערצה העיוורת שלך לאנדרואיד על שלל מכשיריו.
טוען בתוקף שהאייפון נוח ויציב יותר לשימוש וכלל הפיצ׳רים שלו יותר שימושיים עבורי.
הגיע הזמן אחרי איזה 300 הודעות שתצליח כבר להבין זאת...
בעצם לא רק עבורי...
לפי מספר המכשירים שהם מוכרים אז גם בקרב מרבית אלו שיש להם כסף לרכוש מכשיר ב 700 דולר ומעלה.
השאר או טועים כמוך או שאין להם מספיק כסף לטלפון יקר
נו.
לזה בדיוק התכוונתי - עוד אחד כמו זה, שבויי בסיסמאות שאפל מאכילה, והלכה התביעה...
ואני הערצה עיוורת?!?!? ליכלכת.
לא אמרתי שהסנסור של טביעת האצבע באייפון עובד טוב יותר?
לא אמרתי שהוא יותר יפה?
לא אמרתי ש... טוב, זה די זהו אבל זה כבר מראה שזה לא "עיוורת"...
boaz avrahami
18-12-14, 01:01
למיטב זכרוני לא אמרת אבל תצטט בבקשה מה שאמרת על הסורק טביעת אצבע כשזה עלה.... בוא ניזכר יחד
הכי טוב שהצלחת לומר זה שהוא יפה ושעד דור 4 הוא היה חדשני
לא, לא. אני זוכר שאמרתי משהו על טביעות האצבע.
זה יותר טוב מבסמסונגים - נדמה לי שגם אמרתי שזה בגלל הצורה של כפתור הבית.
ואני גם אמרתי שה-6 יפה. הנה אני אומר שוב, שיהיה ברור - יפה מאוד וגם מרגיש טוב ביד..
ועל ה-4 אמרתי שהוא היה הטלפון האחרון של אפל, שהיה הכי טוב והנה אני אומר שוב - כשיצא ה-4, הוא היה הטלפון הכי טוב, לא רק של אפל, אלא בכלל.
מאז אפל לא מחדשים הם רק מנסים ליישר קו.. ללא הצלחה יתרה.
ואני גם אמרתי שרוב הקונים החדשים של אייפונים, הם לקוחות קיימים של אייפונים.. מלבד בסין.
ולמה הערצה עיוורת - פשוט דעה שקולה וחישוב אובייקטיבי של עלות-תמורה וורסטיליות ...
ונדמה לי שאף פעם לא אמרתי שבעלי האייפונים טועים - הם פשוט... לא קונים חכמים...והם גם מסתפקים במועט... והם גם משלמים הרבה... והם גם משלמים הרבה עבור מה שנותנים להם...
ולטובתם אני רק אוכל להגיד שהם דווקא די סתגלנים - הםמסתגלים יפה מאוד ומהר מאוד לכל מה שיש בטלפון, משום שלשנות הם לא יכולים כלום...
boaz avrahami
18-12-14, 01:28
הגולש הכי מצטט באתר פתאום לא יכול לצטט....
התחלת טוב אבל אתה בסוף חיב לבעוט בדלי ולקלקל. חבל.. תלמד לפרגן מהלב,... זה יעשה לך טוב. תאמין.
ותזכור שהרוב צודק, גם אם לדעתך הוא טועה.
אולי אתה כנראה פשוט לא מבין אותם כי אתה מיוחד ושונה מהם
איזה רעעע אתה.. ממש.
אמרתי כבר, אין לי כ"כ הרבה זמן, כמו שאתם חושבים...
תשמע, אני מתנצל ששאלתי אם אתה גולם, בשירשור האחר - סליחה.
אבל למה לשלוח אותי לעבור שוב על כל השירשור הזה?
מה, אתה לא סומך עלי שמה שאני אומר, שאמרתי - אמרתי?
למה סתם לעייף אותי...אני כבר לא צעיר.
אז הנה. בלי פרשנויות. רק ציטוטים - לא שיניתי כלום, חוץ מלמחוק את הלא רלוונטי שלא יתפוש מקום ולהדגיש את מה שכן..
סליחה, הנתונים המעודכנים הם אייפון על כל 8.5 אנדרויד....
http://www.idc.com/prodserv/smartphone-ms-img/chart-ww-smartphone-os-market-share.png
...
.....
וזה מה שחשוב לנו, הצרכנים הנבונים (:rolleyes:) - מה אנחנו מקבלים עבור מה שמשלמים ואיפה הדיל הטוב ביותר.
כשנכנס הלוגו למשוואה, אין לי ספק שאפל מנצחים בתמורה למחיר ובצדק - הם אשפים ב... לעשות רוח וצילצולים ולהסתיר את העובדה שאתה משלם בעיקר עבור ה"שם" במקום עבור הטכנולוגיה והחומרה והביצועים והנוחות ו...כל היתר.
אסף.
אתה מתפרץ לדלת פתוחה - העיצוב של אפל יפיפה. אפילו אני, עם מודעות אפסית לאסטטיקה, מודה בזה, בפה מלא.
וה-6 אפילו יותר יפה מהקודמים..
...
והשורה התחתונה...
עיצוב 10..
אם זה מספיק לך - למה לנסות לייפות את כל היתר?
...
אני אתעלם (בבגרות מרשימה) מכל מיני מניפולטורים ואגש ישר לרלוונטי (??)
להמונים אין חוכמה - יש כאלה שמבינים ויש כאלה ש... קונים אפל.
הרוב לא תמיד צודק אבל זו פוליטיקה פשוטה וזמינה ושאינה מצריכה מחשבה יתרה, להשתמש בטיעון "הרוב", להבהיר נקודה, שבטעות יסודה..
זה ידוע ומובן ונסלח, שהרי אם היו לך טיעונים "רציניים" אני סמוך ובטוח שהיית משתמש בהם...
ועדיין, ההשוואה (אעלק) שעשית היא די עלבון לאינטיליגנציה שלך...
ממתי נתח שוק מצביע על איכות/יעילות/פשרה/וכו' - ראה טויוטה קורולה ותשכנע שהיא "הכי הטובה"...
אנשים מסכנים, רובם קשי-יום (או סוכני מכירות כושלים) הולכים שולל אחר סיסמאות ריקות ומשקיעים את מיטב כספם במוצר נחות ומעוצב ואתה משתמש בטעותם, בציניות חסרת רחמים, על מנת להצביע על מגמה...
שפל... מעשה שפל..
...
בסופו של דבר, כמו שניתן להבין מדבריך, זה עניין של הרגל.
בזמנו אכן האייפון היה חדשני ומיוחד וגם היה הכי טוב - אין בכלל ספק ואין ויכוח.
אתה קנית ו.. התרגלת..
אני יכול להבין את זה ואפילו להתחבר לזה.. גם אני די כך, דוגל באימרה "כלב זקן לא מלמדים טריקים חדשים"...
אבל...
אני לא יודע כמה זוכרים פה את הפרסומת הזו של קפה טורקי. זו עם ה"וא-קום" וההאימרה המופרסמת "מי שלא הולך קדימה... הולך אחורה!", במבטא אשכנזי כבד..
אני אחפש ברשת.. אולי יש שם..
נ...
בגדול.
חוץ מהשוק הסיני (שהם ממילא רוצים כל דבר שנראה "מערבי" ועושה דווקא לשילטון) ועכשיו, אחרי האייפון 6+ (לפחות עד שיראו שהוא... מיותר) יש התעוררות קלה (וזמנית) בקוריאה, כבר מזמן זה סוד גלוי שאפל ממחזרת לקוחות...
רוב קוני המכשירים החדשים, הם בעלי המכשירים הישנים יותר (יענו לקוחות נאמנים), שהם ממילא... מה שתבתי למעלה..
זו הבעייה של אפל, בטווח הקרוב - אין לקוחות "חדשים", זו הסיבה שהם מנסים להוציא/להמציא דגמים חדשים, שיפנו לפלח שוק נוסף ובזה הם לא מצליחים בכלל - ודוגמאות לא חסרות...
...
...
גם את טביעת האצבע לא אפל המציאה ולא היא פיתחה - ויש דברים שאכן אפל עושה טוב יותר. כמו סנסור טביעות האצבע (וזה קשור ישירות לעיצוב הטלפון - בסמסונג פשוט אין מקום לסנסור יעיל בכפתור הבית..).
...
...
ובקשר לאפל...
תאמינו לי. עברו לי הרבה מתחת לידיים - לפני שבועיים שלחתי 5S לבן של אחותי ובשבוע הבא שולח 6 (64GB בשמונה מאות דולר!!!! הזוי!!!) לבת של חבר (קצינה, מצטיינת הרמטכ"ל... גיבורה!! תקבל כל מה שהיא רוצה, גם אם זה אייפון!)..
מכשירים טובים (לא מצויינים!), אני מודה, אבל המחיר... אדיוס!!!!
boaz avrahami
18-12-14, 06:49
חברי אתר יקרים,
תמה פרשת ההגנה [emoji12]
לגבי מה שנאמר בשרשור האחר, הבנתי את סערת הרגשות ולאיזה כיוון זה מתחיל לגלוש ולכן עצרתי.
לא נעלבתי והכול בסדר... ובהזדמנות זו סליחה גם ממך ומכל אחד אחר אם פגעתי.
״מה שקרה בווגאס נשאר בווגאס...״
אה.
עד עכשיו לא הבנת את זה?
כאילו 20 עמודים והיית צריך שאחזור בפניך שחוץ ממראה ויחסי ציבור, יש לך מכשיר בינוני, במקרה הטוב?
עם איזה אוטו אמרת שאתה נוסע?
אתה באתר הנכון?
boaz avrahami
18-12-14, 07:21
שוב אתה מנסה לרדת אישית?
חיכיתי שתסכם.
בוא נבחר נושא חדש, זה נראה כבר כמו נישואים של 40 שנה.
לא מפתיע אבל גם ברכבים אצלי המותג הנכון ולא החיקוי המטפטף...
94177
ובעודכם מתווכחים מה טוב יותר, דרעק אחד או דרעק אחר ושופכים אותנו מצחוק, עוד לא יבש דיו במקלדת והמררות שנשפכו על האנדרואיד 5.0 עדיין זכורות לרע, ברגעים אלה הופיע במכשיר שלי עדכון 5.01 והוא מהבהב לו ומציק - "תתקין אותי, תתקין אותי... " (ואני כבר אחרב לך את המכשיר כמו שאני יודע ומתוכנן לעשות).
הפעם אני שואל מראש - להתקין או לא?
איזה נזקים הוא יגרום הפעם? (אין לידי כרגע איזה ילדון גיק חסר חיים שמבין בשטויות האלה ויודע לתקן).
boaz avrahami
18-12-14, 13:45
שכב על הגדר בשבילנו.... מקסימום תפתח פוסט חדש איך לחזור לחמש
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
השירשור הזה כמעט דועך... תתקין דרור, תתקין!
:cool:
דרור אלו תיקונים בגרסא 5 ולא גרסא חדשה לדצמבר
כדי להרגיע אותך באייפון כבר יצאה גירסא 8.02 די בסמוך ל 8.01 שהייתה קרובה מאוד ל 8.0
השאלה היא האם שוב הוא ימחוק לי כל מיני דברים (גלריות וכו') מהמכשיר.
למה אישית?
מה פתאום אישית - אני יורד על כל מי שיש לו אייפון ורק תוהה איך מישהו שאמור להיות לו ג'יפ, מהסיבות הנכונות, לא מצליח להסביר מדוע יש לו אייפון, ובוחר להציג את כל הסיבות הלא נכונות...
דרור.
זה היתרון והחיסרון של נקסוס - מקבל את כל העידכונים ראשון...
ואני אומר - תתקין.
תמיד להתקין.
אםיש בעיות מיד יעלו על זה ויתקנו ויוציאו טיק-טק עידכון.
זה לא כמו באייפון, שמיד כשיוצא עידכון, כל הכבשים שמחות "ומתרגלות לבאגים" ולא מדברים, עד שכמה חבר'ה עם אנדרואיד ממש בודקים מה יש שם ומוצאים את הבגים...
תתקין, תתקין..
השאלה היא האם שוב הוא ימחוק לי כל מיני דברים (גלריות וכו') מהמכשיר.
ולא ברור לי מדוע עידכון מחק לך דברים... מוזר מאוד.
מעניין אצלי הוא לא אומר כלום על עידכון
boaz avrahami
18-12-14, 16:09
התחלתם לדבר על דברים שלא קשורים לשרשור
:):):)
כן... לא ברור לי איך אנשים מתפזרים כך...:rolleyes:
הוא לא מחר לו כלום, יש לו "תמונות" במקום הגלריה של בעם אז מבחינת דרור זה נמחק...
כן זה מבלבל בהתחלה.
עכשיו מתקין את העדכון.
בגלל כל מיני בילבולים כאלה, אני משאיר את המערכת באנגלית... גם במחשב.
דרור,
התקנתי את העדכון.
לא נצפו בעיות. מצד שני, לא קוראים לי דרור ואני לא נלחם בגוגל :)
5.01 לא יעשה לך כל נזק, אפשר להתקין :)
לגבי הגלריה שנעלמה בגרסה 5.0 - אכן זו אחת הנקודות שהכי כואבות לי. ישום הגלריה עבד אצלי מצויין והייתי רגיל לשילוב שבין המצלמה לגלריה. מ-5.0 הם מכריחים להשתמש ב- photos, שמחייב שגוגל+ יהיה פעיל ברקע... אצלי עשיתי disable לגוגל+ עוד כאשר זיהיתי קשר ישיר בינו לבין צריכה מוגברת של סוללה אחד השדרוגים של קיטקט.
בינתיים אני בודק חלופה שמאד דומה לגלריה הישנה - ישום בשם Gallery KK, החסרון - לא תומך בקבצי הפנורמה-360 (photo sphere), וגם עם הגלריה הישנה והטובה שמישהו טרח להשמיש ביישום עצמאי (מצאתי ב- XDA) אבל לצערי אפשרות העריכה של תמונות אינה עובדת ועוד מספר ישומים דומים מאד אחרים שבדקתי והסרתי בינתיים, בסוף אשבר ואפעיל מחדש את גוגל+ ונעבוד עם photos...
ארז גור
http://www.geektime.co.il/android-5-1-revealed/
כפתור למצב שקט חוזר, ניהול סוללה, בעיות בחיבורים לאינטרנט וכל מה שהתלוננת עליו כמעט.
התקנתי. בינתיים הכל בסדר.
הסוללה שורדת יפה.
סיפור הגלריה היה בדיוק כפי שארז תיאר.
גם אני לא אוהב את יישום התמונות של גוגל+
הורדתי מחדש את אפליקציית הגלריה שהייתי רגיל אליה וכל התמונות והסרטונים חזרו למקומם.
הבעייה עם היישום של גוגל+ לתמנות היא שהוא מגבה אוטומטית וכל הזמן, מה ששותה את נתוני הרשת. יש להעביר אותו למצב שהוא עובד עם wifi בלבד.
אחרי חודש אני יכול להגיד שמצב צריכת הסוללה אכן השתפר עם המעבר לאנדרואיד 5. אם לסכם את השרשור הזה - מהומה גדולה - ענקית - עצומה! על לא דבר...
http://www.geektime.co.il/android-5-1-revealed/
כפתור למצב שקט חוזר, ניהול סוללה, בעיות בחיבורים לאינטרנט וכל מה שהתלוננת עליו כמעט.
יש שם מישהו שקורא כאן את קבוצת המיקוד. אין הסבר אחר.
אסף.
ה-BBC חושף: תנאי עבדות במפעל אפל
http://tech.walla.co.il/item/2812434
boaz avrahami
21-12-14, 18:10
הם לא הצדיקים היחידים במזרח.
לאפל אגב אין מפעל. חברת פוקסקון היא קבלן משנה שלה ושל דל ועוד...
http://www.mako.co.il/nexter-archive/Article-0bb92b838650931006.htm
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
יש שם מישהו שקורא כאן את קבוצת המיקוד. אין הסבר אחר.
אסף.
או שאנחנו כאן, כולנו, סתם חבורה ממוצעת... ורק חושבים שאנחנו חכמים כאלה...
ואם בענייני אנדרואיד עסקינן...
מתלבט בין נקסוס5 , 16GB, לבין 32GB , LG G2,
בנתונים היבשים הG2 עדיף, שאלתי היא האם לאחד מהם יש יתרון בעמידות פיסית לפגיעות, אבק, מים, וכו'?
יש טלפון אחר מומלץ ברמת המחיר הזו? (1600 +- )
תודות לעונים
נקסוס עולה בסביבות ב2100. בחנות לא דרך זאפ. המחיר בין 16 ל32 לא משמעותי אם בכלל קיים. אין לו הגנה מובנית נגד מים וכדומה ולכן כדאי להשקיע במגן איכותי
boaz avrahami
23-12-14, 07:40
מיכה שילמת יקר...
סביב 1700 שח נקסוס 5 ו lg g2 כאשר הם כמעט אותו מכשיר עם יתרון במצלמה של ה lg.
חפש בזאפ.
ב lg אתה תלוי ביבואן לביצוע עדכוני מערכת הפעלה כי הוא פרוץ.
המצלמה של הנקסוס די בינונית.
לשניהם חיי סוללה מוגבלים אבל כטלפון מוגבל תקציב הם סבירים ביותר ומבוססים כאמור על אותו מכשיר
בין : הגלאקסי GT-I9301I S3 NEO זה הדגם החדש שיצא, http://www.gsmarena.com/samsung_i9301i_galaxy_s3_neo-6433.php
לבין :
נקסוס 5 ו lg g2 , מי עדיף ונותן תמורה גבוהה יותר ? ????
מצאתי כזה במחיר של 1550 ש"ח כולל 24 חודשים אחריות יבואן הרשמי
בהצלחה. העדפתי לקנות בחנות ליד הבית שקיימת כבר יותר מ20 שנה מאשר אל מישהו לא ידוע בזאפ.
בת דודה שלי קנתה אייפון 5C לבן שלה. בטיול לניו יורק הוא התקלקל. התברר שהיו בו חלקים לא מקוריים ולכן אפל לא הסכימה לתקן. חשוב לדעת ממי לקנות.
מיכה שילמת יקר...
סביב 1700 שח נקסוס 5 ו lg g2 כאשר הם כמעט אותו מכשיר עם יתרון במצלמה של ה lg.
חפש בזאפ.
ב lg אתה תלוי ביבואן לביצוע עדכוני מערכת הפעלה כי הוא פרוץ.
המצלמה של הנקסוס די בינונית.
לשניהם חיי סוללה מוגבלים אבל כטלפון מוגבל תקציב הם סבירים ביותר ומבוססים כאמור על אותו מכשיר
LG G2 חיי סוללה מוגבלים??
ב LG G2 הסוללה חזקה מאוד...
אל תתפוס את בועז בקטנות, הוא לא ציין מוגבלים לכמה זמן :)
boaz avrahami
23-12-14, 11:09
טעות שלי.
המוגבלות היא רק בנקסוס.
ה lg g2 עם סוללה מצוינת
בין : הגלאקסי GT-I9301I S3 NEO זה הדגם החדש שיצא, http://www.gsmarena.com/samsung_i9301i_galaxy_s3_neo-6433.php
לבין :
נקסוס 5 ו lg g2 , מי עדיף ונותן תמורה גבוהה יותר ? ????
מצאתי כזה במחיר של 1550 ש"ח כולל 24 חודשים אחריות יבואן הרשמי
אין מה להשוות בין הנקסוסו 5 לגלקסי 3, על כל "דגמיו"..
שים לב, שהמעבד בגלקסי הוא של סמסונג. לא העיפרון הכי מחודד בקלמר..
גם ה 5.01 באגי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4609822,00.html
נו... זו הבעייה בכאלה שמתעקשים לקבל כל גירסה, מיד כשיוצאת..
וזה נוגע בעיקר לנקסוסים - כנראה שיש מחיר ל.. מחיר הזול של הטלפון..
אני בטוח שזה יתוקן מהר, בלי להאשים את המשתמשים בתקלה...
כבר לא זוכר איפה ומי שאל ואיך "הלך" הויכוח...
אבל עכשיו אפשר לקנות בלי "טריקים" של T-Mobile אייפון "פתוח"....
http://www.gsmarena.com/iphone_6_and_6_plus_now_available_simfre e_in_the_us-news-10664.php
בועז... ברנרד... fetch :rolleyes:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4780712,00.html
(זה פה עוף-טופיק... מותר)
עידו לוריה
20-03-16, 13:32
נמרוד אתה מדליק [emoji91] בשרשור [emoji12]
עידו
boaz avrahami
20-03-16, 13:38
קורויז קטן-
לפני איזה עשור היתה תקלה דומה לאיץ׳ פי או לנובו בניידים.
כמעט התחלנו לרקוד על הדם של המתחרים ותוך שעה הגיעה הודעה מדל לא לנצל את זה.
אחרי שבועיים גם מחשבי דל התחילו להישרף...
אגב, דל חטפו את זה בסוף חזק מאחרים...
התאים של כולם מגיעים לרוב מאותו היצרן...
http://youtu.be/gNPQjgnxT_U
בועז... ברנרד... fetch :rolleyes:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4780712,00.html
(זה פה עוף-טופיק... מותר)
שטויות.
קוריוז.
זה בטח ה-NSA וה-FBI מתחילים להפעיל לחץ על אפל, שלא רוצים לפתוח את הטלפון של הערבוש ההוא, מקליפורניה.
לא הייתי מתרגש.
אבל..
קורויז קטן-
לפני איזה עשור היתה תקלה דומה לאיץ׳ פי או לנובו בניידים.
כמעט התחלנו לרקוד על הדם של המתחרים ותוך שעה הגיעה הודעה מדל לא לנצל את זה.
אחרי שבועיים גם מחשבי דל התחילו להישרף...
אגב, דל חטפו את זה בסוף חזק מאחרים...
התאים של כולם מגיעים לרוב מאותו היצרן...
http://youtu.be/gNPQjgnxT_U
נו, בועז.
מה אנחנו/אני אומרים לך כבר המון זמן - אפל מפגרים אחרי כולם.
אני בטוח שהם ימצאו פתרון לבעייה, שכבר מזמן לא קיימת אצל האחרים... לוקח זמן עד שהם מדביקים את הטכנולוגיות ונתקלים בבעיות, שאחרים כבר פתרו.
מעניין לאן הולך כל הכסף שאתה משלם על הטלפון... הרי אתה מקבל מוצר שבעצם עולה הרבה פחות ממה שאתה משלם עליו. הייתי מצפה שישקיעו קצת במו"פ, במקום על רישום פטנטים על צורה של ריבוע ו"רעיון" של טעינה אלחוטית שכבר קיימים ו... דיבידנדים לבעלים..
איך אמרת..."לפני איזה עשור"...:rolleyes:
עידו לוריה
20-03-16, 18:25
הנה זה מתחיל ... אקל וג'קל .
עידו
הנה זה מתחיל ... אקל וג'קל .
עידו
כמו ששחר אמר שם - זה שוב נמרוד, עם מלכודת הזבובים שלו.. פשוט החליף פתיון.
boaz avrahami
20-03-16, 19:41
אבל נמרוד לא ידע שאני עם אנדרואיד [emoji41]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160320/507cc09c1b1e379310cbe15fcbc5e8e1.jpg
ועם טויוטה [emoji23]
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.