צפייה בגרסה מלאה : איזה צמיגים כביש שטח מומלץ לרנגלר 93
איזה צמיגים כביש שטח מומלץ לרנגלר 93 מחיר אם אפשר
לפני שתקבל תשובה, עליך לפרט קצת: האם אתה על המידה המקורית? אולי אתה על 31', אולי אתה על 33'?
מה מעניין אותך, שטח או כביש?
רוב הסיכויים הם שבאתר הזה, תקבל המלצה על על "100% שטח" או בשפת העם MTR.
הרנגלר שלך זה אולי הרנגלר האדום עם גג פיבר שחור.
אם כן אז אני מכיר את הג'יפ היה של שכן שלי אם אני לא טועה אתה עם צמיגים 31" ונראה לי שהם 30 אחוז שטח 70 אחוז כביש לפי הקוביות היחסית קטנות.
בכל אופן תלוי כמה אתה נוסע בשטח , אם הרבה אז צמיגי שטח מלא וכמו שאמרו לך ה- MTR מצויין אבל כך בחשבון שזה ישפיע לך על נסיעת הכביש ומבחינת העצירה בכביש רטוב, אם אתה נוסע מעט בשטח אז לך על 50 50 אני ממליץ לך על BF שמעולים ומורכבים על הג'יפ שלי,יקרים אבל שווה.
מוריס
אם כן אז אני מכיר את הג'יפ היה של שכן שלי אם אני לא טועה אתה עם צמיגים 31" ונראה לי שהם 30 אחוז שטח 70 אחוז כביש לפי הקוביות היחסית קטנות.
מוריס
בטוח שזה 30% ולא 36.8?
מוריס, תעבור כאן על השרשורים בנוגע לצמיגים, מה שרשמת הוא לא נכון.
יכול להיות שטעיתי למרות ש זה מה שהיה בג'יפ של השכן שלי, לפחות לפי מה שהוא אמר כשהתעניינתי בג'יפ וכששאלתי למה הצמיגים נראים ממש כמו צמיגי כביש.
אבל שוב יכול להיות שטעיתי ואם כבר בצמיגים עסקינן 70 אחוז שטח ו 30 אחוז כביש יש כזה דבר?
לא, אין דבר כזה.
מוריס, אל תעלב, אבל כדאי לקרוא וללמוד את הנושא שעל הפרק לפניי שאתה מיעץ לפלוני אלמוני.
קודם כל אני פניתי אליו רק אם מדובר בג'יפ שאני מכיר ואם אכן כן אז אמרתי לו את מה שבעל הג'יפ אמר לי,נכון בלי לאמת את דבריו זה היה טיפשי אבל אם תשים לב המלצתי לו על הצמיגים שלי יש בג'יפ אז גם אם טעיתי במידע מסויים בסופו של דבר ההמלצה שלי הייתה מהניסיון שלי.
בסך הכל אנחנו כולנו בני אדם וכולנו טועים לפעמים לא צריך לעשות מזה כזה סיפור אפשר לחשוב שהטעות הזאת עלתה לבן אדם בחיים שלו, אפשר לחשוב שכולנו פה מהנדסים מומחים בתחום הצמיגים (כן תתפלא אבל יש כזה דבר) בסופו של דבר כל אחד מאיתנו ממליץ לפי נסיונו האישי.
למערכת :עכשיו אחרי שפרקתי קריזה :twisted: אתם יכולים למחוק אם אתם רוצים.
מוריס
ועוד דבר קטן אשר חיפוש קצר באינטרנט העלה את הצמיג הבא של דנלופ: הצמיג החמישי ברשימה (GRANDTREK TG35 M2) באתר שים לב כתוב שם70/30 ratio על הכביש 70 בשטח 30 (שים לב כתוב שם Recommended on/off road ratio: 70/30.)
וככה גם נראה הצמיג של הרנגלר שדיברתי עליו.
[/url]Recommended on/off road ratio: 70/30.
אז כמו שאמרתי זכרתי נכון שנתקלתי בכזה דבר פעם.
מוריס
קישור שעובד
http://www.beaurepaires.com.au/content.asp?Document_ID=45
טוב השתלטות קטנה על הדיון!
אשר דפדף באתר תראה דברים מעניינים מאוד כמו למשל שיש גם צמיג שהוא 90/10 כלומר 90 כביש 10 שטח!
מוריס, נרגעת?
תבדוק באתר של היצרן, Dunlop, שם אין ולא יהיה דירוג צמיגים לפי אחוזים. הדרוג הוא AT, MT, ST וכו. לכל יצרן מינוח מעט שונה.
הדרוג 70/30 וכדומה הוא לא הגדרת היצרן אלה של משווק כזה או אחר. בדוגמא שהבאת ספק אוסטרלי ובארץ פאנצר מאכרים קשישים.
ובכלל, הדברים נאמרים ברוח טובה ומתוך כוונה לסייע, בדיוק כפי שאתה התכוונת בתגובתך.
מאמר אחד מסדרה שכתב אבירם ברקאי:
http://www.barkai4x4.co.il/articleDetails.asp?id=26&cat=60
או זה:
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
בסדר אני בטעות רשמתי אחוזים אבל התכוונתי בעצם ליחס כמו שכתוב באתר, והאמת שבאמת אני נזכר שהיה גם פנצ'ר מאכר שאמר לי על הצמיגים האלו לפני שהחלפתי צמיגים.
לא משנה הכל נאמר ברוח טובה עכשיו אני כבר רגוע.
יום טוב שיהיה לך
מוריס
תקבל המלצה על על "100% שטח" או בשפת העם MTR.
אם אנחנו כבר בתיקונים, אז MTR זה דגם של צמיג של גודייר, לא סוג. לצמיג שטח מלא קוראים "צמיג שטח מלא", לא MT או TA או STT או כל שם אחר, אלו אותיות שהיצרן החליט להדביק לצמיג. אין להם שום משמעות מעבר לייחוס לדגם ספציפי של יצרן ספציפי (הקופר STT הוא 100% שטח בדיוק כמו הקומהו MT או הBF T/A).
הבחור ביקש המלצה לצמיג כבישטח מראש, אגב.
יאללה :!: :!: שרשור של מכות והתנצחויות :x :twisted: , אז תרשו גם לי:
נקסוס :
אם אנחנו כבר בתיקונים, אז MTR זה דגם של צמיג של גודייר, לא סוג
נקסוס הבנת הנקרא, מכיר?
על על "100% שטח" או בשפת העם MTR.
בברכה
ברק :twisted: :twisted:
(ממש כל הכבוד לגולשים הוותיקים :evil: שהדגימו כאן לאורח איך חוטפים דיון, הורסים אותו, ועל הדרך בכלל לא מתיחסים לשאלה ולשואל, ולעובדה שכאן פורום המתחילים - גם אתם יכולים לרענן את הזכרון ולקרוא את הכללים. אתם אולי נהנים, אבל לאורח לא עזרתם, והשרשור הזה, עד כאן למעלה מעשר תגובות שסכום ערכן - אפס)
מי שמעוניין לענות לעניין, לשאלה המקורית, בבקשה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.