צפייה בגרסה מלאה : זקוק לעזרה דחופה...
התחילה להבהב אצלי נורת שמן בקורנדו 2004 שלי לאחר נסיעה ארוכה. מיד עצרתי את האוטו, המתנתי חצי שעה ובדקתי שמן שהיה בדיוק בכמות מספקת. אחר כבוד הוזמן גרר והרכב נשלח למוסך. נכון להיום זה כבר היום החמישי שלו שם. האבחנה היא מיסבי קראנק גמורים ללא נזק לגל הארכובה עצמו. הבעיה היא שלא מצליחים במוסך לאתר את המיסבים והחברה החליטה לתמחר את החלק בלא פחות מ3900 (זו לא טעות) שח לפני מע”מ, מחיר שנשמע לי מופרז לחלוטין בהתחשב בזה שמדובר בחצאי עיגול עם חריץ באמצע. זקוק לעזרה באיתור החלק במחיר הגיוני או כל הצעה יצירתית אחרת פרט להתפלל לאל לבחירתי...
תנסה אצל "מורד" יש סניף בנשר ויש במרכז
התכוונת למשהו כזה?
http://www.ebay.com/itm/Pleuellager-Satz-Glyco-SSANGYONG-KORANDO-2-3-140-Ps-/261060878354?pt=DE_Autoteile&hash=item3cc870e012
תודה על התגובות ועל הלינק אבל זה לא מתאים למנוע שלי (2.9)
בצערמרב ויגון קודר הוריתי למוסך להתקין את הסט המקורי.. עדכונים בהמשך ותודה לכל העוזרים.
מוני אורבך
26-11-14, 13:50
אם הבלאי במסבי הקראנק כל כך גדול הגיוני שיש גם בלאי במקומות אחרים.
טורבו (בנזין או דיזל ?) משאבת שמן מיסבים שונים.
לא הגיוני שרק מיסבי קרנק גמורים.
איך הרכב היגיע למצב הזה? קילומטרז? אי החלפת שמן בזמן? טרומת התחממות?
אתה חיב למצוא את הסיבה אחרת היא עלולה לחזור.
liontamer84
26-11-14, 14:06
המנוע המדובר עם 280000 ק"מ עליו. (מכיר את הבנאדם, זה השושבין שלי)
נשמע כמו בלאי סביר, לא?
הרכב אצלי חודש וחצי בתקופה הזו עבר כמעט 4000 ק"מ. אני גר על הכרמל אז הרכב מטפס עליות קשות ביום יום ולא הראה אפילו סימן קלוש להתחממות. דיזל והמכונאי טוען שהוא לא מצא נזק נוסף. אומר שכפי שזה נראה באיזשהו שלב בחיי הרכב מישהו חכם במיוחד נסע בלי שמן..
בכל מקרה אצלי הוא קיבל טיפול מייד אחרי הקניה שכלל פילטרים מקוריים ושמן 5/40 סינטטי מלא גרמני ויקר מדי...
מוני אורבך
26-11-14, 14:27
עבור 280000 קילומטר מנוע דיזל זה ממש לא בלאי סביר (והאמת גם לא למנוע בנזין)
ההבהוב היה בסרק אני מניח ?
לנסוע בלי שמן זה רע מאוד גם לטורבו וגם למיסבי הטלטלים וגם למיסבי גל השסתומים ועוד ועוד..
מוזר שאין נזק בשום דבר אחר.
הוא בדק משאבת שמן, אולי היא לא מזרימה בלחץ מתאים?
בכל מקרה צריך לנקות טוב את מערכת השמן מגרדים
בין החשבוניות שהגיעו עם האוטו היתה אחת על שיפוץ ראש. ככל הנראה הרכב תוקן בעבר בצורה חסכונית שעולה לי כיום...
אם המייסבים שחוקים, נורית לחץ השמן תיתן אינדיקציה בטורים נמוכים. לפי מה שאני מבין זה קרה בנסיעה ועצרת את הרכב. יתכן והמייסבים שחוקים אך כנראה שישנה עוד סיבה. אולי בוצה באגן השמן סתמה את פתח יניקת השמן במשאבה ובמשך הזמן, בעקבות הסתימה נשחקו המיסבים מחוסר לחץ.
שוב, לדעתי, המיסבים לבדם אינם הסיבה היחידה.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
לפעם הבאה, חפש באיביי חלקים של מרצדס למנוע OM602 כמו זה למשל
http://www.ebay.com/itm/Mercedes-77-85-Diesel-w116-w123-w126-Main-Bearing-Set-Standard-70-00-mm-OEM-/301412067479?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item462d8f2897&vxp=mtr
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.