צפייה בגרסה מלאה : סט הגבהה
אני מעוניין להגביהה את הטנדר מאזדה שלי ב 2 אינצ'
קיבלתי הצעה בסביבות 5 k כולל עבודה
בולמים efs
Iקפיץ עלים אחורי efs
מה אומרים ?
איכות?
מחיר?
חלופה?
תודה רבה אלעד
הצעה "מעולה", אבל יקרה. לא הייתי משקיע ברכב הזה בהגבהה, ברגע שתתחיל להגביעה בחלק הקדמי יתחילו בעיות בציריות בגלל שינוי זוית במשולשים, הרכב יתחיל להיות קשה ועוד תופעות שדווקא יפגעו בביצועי הרכב ובנוחות הנסיעה שבדרך כלל 99% ממנה בכביש.
אם אתה רוצה לשפר את הרכב הנ"ל תתחיל מצמיגי שטח, ונעילה אחורית.
טל
- - - Updated - - -
הצעה "מעולה", אבל יקרה. לא הייתי משקיע ברכב הזה בהגבהה, ברגע שתתחיל להגביעה בחלק הקדמי יתחילו בעיות בציריות בגלל שינוי זוית במשולשים, הרכב יתחיל להיות קשה ועוד תופעות שדווקא יפגעו בביצועי הרכב ובנוחות הנסיעה שבדרך כלל 99% ממנה בכביש.
אם אתה רוצה לשפר את הרכב הנ"ל תתחיל מצמיגי שטח, ונעילה אחורית.
טל
תודה טל. אכן ההחלפת צמיגים הבאה תעשה לצמיגי שטח. ואשמח לדעת על נעילה אחורית כמה עולה סדר גודל? ומי עושה? עד עכשיו הגבהתי על ידי מתיחת המוט פיתול ולא הרגשתי רע ובנוסף אחליף את הבולמים הקדמים כך שהרכב יהיה רך. הנסיעה עם הציריות הקדמיות קורת אך ורק ב שטח כך
שאני לא חושש לציריות תודה רבה על העזרה אלעד.
קודם כל אתה אופטימי וזה טוב, אבל למיטב זכרוני במזדה הציריות מסתובבות כל הזמן מכיוון שאין לוקרים או שאני טועה ויש לך לוקרים לא מקורים. לגבי המוט פיתול ככל שמסובבים אותו יותר הוא הופך את הרכב לקשה יותר, בולמים חדשים לא ישפרו לך בעיה זאת.
נעילות תבדוק במספר סדנאות שמשפרות רכבי שטח עלות כ4000 ש"ח לאוטומטיות פחות מומלץ, ו8000 /10000 ש"ח לנעילות נישלטות.
טל
אכן יש לוקרים נשלטים על ידי כפתור rfw.
טל תודה על העזרה. אשמח לשמוע מעוד אנשים הערות בנושא. במיוחד לבעלי נסיון.
תודה אלעד
קודם כל אתה אופטימי וזה טוב, אבל למיטב זכרוני במזדה הציריות מסתובבות כל הזמן מכיוון שאין לוקרים או שאני טועה ויש לך לוקרים לא מקורים. לגבי המוט פיתול ככל שמסובבים אותו יותר הוא הופך את הרכב לקשה יותר, בולמים חדשים לא ישפרו לך בעיה זאת.
נעילות תבדוק במספר סדנאות שמשפרות רכבי שטח עלות כ4000 ש"ח לאוטומטיות פחות מומלץ, ו8000 /10000 ש"ח לנעילות נישלטות.
טל
טל,
למה שהמוט פיתול ישנה את קבוע הקפיץ שלו?
המתיחה שלו היא בעצם שינוי נקודת האפס, לא באמת מתיחה.
יותר מהלך כניסה על חשבון מהלך פתיחה.
בפועל הוא לא ישנה במוט עצמו כלום אבל שינוי הזוית של התושבות שלו ושינוי זויות המשולשים הם הבעיה.
בדגמי המיצובישי הדבר מורגש מאד הרכב הופך להיות קשה מאד וגם מאבד את יכולת ההצלבה בציר הקדמי.
טל
- - - Updated - - -
בפועל הוא לא ישנה במוט עצמו כלום אבל שינוי הזוית של התושבות שלו ושינוי זויות המשולשים הם הבעיה.
בדגמי המיצובישי הדבר מורגש מאד הרכב הופך להיות קשה מאד וגם מאבד את יכולת ההצלבה בציר הקדמי.
טל
+1 לדורון.
מה שקורה במיצובישי קורה בגלל שמראש המהלך שם מאוד קצר ומתיחה של המוט מבטלת כמעט לגמרי את מהלך הפתיחה. ואז הרכב ״נופל״ לכל בור וההרגשה הכללית היא שהמתלה קשה יותר.
צריך לשים ספייסרים לבולגויינטים ולשנות את הבאמפסטופ התחתון כדי לתקן את המצב הזה.
בדגמי איסוזו, טויוטה וסאנגיונג התופעה פחות מורגשת.
לגבי מזדה אין לי ניסיון אבל תמיד אפשר לבדוק ואם לא טוב להחזיר .
אני אומר שוב. מתחתי כבר את המוטות פיטול ו מרגיש טוב.
השאלה אם יש למישהו מה להגיד על הסט הגבהה איכות למחיר. תודה אלעד
על פניו, נשמע מחיר טוב.
קפיץ עלה תחליפי איכותי עולה בסביבות 900-1000 ליחידה, וכ-650-750 לבולם.
לפי החשבון, המחיר מאד הוגן.
המחיר בחול לא רחוק ממה שהציעו לך אז הייתי אומר שזו עסקה טובה מאוד .
תהנה חבר!
תודה רבה על העזרה דורון וגיל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.